Måndag BF+2

Är det måndag idag? Jag tror det eftersom att Fredde är tillbaka på jobbet.. Men Lilly är på byn än, och hon brukar vara hemma måndagar så de känns lite konstigt =) Men snart kommer hon hem!

Nu får vi se hur det blir med Mini. Det är lugnt i magen, han kanske vilar inför färden ut. Det finns många andra födelsedagar nu som han gärna får missa:
Tisdag: Pappa/Morfar. Torsdag: Sandra+Rikard. Lördag: Vilja. Måndag nästa vecka: Johnny.

Vore ju kul om han fick en egen dag =) Och om han skulle hinna födas i januari, så får vi utbetalt ett barnbidrag i februari. Om han föds i februari så blir det inte förrän i mars. Får man tänka så? Blir ju lite mer spännande så =)

Förkylningen hänger kvar i kroppen. Halsen, bihålor, huvud, kroppen är helt slut. Kan jag inte få bli heelt frisk nu?

...........................................................

Söndag, BF+1

Söööndag...

Feberfri! Kass i halsen och tung i huvvet. Kroppen är sliten. Men på bättringsväg. Lilly å Freddy för till byn.. Lova är hos morfar.. Jag har vilat och ätit plättar.


Nu ska jag i min ensamhet se Oh Brother Where Art thou. I väntan på lillebjoj... En mycket härlig film!!
 "Den illaj jag!!" Som Lilly skulle ha sagt =) Sen ska jag bada ett bubbligt bad så kanske man känner sig fräschare.

......................................................


Update

Dagen idag var ungefär lika dålig som igår. Men Fredde har varit piggare iaf, och tagit hand om Lilly & hushållet medan jag legat däckad och eländig. Har tagit alvedon så mycket jag får men det är som att det inte biter så bra som jag vill.

Igår kom mamma överraskandes och bad Lilly packa sin väska, så fick hon följa med henne och sova där. Och Lova sov hos morfar så det var skönt att bara få tänka på sig själv. Även fast jag var tvungen sova på soffan igen. Hoppas jag kan somna i sängen inatt!

Och imorgon är det våran beräknade förlossningsdag. Bara 5 procent föds på sin BF! Och jag som hade sån säker känsla på att han skulle födas tidigare.. kanske imorgon på sin bf?

......................................................

Dundrigt förkyld

Tycker inte alls att detta är nå kul.. Var liggandes igår så mycke de gick i världens förkylning/influensa? Idag var Fredde tvungen va hemma,lika sjuk. Jag hade tid för kontroll hos barnmorskan idag så de var bara att draaa sig dit. Hon tyckte att jag var i hemskt dåligt skick. Svullen,febrig och uttorkad.Bebis hade hög puls p.g.a min feber. Så enligt order så måste jag vila,äta och dricka mycket och ofta. Ta alvedon åtta st per dag för att hålla nere febern. Om kag får för hög feber är de inte bra för den lille. Men inte vet jag, nu sen jag kom hem har jag blivit mycket sämre. Har 40,3 i feber även fast jag tog två alvedon för en timme sen. De kan väl inte vara bra?

Ny sängkamrat

Alltå..börjar bli less på min sömnlösaste valross kropp. Kaaan inte somna på kvällarna! Även fast jag är huur trött som helst.. Och verkligen vill sova, och verkligen b e h ö v e r sova. Vi har bara 19 grader i huset nu, för att jag är så varm. De andra ligger under filtar medan jag ligger i shorts och går barfota. Och sover utan täcke. Ändå så brinner mina fötter som eldar. Och kroppen kliar. Och det finns inget skönt sätt att ligga på =)

Men  på dagarna därimot är jag så trött, skulle kunna sova hela tiden. Och idag har jag legat i sjukdomens land, känner mig verkligen bedrövlig =) Lilly har vart hemma hela veckan. Idag var hon piggare medan jag var död. Hela tiden har hon velat att jag ska komma till hennes rum å leka..
-Men lilla gumman mamma mår inte bra, jag måste få vila..
-Men lilla mamma då.. vi kan ju låssas att vi mår bra!

Ja man kan ju försöka =) Jag vill ha tillbaka min vanliga kropp nu, så att jag kan sova i min säng med min karl och inte i teverummet med Lova som snarkar!

....................................................


