Dumma bacillusker!

Vilket dygn vi har haft. Igår mellan 8.3o och kl 21.30 kräktes lillan 19 ggr.. Sen lyckades hon somna i soffan, någon var ju tvungen att sova här med henne. Hon vaknar några gånger, jag springer upp från sovrummtet för Fredde sover så hårt. Men kring tre tiden hör jag Fredde komma i rask takt och säga Helvette!! Då har Lilly börjat må dåligt i sömnen och krypit mot Fredde för att få hjälp, men F sov ju så kalaset hamnade i hans ansikte och över hela soffan..

Sen tog jag över, hon kräktes inte mer på natten men jag vaknade ju varje gång hon rörde sig lite eller lät något ljud. Jag kunde knappt sova, började må illa och fick jätteont i magen. Det var så obekvämt i soffan för ryggen, och Lilly väckte mig hela tiden.

Idag har hon iaf kräkts bara två gånger, sett på film, ätit en yågart som kom upp, druckit vatten och lite fruktsoppa. Nu sover hon för andra gången idag. Stackarn är så svag och utmattad. Hon fick en supp i morse för att hon var så varm och har klagat på ont i magen hela dagen..

Får se hur denna dagen blir, vi hoppas på bättringsvägen och att mina magsjuke symptom försvinner. Sen igår morse har vu måsta tvättat fyra maskiner med sängkläder, kuddar, handdukar å kläder. Vi måste tvätta en till men jag orkar inte gå ner och börja slita upp tvätten nu. Det är inte varje natt jag är nere i tvättstugan och hänger tvätt kl halv fyra på natten..

Jag har mått så dåligt idag, bara varit liggandes. Ont i magen, illamående, huvudvärk, hemsk värk i muskler,
leder och ryggen. Har iaf orkat med en dusch nu och fick lite ny energi. Men något matintag har det inte varit frågan om..

Jösses amalia vilket intressant inlägg va =) Måste bara förklara läget om nån funderat på att hälsa på oss, det är ingen idé, alla tre ligger däckade.

Hoppas på en bättre dag imorgon!


Så här fräscha känner vi oss idag, om vi ska vara positiva.

...........................


Vintervärme

Igår var jag så sugen på någon soppa, så jag slängde ihop en av lite av det vi hade hemma..


Resultatet blev en Het Baconsoppa med cremefraiche! Det är ju svårt att få en snygg bild på soppor faktiskt =) Men det är bland annat Potatis, purjolök, morötter,gul lök, knaperstekt bacon, vitlöksrostad sparris,haricots, falukorv, cayenne, salt svartpeppar i den. Med en klick cremefraiche till serveringen blev den lite mildare, fräsch och krämig. Mums!

.......................................


Otrevligt besök

jaha.. Har i veckan hört om flera som blivit magsjuka. Eftersom vi var i samma område där smittan spridit sig så.. jaha. Jag todde att vi skulle klara oss eftersom det är 5 dagar sen smittorisken var. Men idag när vi gör oss klara för dagis..Woooooäk. Lilly ap-spyr. Hon som var så glad att hon skulle på dagis och bygga pussel, leka ute, äta mat och sova där en stund.

Men, hon fick hoppa i badet medan mamman torkade upp kalaset. Hon blev så ledsen när jag sa att hon var tvungen att stanna hemma. Dessutom hade jag en tid på byn, som jag återigen fick avboka. Nu på 2 timmar har hon hunnit kräkas 5 ggr. Men jag försöker ge henne vatten så länge hon vill ha. Det är inte kul att kräkas åsså kommer det inget. DET är obehagligt.

Lilly som skulle få sova hos Mommo å Hästa imorgon. Jag å Fredde skulle antingen fara ut å äta och gå på bio, eller fara till vännerna på byn. Men, det är bara att stanna hemma hela bunten. Så, ingen borde komma och hälsa på oss ihelgen. Även om hon skulle sluta spy ikväll så är hon inte smittofri förrän söndag kväll..

