Blogg paus

Har tänkt på en sak ett tag! Ska sätta lösenord på bloggen, men inte ge ut det till någon, och jag ska inte skriva nåt heller:)

Detta är endast för att jag inte just nu känner för att min familj ska exponeras på det sätt man gör när man har en blogg. Och på detta sätt kan ingen gå och titta på äldre inlägg och bilder heller :)hade bara lust att vara lite hemlighetsfull och bara vara vi :)

Jag säger till när bloggen är öppen igen och hoppas ni alla hittar tillbaka hit då :) tänkte då även börja baka mera samt lägga ut alla recept. Tjing!


Ute

De ska va gött å leva!


Att bara vara

Myser med små sockergrynen :)



https://cdn2.cdnme.se/1047529/7-3/pic_5129095ce087c31788cd093d.jpg" class="image">


Hej då vagnen

Lite sorgligt känns det, har ikväll sålt vagnen vi köpte när vi första gången skulle bli föräldrar. Jag har tagit många promenader med Lilly i den!

Men det var även den vagnen Vilgot klättrade ur och fick åka ambulans :( efter det åkte den ner i källaren! Hej då vagnen, tack för dessa fina år ;)




Bättre sent än aldrig

Vi har snart bott här i 5 år, och aldrig haft gardiner i köket :) har inte velat ha några eller hittat några fina. Men nu så!! Är nöjd :)


En mammas dagbok

Suck.. Ett evighetsprojekt! När man är klar med ett rum så ser det likadant ut i det andra igen :)


Hembakt

Nygräddade grötbröd till mellis :)


Skönhet

En sån otroligt vacker dag! Nån minusgrad och solsken med klarblå himmel.

Har dessutom träffat två goda vänninor samt en liten liten karamell (en bebistjej) !! Och Knut får vi ju inte glömma :) Fina fina barn..!! det är kärlek det, att ha fina vänner som man kan svamla med. Vänner som inte bryr sig om man ser ut som kom-&-hjälp, utan bara blir glad av att se en :)


Go mat

Svensk husmanskost när den är som bäst! Hemmagjorda älgköttbullar, pepparsås, buljongkokta morotsslantar med makaroner :) möms!


Måndag igen

Vilgot har sovit dåligt som skrutt inatt. Gråtit, vaknat, snurrat runt och ute kunnat somna om. Sen vaknade Lilly kl 6 så jag känner mig död idag :)

Men ändå en bra dag, Lilly kom sig till dagis i tid, har hunnit diska samt torka upp ett bajs och kiss kalas på golvet från lilleman :) fint väder iallafall!

Nu äter vi frukost jag å lilleman, och vem skulle inte bli glad av dessa frukost mackor!?


Lördagsmys

Äter små hjärtan med mitt stora hjärta :)

https://cdn3.cdnme.se/1047529/7-3/pic_511f980cddf2b35f25759d6b.jpg" class="image">


Lördagsmys

Äter små hjärtan med mitt stora hjärta :)


Nåt annat

Är och jobbar idag, och Fredde är hemma med kidsen. Ganska skönt faktiskt :) tog en promenad ner till jobbet, skönt med en morgon promenix!


Gott

Jag och Lilly vardagslyxar lite medan lillebroren sover :)


Vitt möter svart

Äntligen har vi fått handtag på våra nymålade luckor :) F var duktig och skruvade dit dom igår kväll och det blev så bra! Älskar det svarta mot det vita.

Men, nackdelen är ju att Vilgot nu tar sig in överallt och river ut, och de tycker han ju är jätte kul :)


Vårväder

Äntligen har vi kommit oss ut ! 7 minus och solsken, underbart.

Det är en utmaning att ta sig ut själv med dessa två barn och en hund. Lilly är så omständig att klä sig. Det är för tjockt, knöligt, obehagligt och för ljust :) man får sig en riktig tålamods prövning!


Kalas och konsekvenser

I lördags fick Villemannen sitt första kalas :) mycket folk kom det vilket var jättekul! Vilgot var mest blyg och förskräckt, bara mamma famnen som dög när det kom så mkt främmande :)

Söndagen hade vi också besök och jag gjorde en till tårta.

Igår tog vi det lugnt jag å ungarna. Jag ides inte lämna Lilly på dagis när hön bara får va där till kl 11. Idag hade vi sagt att hon skulle fara, men inatt var hon pigg och har sett på film. Typiskt. Så de passade inte.

Igår kom det fram mer och mer magsjuka besked , och alla som blivit sjuka hade vart hos oss i lördags! Totalt 8 st sjuka, vad vi visste om igår kväll! Helt sjukt, fattar ingenting. Vi borde ha vart smittfria efter 3 & 4 dagar!