Nytt i köket

Denna vecka har jag orkat exprimentera lite med maten. Det vill säga att vi inte har ätit korv och makaroner varje dag. (Inte för att vi brukar det men=) I förrgår bakade jag & Lilly Mazarinrutor.Jag älskar mazariner! Sen gjorde jag hemmagjorde fiskpinnar till middag. Men kokt potatis & en kall dill & citronsås.


Det var ju lite pilligt & kletigt med paneringen, men aj så gott de blev!

Rosa mazarinrutor till efterrätt.

Och igår lagade jag Kyckling Carbonara till middag. Tillåmed Lilly gillade det! Idag blir det resterna av detta till middag.

Tänkte till imorse att hon skulle på dagis idag. Men kl halv åtta var hon helt borta och gick inte att väcka. Så hon fick sova vidare. Både jag & Freddy har också blivit förkylda.. Typiskt! Känner mig stendöd och vill bara sova. Huvudsaken är ju att Lilly börjar bli bättre!

.........................................................................................................


Hemmadag

Hade tänkt att Lilly skulle på dagis idag men ändrade mig inatt. Hon hade feber och en hemsk hemsk rosslig hals. En sån där som gör så ont så fort man försöker hosta. Hela natten har hon försökt hosta men gråtit varje gång. Men idag är hon piggare så imorgon kanske hon kan fara, så att jag kan vila lite =)


Imorse när vi satt i köket och spelade Prinsess-bingot så blev vi bländade av solen! Den har man väl inte sett på flera månader?

Härligt med solsken!

....................................................


Sjukligt

Igår när Lilly vaknade hörde jag på henne att hon blivit sjuk. Lite varm & hängig också. Men vi for på Filips kalas en stund, sen till morfar. När vi kom hem blev hon genast varmare, borta i ögonen och helt utmattad. Kl 17 däckade hon i soffan. Efter en timme lyckades jag få i henne välling spetsad med alvedon. Hon sov till kl åtta! Men då hade alvedonen kickat in, hon var ganska pigg å var vaken, badade ett bubbelbad med pappa och slumrade in kl 22 igen.

Inatt har hon vaknat några gånger. Och imorse när Fredde var uppe hörde jag henne kliva upp,gå in i köket till pappa å glad i hågen säga "Hej, äj det mojjon nu!?" Haha. Tillslut somnade hon om, i våran säng. Och sov till 9:30! Även fast hon sov tre timmar extra igår kväll.

Idag är hon piggare. Varm,hängig och har en hemsk rå & rosslig hals. Men idag blir det mjukisbyxor & soffhäng för oss. Jag var heelt slut imorse när hon vaknade, även fast kl var 9:30!

............................................

21:a

Fredrik ville att lillebror skulle födas idag. För både han & Lilly är födda den 21:a (Mars & November). Men inte då än så länge. Han har drygt fem timmar på sig isånafall och det kändes lite kort med tid va =)

........................


Lovely blog

Har fått One Lovely Blog Award av Anja.Thanks!


1. Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka.
2. Skriva ned de fem bloggar som man vill lämna awarden vidare
till och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem.
3. Till slut hoppas man att de utvalda vill lämna awarden vidare…



Jag skickar den vidare tiiill..
- Jessica
-Sandra

-Jennie
-Jenny
-Sandra i Oslo

.........................................


Kloka ord

Lilly vid lunchbordet:

♥ "Näj doktojn haj tagit ut min lillebjoj, och tojkat bort allt blod, och när lillebjoj har blivit stöjje, och blivit mindje, så kan han ju få bada med mej! " ♥

Gulleungen våran!

.................................................


Plötsligt händer det!

Lilly, kl 19:30, ligger trött i soffan:

-Mamma jag vill gå och lägga mig..

Ja men huuur kunde du veta att mamma också var trött, och vill se sveriges mästerkock kl åtta? Ja raring, du KAN få lägga dej nu =)

..................................


Rabarber kalas

Försöker att ta till vara på tiden med Lilly nu innan vi får en till att ta hand om. Men det är svårt,när hon bara vill se film hela tiden =) Men igår såg Lilly,Jessica,Jag,Fredde å Lova Råttatuoille i källaren på projektorn. Och åt choklad. Lilly var överlycklig men tror nu att det är lördag varje dag =)

Igår medan jag lagade mat bakade jag Äppellimpor. Kärlek! Finns inte mkt godare än hembakt limpa. Än idag luktar det nybakt bröd i hela huset!


Muuuuums!