Aja,det är väl bara vänta å se, snart ligger man väl med huvvet i hinken.. Håll tummarna att ag och Fredde slipper, blir så svår att tahand om lillan då! Jag skulle gärna va sjuk istället för Lilly, men de funkar ju inte så tyvärr.


Helgens bästa vän.. Tyvärr vill lillan inte kräkas i hinken.

..................


Typiskt eländigt

Ååå, många typiskt. Imorse fick jag ett il att börja fixa saker är hemma. Vi har ju en extremt ful källatrapp i direkt anslutning till köket. Man ser den när man kommer in,från hallen och från köket. Det sitter en väldigt ful, smutsig gulbeige väv med en bred blommig bård. Trappan är typ i furu, mattan är äckligt ful, ljus och sliten. Garagedörren halvvägs ner har samma fula väv på sig.

Hur som helst så hann jag grunda garagedörren, trappräcket, en bit av väggpanelen, stolparna ner i källaren samt måla på garagedörren igen och panelen. Det blir väldiigt fräscht och det såg mycket fräschare å finare ut! Men grundmålan tog slut så jag ska senare måla the finishing lager på trappräcket också. Kul att man fått tummarna ur, vi har ju bara bott här i tre år snart =)

Aja, det var meningen att jag skulle fara å besikta bilen på byn, den ska va besiktad i januari.. Och Lilly skulle lämnas av hos mamma. Men en timme innan vi ska fara så får jag heltjotas i ryggen igen. Jag kan inte röra ena benet, det strålar från nacken ner till knät. Det känns som att någon hugger mig med tusen knivar i kroppen när jag rör på högerbenet.

I samma veva har Lilly bajsat,  jag kan inte gå eller lyfta henne. Får ringa runt lite, Erika kunde komma å ta bort bajset och sen ta med henne till mamma. Så, nu har jag hittat ett sittläge i soffan då det inte gör lika ont, Lilly är  hos mama och bilen som absolut var tvungen att besiktas idag blir inte det, och för detta helvete får vi betala 150 kr för att tiden inte avbokades i tid.. Ahh.. Det blir aldrig som man tänkt sig.

Dessutom har vi slut på pellets, har beställt nytt men de kommer inte förrän på måndag. Så nu måste vi elda med el och vi kommer förmodligen att gå i personlig konkurs när vi får den räkningen. Till följd av detta har vi bara 17 grader inne, för att det inte ska bli alltför äckligt dyrt. 17 grader är kallt! Även fast man klär sig som en eskimå är det kallt.

Aja hoppas denna värk går över snart. Bilen får lösa sig sen. Men jag hade verkligen behövt den där grundfärgen som jag tänkte köpa på byn..


Vi muntrar upp oss med en rolig bild på lillan, eller hur!

.......................


Utökning

Idag har vi fått två styckna nya familjemedlemmar:


Blomman Esmeralda som pryder köksbordet tillsammans med Pippifågeln Göte,


Och en slags liten emo/gangster som har svarta naglar som mamma, och som älskar att ha mammas halsduk med döskallar på sig =) Och lipgloss och tjocksockar såklart. Redo för en kväll på stan ( Eller husets livingroom tillsammans med pippi långstrump och en kaffeslurpande mama)

............


En sån natt

Huvvaligen.

Igår somnade Lilly inte förräm kl 21:30, vi försökte söva henne i 1,5 timme. Hela tiden låg hon och skruvade sig, kliade rumpan, sa ajaj och var väldigt bevsvärad. Tillslut åkte pevaryl krämen fram, efter några omgångar smorsel somnade hon tillslut i den stora sängen brevid mig.

Men när vi gick å la oss 22.30 så vaknade hon. Fredde sov redan som en klubbad gös. Nu kunde hon verkligen inte somna för att det kliade ju så förbaskat innanför blöjan. Tillslut tog jag upp henne, sköljde av rumpan, bytte blöja för andra gången, tog henne till soffan och slog på Toy Story 3, när hon blev lite distraherad så kliade hon mindre. Tillslut somnade hon om, kl 00.30. Sen sov hon ungefär en halvtimme i stöten, jag låg också i soffan och försökte sova men fick säga åt henne varje gång hon kliade sig i sömnen.