De blev ju inte bra alls :) hoppas nu att alla börjat må bättre!

Vad som händer idag vet jag ej, alla vi känner har ju magsjuka.


Pirog premiär

Idag har jag gjort piroger för första gången i mitt liv. Blev så sugen igår när dom gjorde det på Hela England Bakar :) Denna är med skink fyllning, gjorde även taco piroger. Men skink pirogen blev min favorit, så grymt god och krämig!


Slöa

Nu mår vi bättre allihopa! Morfar & Helena har vart här på morron och firat Vilgot. Sen fick jag fara på affären själv och handla till kalaset.

Vilgot sover nu och jag å Lilly är trötta & slöa & frusna idag, vi sitter och spelar en tredje gången Yatzy. Imorgon blir det 1-års kalajs!


Ett år gammal

Ja, tänk för ett år sen låg vi i denna stund på bb med en nyfödd kille som låg och gnydde ❤ idag har vi en charmig, gosig, snäll men spjuvrig lilleman som har blivit ett år!

Kalaset har vi fått skjuta på tills vi är smittfria, jag måste även få energi till att baka lite å fixa , känner mig svag idag och det krampar i magen. Men grattis vackra Vilgot det är din dag idag 💋


Smörgås rån och morot

Är allt jag fått i mig idag, då det blev min tur att bli magsjuk. Fy f********n vad dåligt jag mått/mår idag. Tur att F kunde komma hem tidigare och ta hand om kidsen.

Men lille sonen är mig trogen, ligger och myser med mig när jag mår skit :)


Väntar ut stormen

Barnen blev pigga ganska snabbt, Vilgot mådde bättre och åt kl 9 imorse. Men Lilly har haft det kämpigare, men kl 16 var hon piggare och kräkfri!
 
Nu håller vi tummarna att jag å F klarar oss, så kan vi ha kalas till helgen =) Och hoppas att natten blir bra, kan man få återfall på magsjuka? Och om jag å F skulle bli sjuka, kan barnen bli det igen?
 
Är då nöjd också att jag hunnit så mkt idag, trots sjuka barn. Har tvättat tre maskiner, vikt två rena maskiner, diskat x 3, bakat, dammsugit, renbäddat allas sängar, lagat middag!
 
Bjussar på en bild av kusinerna =) Vilgot, Nevada & Lilly. Tre små ♥ att älska!
 

Våran tur

Imorse kl 4 vaknade jag av att lilleman kräktes i min säng. Sen fortsatte det. Lilly började kl 5 imorse. Kring nio var Vilgot piggare och har ätit och mått bra sen dess. Lilly har haft det kämpigt hela morgonen.

Men nu sover de. Jag passar på att baka Moccarutor till Vilgots kalas, när det nu blir.. Han fyller ju ett år på torsdag!!

Nu hoppas vi att jag och F inte åker dit utan att det stannar här, vi återkommer med nya kalastider :)

Så här spjuvrig var Ville för en stund sen, skönt!


Måndagsmys

Nu ska jag, Lilly, Vilgot och Nevada se Familjen Annorlunda :) ❤


Måndagsmys

Nu ska jag å Nevada se familjen annorlunda ❤


Nya tider, fast inte bättre

Nu har de vart känt i nån vecka att 15-timmars barnens tider på dagis ändras med start idag. Vi har haft det så bra tidigare och haft tiderna tis, ons, tors kl 8-13. Men nu, fem dagar i veckan kl 8-11 :(

Suck.. Det blir mycket att åka fram & tillbaka, och lunch får hon inte längre på dagis. Och Villemannen sover alltid mellan ca 10:30-13, så jag förstår inte hur jag ska kunna vara där kl tio i elva för att hämta henne!

Och förut när hon var på dagis och när Vilgot sov, så brukade jag göra bort alla sysslor samt vila en stund. För barnen sover dåligt på nätterna så jag behöver ha igen en stund på dagtid.

Men nu får jag göra sysslor när Lilly kommit hem , då vi annars brukar kunna mysa, spela, pyssla.

Gillar inte alls dessa tider och alla föräldrar tycker att beslutet togs på dåliga grunder. Det kunde ha förändrats på andra sätt istället. Vi har försökt protestera och kommit med andra förslag men vi kan inte påverka. Väldigt trist.

Det kommer ju inte bli så att man orkar fara med henne varje dag heller. Det är synd för hon missar ju sina timmar där då, hon tycker ju det är roligt att få komma iväg.


Så fint

Nu är vi hemma hela högen efter en trevlig dag med vackert brudpar och vacker doptjej med stiliga brorsor!

Brudparet verkade mycket nöjda med dagen och vi har haft jättetrevligt!


Deras dag

På väg till bröllop/dop :) dålig kvalité på bilden dock!


RSS 2.0