Idag är första dagen på vääldigt länge utan några måsten. Lilly är på dagis, Lova är hos sin kompis. Jag ska göra absolut ingenting. Kanske inte ens resa mig från soffan? Nu ska jag kalasa på limpmackor och Rabarberkalas the.


.........................................................


Vill ha

Vill verkligen ha en ny klocka. En snygg.En Stor. Är ju bra att ha när man ammar också det kommer jag ihåg, så att man vet hur länge lillen ätit på varje sida och vilken tid det var.


Den här från Miss Sixty vore inte fel. Men 1500:- just nu kändes fel... =(

.......................................


Snacka om

Att gå i väntans tider! Dessa sista veckor.. Jag vill göra bort detta nuuu! Och träffa Mini nuuu! Fast hur det sen blir att anpassa sömn med två barn det återstår att se.

Tänk om lillebror är vaken på natten, och sen ska jag upp med Lilly. Herreminje. Dessutom blir man såå trött av att amma, all min energi går ju åt till lillens mat. Detta är det jag oroar mig över med att ha två barn.

För övrigt så är det svårt att förstå, att det verkligen är en liten människa i mig. Är det verkligen så? Ryms det ett barn där? Det är ju jääklat knökfullt där inne och besvärligt för mig, men endå? Är det på riktigt?

De senaste två dagarna har jag mått så konstigt. Mått illa, trött, helt slut verkligen, kontig i magen. Sovit flera timmar på dagarna och varit trött kl nio på kvällarna. Det är verkligen inte likt mig att sova på dagen. Hade småvärkar hela dagen igår, och var trött & helt borta. Men idag känns inte lika mycket.

Vem är du därinne? Hur ser du ut? Vad heter du?

................................


Färdigt!

Äntligen är det stora betongrummet färdigt. Det har tagit så länge p.g.a olika orsaker. Detta är bara ett av rummen vi har i källaren, men de är sjuukt stort!


Före: Detta har varit en slags verkstad. Där saker har målats,sprejmålats, snickrats, även kladdats på väggar,och bara ställt in saker vi inte vill ha nån annanstans. Fuuult!



Så här såg govlet ut i stort sett hela rummet.

Efter: Tak,väggar,element är målade vita tre varv. Ekgolv är inlagt. Fredde har varit sååå duktig! Man kan inte tro att det är samma rum.



Min pysselhörna. Som jag fick strida för att behålla den där "lampan" och spånskivan på väggen. Tycker lampan är funkigt frän och skivan kan man ju hänga upp saker på =) Nu vet vi ju inte vad som ska vara i detta rum..

Skulle vara najs om man hade massa mysiga möbler att ställa dit och inreda det som ett mysrum! Men jag gissar att det blir ännu ett pojkrum. Fredde har redan hunnit ställa in en ful elgitarr som han aldrig använder, och det var knappt att jag fick ha skrivbordet där! Synd..

...................................


Lättnad

Ihelgen hade vi ett projekt..förrådet. Efter att vi började med det stora betongrummet så knosade vi in allting från stora rummet till förrådet.



Då såg det ut så här.. det gick inte att gå in i rummet! Fy bubblers.

Men efter en hel dags arbete ser det nu ut så här:


Skööönt! Vi har burit, sorterat,dammsugit,dammtorkat å fått in allt på sin rätta plats. Mycket av det som står kvar ska lämnas bort/kastas bort. Vilken lättnad! Har även tvättat,diskat x 2, lagat middag och nu ska Fredde fara med andra fulla bilen till insamlingen. Nu återstår bara garaget... Men jag blev helt invalido efter dagens arbete, både ischias ryggen och fogarna är helt slut så jag är liggandes. Men det var de värt =)

............................................. 


Vad hände?

Med denna vecka? Lilly har varit sina timmar på dagis och under tiden har jag haft fullt upp med måsten. Varje dag har vi haft nån tid att passa. Injektioner, MVC besök, bilbesiktning, Långfrulle med Sarah,Sandra&Hugo,plocka bort julen,städa. Något varje dag! Fast vissa dagar har ju varit trevligare än andra =)

Och idag har jag å Lilly vart å snyggat till oss på Hårknuten. Lillan nöjd med rosa färg & glitter i håret. Och jag nöjd att bli av med limpan till hår. Som nu är 2 kg lättare och finare! Har även rakat benen och målat tånaglarna svarta, liite fräsch vill man ju ändå känna sig under förlossningen =) Hehe.