Vet inte hur få timmar jag & Lilly har sovit inatt, men jag är då very much not alive. Nu är hon iaf på dagis, Erika ska hämta henne kl 11 för jag hade tänkt fara till stan och hitta presenter till födelsedags"barn". Men jag vet att det går onödigt mkt pengar då, så jag far bara till byn och försöker hitta det jag letar där.

Jag fick ju faktiskt lön denna månad från nästan en hel månad på förra jobbet, men då fick jag såklart en räkning på 3400 kr från CSN. Det var ju rätt månad att den kom, det hade ju varit stora problem att betala den med mitt aktivitetsstöd som jag annars får.

Men det var ju som tråkigt, jag trodde att jag kunde unna mig en dag på stan eller nå när jag fått in lite extra pengar. Men nee, dom kastades ju bara i sjön å nu har man lika lite pengar som vanligt igen.. Tyypiskt. Men nu är då allt betalt till CSN iaf.

Nu kippa efter livet och försöka genomlida denna dag i trötthetens tecken!


Dagens outfit =)

........................


Stannar hemma

Idag ville jag inte dela av mig av Lilly, hon fick sova extra länge och stanna hemma från dagis =) Nu är det våran sista "lediga" vecka så vi passar på att mysa!




Lördag

Fredde är ute och kör skoter, jag Lilly å Lovat tog en solig och frisk promenad ner till affären för att köpa lördagsgodis eftersom Lilly fick godis pengar av Vegard =)


Nöjd liten tjej med sin godispåse =)

Namnam! Men jag kan säga att hon blev betydligt mindre nöjd när jag förklarade för henne "att nu måste du spara till ikväll, annars får du ont i magen" Och lade upp den i skåpet.

Solen skiner in så fint genom köksfönstret

Glöm inte bort att drömma!

...........................


Blombudarn

Hej hopp i vinterskogen.

Igår var jag å Lilly på byn och uträttade vissa ärenden, åt lunch med Tommy, hälsade på Helena och åt middag hos svärmor.

Idag har Lilly vart på dagis 8-11, under tiden fixade jag lite med en present som skulle levereras, åt frulle, fixade toenailsen, gick promenad,  lekte blomsterbud och levererade en Lycka till blomma till Pomada på Hårknuten!



Sen har vi varit hos mamma och ätit lunch där, nu tittar Lillyt på Pippi och jag ska diska å sånt. Booring!
Trevlig helg everyone!

...............................


Platt som en pannkaka

Så känner jag mig idag. Är hungrig, men återigen har jag glömt att ta upp bröd från frysen så det finns ingen frukost. Åååh., less. Man blir så degig av att gå hemma. Lilly är på dagis 8-11 nu, det är bra för henne att få leka lite. Men vi är så trötta på morgnarna. Jag får väcka henne halv åtta, och jag tar mig då knappt upp ur sängen även fast jag somnar typ halv elva.

Men inatt har Lilly sovit dåligt, fick springa in flera gånger. Och jag hade svårt att somna igår. När Lilly är på dagis brukar jag försöka få undan här hemma. Vika tvätt, diska, städa, handla. Även idag har jag disk som väntar. Men min mage kurrar och jag är seg som en kola i huvvet.

Sen idag ska vi ner på byn för att få undan lite ärenden. Men det är så tjorvigt att fara själv med lillan, hon är så arg i bilen eller så somnar hon, vilket inte heller är bra.

Vad fasen ska man göra för att bli pigg i dessa vintertider? Jag måste få bort kolan i skallen. Och i Februari börjar jag på Hotellet. Får se hur det går, det är typ bara kvällar å helger. Fredde hinner hem och äta middag, sen måste jag fara typ 17:40. Inte kul. Och på dagarna antar jag att Lilly ska vara 8-11 på dagis för att hålla fast hennes rutiner att vara där.

Vissa dagar kommer jag att jobba 18-23 eller längre, och sen upp halv sex morgonen efter för att jobba frukost. Det kommer att bli tungt eftersom jag behöver mycket mer sömn än så för att funka. Och jag kommer knappt hinna träffa Fredde nå. Aja, får försöka se det bästa ur det hela, hjälp mej med det är ni snälla.


