tjenis penis

Här på åsgatan händer det grejer =) Folk har dött,folk har separerat,folk har hittat löss,folk har ätit blodiglar (i brist på annan föda),folk har halkat på bananskal,folk har fått nobel pris (i bloggning),folk har hursomhelst levt sina vanliga liv.

Missade förra veckans desperate,och klanten jag missade dessutom reprisen i söndags.I ren förtvivlan har jag försökt hitta avsnittet på kanal5:s webbtv,men det visas tydligen inte några avsnitt av desperate där =( Så,detta är ett rent jävla lyxproblem.Men folk har väl klagat på mindre =) Ska försöka att hinna med kvällens avsnitt.Måste även försöka lyxa till det å se det sista avsnittet av den rätte för trosing !! Jag betvivlar starkt att jag kommer hinna se båda..Lillan brukar inte tillåta mig att sitta längre stunder,och eftersom vi inte har några duschredskap, så består stora delar av min vardag att försöka hinna med att fara ner till fader å spola av mig.Vissa dagar känns detta som en omöjlighet.Speciellt nu när Fredde babe håller på så duktigt i toaletterna och jag har lillan hängandes på min arm hela tiden i stort sett =)

Har just nu om tur är moster jessy som barnvakt.Och middagen sen blir rester från igår.Så kanske vi lyckas få i oss middagen FÖRE kl 21.30 idag.Det vore rent jävla skönt.Imorgon ska vi till mini Stråmek igen.Se om lilla dänna har växt nå sen förra veckan.Men vett säkert.Och på fredag (lördag??) kommer familjen Jonsson/Åhlund hem till Sävdal.Då ska vi mysa på och försöka göra tjejgrejjer Sarah elle huuur =) Blir myche rolit.

Nu ska jag göra nå vettigt igen.Nu har jag haft mina lediga minuter för idag.Tillbaka till övertids jobbet med fröken Lilly =)

Lev å Må,medans ni bara är två :)

Lilla Lilly Ek =)

  Hej Hej säger Lilly =)


Det sprakar i brallan !!

På min underbara lilla Lilly =) Det är bra att man hör då hon skiter ner sig (det hörs ordenligt),så att hon inte behöver sitta å kleta med de i byxan hela livet =) Visst är det kul att läsa sånt snack? Det får man ta om man är kompis med en småbarns mama =)
 
Idag gick vi upp tidigt,ovanligt tidigt för oss men rena rama sov morgonen för de flesta säkert. Gick ut med Lova efter frukost.Förbi Tommy,ner till ICA sen hem igen.Det är så skönt att promenera när det inte är så kallt ute.Speciellt när man varit instängd i huset i fyra månader med baby bajs,baby spya å en liten liten gumma hängandes vad tissen =)

Fredrik påtar på i toaletterna.Han är så duktig min gube.Sen kommer våra kära vänner hit och ska äta middag.Det blir rester från förra veckan,bara så ni vet ;) Tittade just på nyare bilder på mitt kära kusinbarn Vilja.Och jösses amalia vad hon har växt !! Det är nästan så att man kan känna hennes växtvärk här uppe i norra sverige..Hon såg lika stor ut som Lilly på bilderna..Konstigt för hon är ju ändå typ två månader yngre än Lilly =) Haha,men dom ska väl växa fort dom små liven.Bara inte Lilly har stannat i växten och att Vilja och mini Stråmek växer ikapp henne =) Nu skriker lillan,dags att agera matmaskin !!


En alldeles ny människa !!

Igår var vi och hälsade på våra kära vänner/familjemedlemmar,familjen Stråmo/Ek.Hemma hos dom fanns den sötaste lilla lilla flickan ni kan tänka er =) Så spröd så spröd! Kan inte alls tro att Lilly varit så DÄR liten,helt ofattbart !! Lilly var värsta stora barnet jämfört med henne =)

Till min stora lycka kom även den digitala systemkameran igår som vi beställt,En Nikon D60,superfin.Måste bara plocka fram mina böcker från skolan för att fräscha upp mitt minne.Om hur man använder den manuellt så att man kan maximera dess användningsområden.. Men bilderna blev betydligt bättre än med en vanlig digitalkamera.man såg skillnaden direkt i skärpa,skärpedjup,kvalite,röda ögon-NoNo !! Tidigare har jag haft problem med att få riktigt fina bilder på lillan.Antingen så var dem oskarpa eller så fick hon röda ögon.Men denna kamera söker själv åt på den tagna bilden om det finns några röda ögon.Och om det gör det så retuscherar den det själv.Så nu ska jag ta fina kort på de tre nya pinglorna.Det vill säga Lilly,Vilja och lilla Stråmo =)

Vill gratulera till Tommy som fylölde 21 år igår !! Trist för honom att sitta själv i Kiruna på sin födelsedag..Meeen..det kunde ju ha vart värre =) Blir tårtkalas till helgen när han kommer hem.

Har vart uppe tidigt idag och städat som en toka (men dessvärre inte hemma hos mog själv).Så jag är helt slut.Fredde ska bygga i toaletterna så nu måste jag vara med lillan.

Lev och må !! // Annlit

Familjen


Tydligen en bra grej?

Hey!
Detta med bloggning verkar ju ta över världen på ett mycket konstigt (men bra??) sätt !!?? Om det nu är som det verkar, så tänkte jag att det kan vara en bra grej att vara medverkande i dessa nymodigheters nymodigheter =) Fattar dock inte hur man kan bli rikskändis på att sitta dagligen och skriva ner sina problem,känslor,sysslor och tankar på nätverket !! Men what the heck man kan ju prova,kanske lilla Annelie blir internationell super kändis bara för att jag på min blogg beskriver mitt vardagliga liv som nybliven mamma =)

Följ gärna mina ord och tankar,ska försöka uppdatera så ofta lilla Lilly tillåter mig att ta av hennes dyrbara tid =)

Nu ska jag försöka laga lite middag (sent,jag vet) till min fina Fredde och mig.Får väl se vad det gapande kylskåpet och min sinande fantasi har att erbjuda en sen måndagskväll som denna =)  Wish med luck ;)

Ciao från mig,Annlit som kunde tala med hästar =)

RSS 2.0