Babe benglar i det nya betongrummet =) Ska visa mera bilder sen! Nu,lunch!

.........................................


Vecka 38



Vi hade en fotosession idag med Jessica som fotade oss. Lilly hade ritat lillebjoj på magen =) Älskar denna bild och några till, tror jag ska förstora och rama in.


Proppfullt

Var hos barnmorskan idag. Mina blodvärden är bättre. Jag fick ännu en B-12 spruta, men det gjorde så ont vart hon än skulle injicera, hon provade sticka på flera ställen men prickade bara nerver så det ilade i hela svanken. Men tillslut så. Kände mig som en nåldyna =)

Men hon kan inte komma till underfund hur lilla Mini ligger. Magen är fyrkantig, och proppfull. Hon säger att magen är stor & att det blir en stor bebis. Iallafall en lååång å smal. Men efter att två barnmorskor känt flera gånger på magen så tror dom att den ligger neråt, ej fixerad, i vidöppen hjässbjudning. Det vill säga med ansiktet uppåt och ryggraden mot min ryggrad. Hoppas han lägger till sig innan eller under förlossningen, det är tydligen mycket svårare att få ut den lilla om han ligger så här =(


Så här kan det se ut när Lilly väljer kläder själv. Vi är en mycket färgglad familj =) Kul med lite varma färger i detta vintermörker.

.................................


Middagstips

Jag blev ensamen hemma efter att Lilly följde hem med mormor. Efter en timme långt,vaaarmt och bubbligt bad blev det kaffe & chokladpraliner till middag framför teven :) Oj oj,lillebror kommer att slå volter efter en sån koffein&sockerkick! Men det gäller för mammor att utnyttja sina tillfällen till fullo!

Himmel och pancake

Tack för responsen! Nu lämnar vi det där och går vidare in i det nya året, jag ville bara förklara för alla översittar-skvaller-prinsessor hur det låg till.


Lillan i sin nya overall, det blev den gröna i storlek 110. Jag tyckte den kändes tunn, inte så tjockt foder. Men när jag kände på den gamla hon har så var det lika tjockt foder. Så den borde väl funka, hon rymmer ju då flera lager under. Idag är första dagis dagen på länge, kul för hon att få leka!

............................


Svar på tal

Fick för några veckor sen en anonym kommentar här på bloggen, som jag valde att ta bort. Har inte orkat ta tag i detta förrän nu för de känns bara tragiskt att måsta förklara såna självklara saker.

Söjn äre: Vissa har tydligen åsikter och funderingar om vårat liv,familj och min blogg. Att den bara skulle lyfta fram negativa saker om vår familj, och att Lilly verkar vara en hemsk satunge. Skit ner er!

Varför jag väljer att skriva om de få problem som finns i detta hushåll, är för att få tips av föräldrar som upplevt samma sak. Trotsålder, klädvägran, kräsen dotter, sömnproblem, sluta med nattblöja. Om jag t.e.x skriver att "Inatt har hon pinkat ner sig, igen, jobbigt typ". Så är ju det för att någon med samma problem kanske läser, och kan tipsa om lösningar.

Jag tar inte upp problem och bittra saker för att klaga på vårat liv på något sätt, det är inte lätt att vara förälder och man kan väl få efterlysa om bra ideér?

Och Lilly är den finaste lilla tjejen. Hon är så lugn, snäll, trygg, kärleksfull, omtänksam,klok och "vuxen". Vi har inga problem med henne förutom såna praktiska småsaker. Hur man får henne att gilla mera maträtter, hur jag ska hitta en overall som passar, hur man slutar med nattblöja exempelvis.

Vi är en lycklig liten familj som snart får en till liten att älska och ta hand om.  Och Jag tycker det känns för privat att lyfta fram för kärleksfulla och pluttinuttiga känslor som alla andra prinsess-bloggerskor gör. Ingen annan tar ju upp vardagsproblem som uppstår i alla familjer. Barn är barn och det tillhör väl att de får ett utbrott ibland eller inte lyssnar på mamma? Hur kul vore det om barnen jämt lyssnade på mamma & pappa?

Lilly är en bestämd liten dam, med skinn på näsan. Hon säger ifrån när hon inte vill, och hon vet vad hon vill. Hon blir inte nertryckt på dagis och trycker inte ner någon heller. Det är så det ska vara, man ska veta vad man vill och visa det också.