Tur att jag kommer få vara med den här damen på dagarna iaf, annars skulle jag gå under!

...


Söt barnamun

Lilly levererar mycket roligt nu. Idag när jag frågade vad hon ville ha till lunch så svarade hon

"Masdamooner, tetshup o iskall dennischetorv"

Haha, för att översätta " Makaroner, kertchup och iskall Dennis-korv =)"

Hon är ju för söt den där lilla Lilly. Hon har börjat säga meningar med sex,åtta ord, tillexempel:

"Ta av storna förscht, sen hämta Kitty-dass"
"Huuje inte äta mat nu, nää"

(Huuje=Lilly, Storna= Skorna, Dass=Glass)

...


Jag har blitt en jungfru?

Så jeefla könschtigt om man nu ska bli ett nytt stjärntecken? 

Här är ditt nya: 

Stenbocken: 20 jan - feb 15

Vattumannen: 16 feb - 10 mars

Fiskarna: 11 mars - 17 april

Väduren: 18 april - 12 maj

Oxen: 13 maj - 20 juni

Tvillingarna: 21 juni - 19 juli

Kräftan: 20 juli - 9 aug

Lejon: 10 aug - 15 sept

Jungfrun: 16 sept - 29 okt

Vågen: 30 okt - 22 nov

Skorpionen: 23 - 28 nov

Ormbäraren: 29 nov - 16 dec

Skytten: 17 dec - 19 jan

 

Här har ni förklaringen på förvirringen..

So, jag är tydligen inte våg längre utan en Jungfru. Lilly är inte skorpion längre utan en Våg. Fredde är ingen Vädur längre utan en Firre. Hmm, strange. När ska man börja läsa sitt nya horoskop då, eller gäller fortfarande ens gamla? Och Ormbäraren, vad är de för nå nytt påhitt?
'
...................

 


Tuesday Dinner

...

Hemmagjorda köttbullar med Fetaost, pressad mandelpotatis och chilisås.
Igår åt vi Älg innerfilé med Bulgur och gräddsås =) Mjums!

...


Språkkunskap

ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA KVINNORS SVENSKA:

Ja  - Nej

Nej - Ja

Kanske - Nej

Vi behöver - Jag vill ha

Visst, gör så - Det är bäst att du låter bli

Gör som du vill - Du kommer att få betala för det här senare

Jag är inte upprörd - Klart jag är upprörd, din idiot!

 
ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA MÄNS SVENSKA:

Jag är trött - Jag är trött

Snygg klänning - Snygg urringning!

Jag älskar dig - Jag vill ha sex nu

Jag har tråkigt - Vill du ha sex?

Ska vi gå på bio? - Jag vill ha sex med dig.

Jag är hungrig - Jag är hungrig

Vad tror ni ? =)

.......................


My Lovely Lee

....



Hinderbanan

Helgen har verkligen gått extra fort. Fredag minns jag inte ens vad vi gjorde.. Hej minne guldfisk!

Lördag på eftermiddagen kom iaf Danne, Kajsa, Hoffe, Sally hit. Vi åt mat =) Jag hade lagat kyckling, helgrillat kycklingar i ugnen som var fyllda med en smörkräm med kryddor och vitlök, rödlok, purjolök. Jag hade gjort den smörkrämen, och lättat på skinnet ovanpå bröstköttet. Sen fört in bollar av krämen och fördelat den över köttet.

Det blev verkligen saftigt och smakrikt, inte lika torrt som vanligt. Till detta friterade jag potatis skivor och gjorde en Äppel-fetaost sallad.Mums! Sen år vi After Eight kladdkakan till efterrätt, plus godis och chips till filmen.

De sov över i Lillys rum och flickorna lekte =)



Lördagsgodis =)

Lördagsmys =)

Söndagsmys =)

Våran måndag morgon blev en hinderbana. När vi väl kommit oss in i bilen och vrider på nyckeln..helt död. Tillslut kopplade jag in batteriladdaren, klädde på mig och Lilly, packade ner henne i vagnen och kämpade oss till dagis. Det har ju som kommit lite snö. Men, när vi kommer ut på gården så har den stora plogkarmen stängt oss inne. Aja. Hade iaf vart skönt att få i mig lite frulle innan denna morgon, en huvudvärk mindre också.

Nu måste jag gå ut å skotta gården och den feta plogkarmen, och gå ner till pappa för att hämta Lova. Sen hoppas jag att bilen startar när jag ska hämta henne på dagis. Paah, de gick tungt idag.

Förresten, Jessica har hjälpt mig med en ny design, hon är ju så duktig =)

 

 

....


Ingen soffpotatis

Alltid på eftermiddagarna kring tre fyra tiden blir jag heeeelt slut och nästan faller ihop där jag står. Men idag tjuv vilade jag lite på soffan med Lilly när hon somnat från Pippi, en kvarts vilostund så var man på benen igen. Innan detta så bakade jag en After Eight Kladdis när Lilly sov =)



SMARR! Den blev både kladdig, seg och lite knäckig i botten, chokladig och mintig.
Sen bakade jag å Lilly Morotsfrallor, det är inte lätt att baka bröd med ev 2-åring..efter stund hällde hon 4 dl solrosfrön i degen som jag lyckades få ur, men sen hällde hon ut resten av fröna på golvet och 1 dl mjöl på golvet. Så var hela köket en bagarstuga!


I Love dessa morotsfralls!
...


Hjälp mig!

Igår kväll lade vi oss kl 22.45, men jag låg sömnlös och somnade inte förrän kl 2. Så jobbigt när man är trött och måste få sömn, men det bara kryper i mina Restless legs och snurrar runt som en karusell i huvudet. Det är så många tankar eftersom min framtid plötsligt blev till ett stort tusenmiljoners pussel när jag blev uppsagd.

Vad ska hända nu? Jag har börjar fundera på två olika utbildningar. Med den ena måste jag läsa totalt tre år, men för att komma in på den själva relevanta utbildningen måste jag ha läst 90 högskolepoäng vilket motsvarar tre av de sex terminerna. Det skulle nog gå bra, jag skulle gärna villja läsa Engelska C, Historia B och Företagsekonomi.

Men sen kommer haken, de resterande 3 terminerna är på Universitetet i Umeå. Vad händer då? Måste vi alla flytta till Ume i 1,5 år? För att det ska gå måste vi hinna sälja huset, fixa ett jobb till Fredde där oh en dagisplats till Lilly å en lägenhet. Visst skulle jag kunna veckopendla rent praktiskt, men då måste jag ju ändå ha en lägenhet där och vad kostar inte det? Och jag skulle ALDRIG kunna vara ifrån Lilly fem dagar i veckan, nej.

Jag har varit med henne konstant i två år, jag har burit på henne i 9 månader, mått dåligt och kräkts i nio månader med henne i magen, fött fram den lilla raringen och ammat henne i nio månader. Hon betyder mest.

Den andra utbildningen är på 2 år i Luleå, men den finns inte på distans (inte hela världen men ett stort minus), och man måste ha grundläggande behörighet. Och det betyder väl att jag måste ha gjort Högskoleprovet och fått godkänt på det för att komma in? Det är en av mina största skräcker, högskoleprovet. Jag har inte räknat matte på 6 år, också måste jag börja klara svåra svåra uppgifter med kvandranter och allt sånt skit. Nej det ger mig mardrömmar.

Nu behöver jag goda råd innan jag klättar på väggarna och slutligen sprängs i tusentalsbitar!


När jag googlade "Upplösningstillstånd" så kom denna bild på konungen upp, haha ett litet ljus i mörkret iaf =)

....................


ut å gå!

Idag startades dagen med att lämna Lilly på dagis, sen hem å äta frulle, sen på med kläderna och dra upp Lat-Lova ur bädden =) Vi gick en promenad till affären, sen till Eva å Folke sen till Pomada på hennes egna nya salong, jättefint! Klipp er på Hårknuten i Vidsel =) !