Så dem som tror att vi har problem på något sätt, att Lilly är en hemsk satunge eller att jag är deprimerad på något sätt, kan gärna komma och prata med mig direkt istället för att susa runt med åsikter till alla,som ni inte har den blekaste aningen om.

Tills vidare har jag ingen lust att dela med mig av nånting till er äckliga skvallerkärringar. De som hör till familjen och verkligen bryr sig visar sig endå. Ni ska inte heller få nöjet att välkomna lillebror till världen, det håller vi inom familjen.

...............................

Sömnlöst sömnlös

Det blev så att vi for till Sally och dom igår eftermiddag.Eftersom Carinas lägenhet stod tom så sover vi över här. Eller Fredde å Lilly sover. Jag har inte lyckats somna på hela natten.Har sån oro i kroppen och mina fötter har brunnit som den största majbrasan.Tillslut gick jag å la mig i soffan och har haft altandörren öppen.Ligger utan täcke.Men endå så brinner dem.Vilken dag det kommer att bli,behöver verkligen all sömn jag kan få men har inte lyckats sova en minut. Sitter istället och äter digestive,dricker vatten och tittar på Waynes world.Mår så illa,för att jag är så trött.Bläkon kräkon som Lilly brukar säga! ...............

A Hippo

"Nu väger bebisen kring 2,8 kg och är nästan 49 cm lång"
"De sista veckorna kommer du förmodligen att känna dig som en ganska rastlös flodhäst" 
 "Försök trots detta att vila så mycket som möjligt, även om du har svårt att sova"

Visst känner jag mig som en rastlös flodhäst, svårt att ställa sig upp, svårt att ta på strumpor & byxor, kan inte sitta upprätt, har ingen balans, ont i svank & ljumskar, svajar mig fram. Men är även väldigt trött, fast Fredde är alltid tröttare, man kan tro att det är han som bär på ett 3 kgs barn och massa extravikt =)

....................................


Långhelg

Mannen i huset har långhelg. Ledig både idag & imorgon från jobbet! Och lördag plus söndag såklart. Det känns skönt, så kan man få liite avlastning iaf, och dagarna blir inte lika långa =)

Men natten var mindre rolig, Lilly har vaknat säkert 5 gånger, varav två hade hon kissat ner sig. För bövelen! När hon kissar ner sig i sängen drar jag bara av allt ner till madrassen. Tack å lov för plastskyddet! Men när hon vaknar kl 2 igen å skriker att hon pinkat ner sig igen... på madrassen.. När jag just somnat om.. Då blir man lagom nöjd..

Jag fick stå å spola igenom madrassen i duschen mitt i natten medan hon fick fortsätta sova på soffan.

Idag var jag ner på distriktet och fick min andra injektion. Ajaj! Blir öm i hela sidan av den. Sen trängdes vi med alla andra hungriga helghandlare på affären. Sen lunch innan vi for till Tindra. Som var vaken idag! Fredde är nu nere i källaren å jobbar duktigt med betongrummet. Lilly har byggt en strand i hennes rum av den torkade madrassen. Jag har slagit ner ryggen i soffan. Börjar bli riktigt tungt för kroppen, att bara vara uppe!

Sen ska det lagas korvstroganoff till middag, sen ska Lilly sova hos mormor, på mormorns begäran =)

..........................

Overall problem

Lilly behöver en ny overall. Hon har den superfina från Didriksons vi köpte förra året. Men den är tajt över magen utan underställ och kort i benen. Beställde en fin och rejäl från Ellos i höstas, hon hade den en gång men skrek under tiden. När jag kollade vad som var fel så skärde grenen in i rumpa&stjärt. Alltså själva sömmen går för högt upp så de skaver i rumpan.. Jahapp, jag förstår att det var obehagligt!

Och i julklapp fick hon en fin rosa i bävernylon. Den passade i storlek men hade samma problem.. Ajaj i grenen. Typiskt! Så nu har vi två nya overaller som bara hänger i garderoben. Är det någon annan som stött på samma problem?

Hittade iaf Didriksons overaller på rea på nätet, de märket verkar va det enda som passar lilla tjejen.


Beställde en mörklila i storlek 100. Hon har storlek 90 på den hon har nu.

Men jag är osäker på vilken storlek hon kan ha, så jag beställde också en limegrön i storlek 110. Säkert stor nu men det vore ju wonderbart om hon kunde ha den nästa vinter också.. Så vi får se hur dessa är i modell & storlek. De kostade 699:- (eg 999:-).