Skönt med en promenad och lite hälsa på! Nu sitter jag med lite magknip och ska snart hämta Lilly. Igår kväll for vi till Bojn för att fira Joel som har fyllt 25! Han känns så gammal när han fyller 25, då vi har växt upp ihop och man kommer ihåg hur han var när han var liten (då han drog min i mitt långa hår efter skolans korridorer då vi gick i nollan, shyrre =)


Jag å Jolle är ju Ful dansernas mästare =)

....................


Kvar från 2010

..............................


En liten skeptisk tomte =)

Snygg i öronhängen & diadem & blåbärssoppa =)

Lill Anneli Lilly

Snygging i pippi tofsar

hmm..

Nyårsafton, muntra gökar =)

Snyggingarna på Nyårsafton

Trött party

Inbakad Sally

Spel i pojkrummeh

Fina ord & bloms från Sarah

....


Finns det ljus..

Så finns det hopp? Imorse hörda jag hur Lilly från teverumemt skrek : OOooj, Titta mamma! Jag sprang dit å kollade, hon stod med öppen mun och pekade på skogen och.. SOOLEN !! Hur länge sen var det inte man såg solen? Lilly stod länge och tittade, helt förundrad =)


Oooj, titta mamma!

vackra vackra solsken!

Vacker unge i vackert solsken =) Mammas solstråle!

........................


Strumporbyxor

Oj vad vi har hunnit mycket denna långhelg som varit! Onsdag slutade Fredde tidigt så då drog jag å han till Pite en snabbsväng för att fixa lite ärenden. Bland annat hitta en ny overall till lillan. Efter att jag sprungit runt på stan i brådska eftersom de stängde på typ 20 min så köpte vi en från Kaxs på kappahl.Sen for vi och hälsade på Jeppe å Linnea i deras nya lägenhet i stan. Sen på vägen hem hälsade vi på Linn å Tommy i deras nya lägga på byn.

Sen har vu hunnit med att hälsa på John, Sandra, Filip å Hugo, ätit middag hos Johan, Sarah å Vilja, varit på byn å hälsat på Anna å Dennis samt köpt en ny overall eftersom den från kappahl var för liten..Den  var i storlek 98.

Då hittade vi en Didriksons på sportringen på rea för 599 kr. Det konstiga var att den är samma storlek som hennes gamla som är för liten, storlek 90. Super konstigt. Vi tvekade om den verkligen skulle passa även om vi provade den på henne under tvång i affären. Men den var mycket större! Jätte konstigt, den var jättefin, svart och mörkgrå och ljusgrön =)

Nu såg jag dessutom att den är Bäst I Test av Familjelivs stora overall tester i slitstyrka och vattentålighet =)

Vi har även ätit middag hos mamma med familjen, Fredde har vart på lite party i vår källare och i Vidsel, sen dagen efter var han ute med ett gäng och körde skoter. Då var jag å Lilly upp till Johan Sarah å Vilja igen för att fira kusinen som fyllde 26=) Sen har jag bakat två st stora långpanne pizzor, SMARR, tvättat hela helgen, plockat undan julen, dammtorkat, rengjort tollisarna, putsat köksfönstrena, vikt tvätt, promenerat med Jessica å Lilly på madrassen, hälsat på Boppa å Nena, hälsat på ERika å Vegard, bjudit på Sill middag, hälsat på Sally, Kajsa, Danne hos Birgit å Ture, spelat bingolotto, å myche mer.

Igår när vi var i Bredsel hos Sally blev Lilly plötsligt varm och vägrade äta lunch. SEn blev hon varmare och varmade under dagen och vägrade sova lunch. Kring sex tiden när vi hade ätit var hon så varm och trött att hon fick lägga sig kl 19. Hon har sovit dåligt inatt och varit varm. Så det blev inge dagis idag, nu är hon piggare men hon går ju på alvedon.

Idag måste jag fixa med arbets, ringa och söka nå jobb, posta massa paket och hälsa på Eva å Folke. Hoppas att Lilly är frisk imorgon så att hon kan fara å leka på dagis..Detta blev ett långt och tråkigt inlägg, men nu vet ni då att vi inte legat på latsidan ihelgen =)




På julafton.

...


Dags att vända blad

Idag har vi alla varit lediga, en promenad med madrassen i snön mbland annat. Sen har vi varit hos John, Sandra och pojkarna, sen blev vi bjudna på middag hos Johan Sarah och Vilja med John Sandra och pojkarna =) Trevlig dag men jag är så trött =)



Lilly kom traskandes en dag i två olika av mina klackiskor, se så gulligt söt tårna spretar ut =) Jag höll på att dö av skratt, gullungen!!


....


Som en spindel

Nu ska jag klaga lite mer, men vi har sååååå tråkigt! Vi har ritat, läst böcker, tittat på film, sovit en stund, ätit, busat, dansat. Men dagarna är så långa när vi är hemma. Det är ju så kallt ute också så vi kan inte fara bort till någon för då skulle väl inte bilen starta sen. Är det fel att slå på en film för fjärde gången en sån här dag?

Vi har kaffe, päronpaj, chokladaskar men jag är inte ens sugen. Så det tidsfördrivet går inte =) Hade lust att baka bröd men då har vi ingen jäst. Så alla som känner sig manade för ta och hälsa på innan vi klättrar på väggarna som spindlar.


Titta vilken äcklig bild! Oooäääk.

....


Just nu, vill jag leva

 

Just nu vill jag bara att min jeefla förkylning ska försvinna! Go away! Har inte varit så här förkyld sen innan jag tog bort halsmandlarna. Min hals har gjort så ont i flera dagar, det känns som att den har fräts upp inifrån. Och de hära jäkla dunder halstabletterna gör mig illamående. Och jag är trött, hängig, svag och snorig.

Aja, var bara tvungen att klaga lite =) Lilly är på dagis, 8-11, det var då lika bra för hon är inte heller riktigt piggelino ännu. Fredde är ju ledig torsdag fredag de är bra, vi måste komma oss iväg till stan och hitta en ny overall till Lilly, tyvärr är hennes fina didriksons sen förra vintern för liten.. Den går knappt att dra upp över magen och sitter jättetajt.

Nu ska jag försöka få ork att dammsuga medan lillan är på dagis, och kanske få i mig nå frulle.

Roligt va. blablabla

Lilly på julafton =)

...


våran värsta vecka..

Okej..vet inte riktigt vars jag ska börja. Denna vecka alltså.. Måndag då Lilly och Fredde är lediga har Lilly blivit jättesjuk och både jag å fredde känner att det är på gång. Jag far till jobbet, halvsjuk. Tisdagen sjukanmäler jag mig för att inte smitta dem på jobbet. Lilly är ännu sjukare med hög feber och vägrar för andra dagen att äta eller dricka.

Jag blir hemma onsdag torsdag också. Onsdag är Fredde så sjuk att han bara ligger i dimman. Torsdag är Fredde och Lilly på bättringsvägen men jag är utslagen. På torsdag morgon får jag dessutom ett samtal från jobbet. Det blir sagt att min provanställning är slut, och att jag inte ska komma tillbaka nå mer.

Jag, i chocktillstånd, visste inte ens om att jag hade en provanställning, inte enligt mina papper och inte enligt något muntligt avtal. Så, bara sådär över dagen blev jag uppsagd. Jag har varit så ledsen, i fyra dagar. Och funderat hur det kunde bli så här, vad är det som händer?!

Hela min bubbla som jag byggt upp, alla pusselbitar som fallit på plats, har nu raserats och fallit ihop. Jag kände ju sån trygghet, med en inkomst, ett jobb i vidsel, med bra arbetstider, som jag trivdes på. Fredde hade gett upp försäljningen av huset, eftersom att jag hade jobb i vidsel. Nu vill han väl säkert försöka sälja igen..

Allt bara föll ihop, jag är tillbaka på ruta ett, vet inte vad jag ska göra, vars jag ska söka jobb eller hur jag ska bete mig.

Nyårsafton blev kalops. Den första dagen på det nya året låg jag ap bakis och svin förkyld hela dagen. Vilken bra start på året va..man får ju gode låga förhoppningar på det nya året...


RSS 2.0