..................................


Barbie & B12

Redan första natten efter att jag fått sprutan kände jag skillnad i benen. Jag var upp till Lilly tre ggr, och jag kunde somna om alla gånger! Igår kväll var det också bra, kunde ha på mig byxor & strumpor hela kvällen utan att pillres sönder! Gick även bra att somna om imorse när Fredde for på jobbet.

Imorgon ska jag få nästa injektion, sen kanske de blir ännu bättre?

Annars är vi väldigt trötta i veckan. Lilly somnar kring 21 och sover till 8:30-9. Man blir ju bortskämd! Annars ser vi tyvärr mycket film, man kan ju som inte vara ute när det är sån blåst.. Hälsar på lite folk, jag pysslar med sysslor. Nästa vecka ska hon på dagis igen, hon kommer ju vara vääldigt trött när jag väcker henne halv åtta, och en ska hon leka flera timmar på dagis =)

.................................

Cheesecaken

Gjorde till nyårsafton den dära After-8-Cheesecaken.
Den blev god, men inte osm jag tänkt mig.

Den blev inte så dära cheesecakig, utan mer som en krämig mousse. Här har den även fått sig en törn, Vilja råkade trampa i den =)

..........................................


Busig mini

Förra gången jag var på MVC blev jag uppskickad för att ta Struma & B12 prover. Imorse ringde barnmorskan å sa att jag har B12-brist. Det är dels därför jag är så svag,yr,trött,illamående,pirrig i benen och har dålig aptit.

Jag ska få 5 st B12 sprutor under två veckor. Därefter ska jag äta det i tablettform i nån månad. Idag fick jag den första sprutan i skinkan. Hoppas de blir bättre iaf, för detta med benen är outhärdligt och jag får knappt någon sömn.

Jag hade därimot högt blodtryck. Det har jag aldrig någonsin haft, har alltid haft för lågt. Det är väl därför jag är såå varm hela tiden.

Och hon kunde inte riktigt lista ut hur lilla mini ligger i magen. Först skulle hon skicka mig till Sunderbyn idag för att de skulle försöka lokalisera & vända på lillgrabben. Men sen sa hon att hon kände huvudet i bäckenbotten. Men jag vet inte, det känns att han ligger snett å konstigt. Ska dit på torsdag igen för att kolla blodvärden, blodtryck & lillens position.

Det börjar bli dags att han sjunker ner på rätt plats!

......................................


Orättvist

Kunde inte somna om efter att Fredde farit på jobbet kl 5.30... Ååh jag blir så arg. Låg å snurrade i sängen till kl 7, sen gick jag upp. Det svider i huvvet och jag mår så illa. Tänk att jag hade fått 2,5 timmars sömn ungefär om jag kunde somna om. Lilly brukar vakna kring åtta. Lova, Lilly å Jessica sover än.

Gode knäpp man är som inte kan sova när man får chansen, men min kropp är i olag. Benen brinner för jämnan, och det går inte att ligga skönt på något sätt. Ska till barnmorskan idag, får se hur Mini ligger. Känns som att han ligger tvärsöver.

.........................


Nyårsafton

Firades hos oss med Johan,Sarah & Vilja som börjar bli en trevlig tradition =) Men detta år joinade även Tommy,Linn & Stig.











..................................


Hejsandåsan 11

Jahapp så var det här, år 2012.. Vid tolvslaget satt jag i mjukisshorts med Sarah hemma i soffan. Vi skålade med vatten i champange glas =) Lilly å Vilja låg å sov förhoppningsvis gott, det smattrade på som faan härikring. Lova blev rädd å gömde sig i källaren. Stig blev lite orolig och höll sig nära mig.

Nån minut efter tolsvlaget kom Fredde inrusandes och kramades gott nytt år. Han, Tommy,Linn & Johan är borta på äventyr sedan kl 22. Sen efter nån minut for de igen, jag å Sarah var väl liite för trötta & tråkiga.

Nu ska vi lägga oss och hoppas att tjejerna sover gott hela natten, även när våra onyktra karlar kommer hem inatt, för det kommer att leva om det vet jag =)

Kanske verkar konstigt att våra karlar far bort från oss på nyårsafton. Meen, nu blir det sista festen för Fredde, sen ska vi föda barn snart! Bra start på året, vi längtar efter lillebror!

Gott nytt år, sov gott // Trött,Tjock & Tråkig

.........................................


RSS 2.0