Materialistiska ting.

I lördags for vi som planerat till stan.Men Lilly fick stanna hemma,hos morfar sin,å helena,jessica å mormor.Det var första gången jag var till stan sedan Lilly föddes.Så jag var inte nå nöjd när vi vaknade kl 09:48 när jag ställt klockan på 08:30.Faasen också !! Så vi blev lite försenade,hade tänkt fara på den stora loppis finalen på
nolia,men vi tog stan före och missade den.Så vi fick stressa som hela dagen.Men de var ändå såå skönt att få fara iväg utan att tänka på barnvagn,bilstol,allt med Lilly,hon ska äta,hon har bajsat,fryser hon? Å allt som hör till.


Lillans nya bilstol,9-25 kg.


Vi hann köpa en ny bilstol till Lilly (Nr 2),en Maxi Cosi Mobi som verka va jättebra å var fin.Och en ny dammsugare.De var ta mig taninge på tiden ! Den vi har haft köpte jag typ när jag gick i piteå för 300 kr,Den levde om,luktade dåligt,slangen lossnade hela tiden,å de blåste ut oren luft.Och det är ju inte så bra eftersom Lilly jämt springer efter mig i gåstolen när jag städar,så all skit blåste ju ut på henne.Men idag ska den nya provas.



Lillys Mammas nya dammsugare,här ska städas !!


Och för nån vecka sen hittade jag ju en konstig insekt på toan,(inte första gången) jag har sett dom tidigare här i huset men blev förvånad när den var på toa =) (den var väl nödig).Jag var hursomhelst säker på att det var en kackerlacka, (!!!!! ÄCKLIGT) jag gick ut på cimex översiktskarta,och den såg ut exakt som en av de som visades.Jag ropade på Fredde å sa:
Titta,det ÄR en kackerlacka.Han bara: I helsike att de där är en kackerlacka.Skicka in den till cimex då så får du väl se sa han !! Sagt å gjort.Han var så stensäker på att det INTE var det,så han ville slå vad.Om systemkameran, det är ju han som betalat den åt mig.Jag ska betala den när jag typ får jobb å så.Men han sa,om jag har rätt,så är kameran min,om du har rätt,så FÅR du kameran.Idag ringde cimex..Det VAR en skogskackerlacka !!! Hahahaaa.Det var roligt,och jag fick mig en digitalsystemkamera.Thanks babe =)

   
Tack vare dig,är den ---> MIN =)

I piteå fick vi oss även lite nya kläder,Frdde shoppar en gång per år typ och detta var denna gången =) Jag hittade tre tröjor å lite smått.Men en sak som jag längtar efter att få,är en skinnjacka som jag bestämde mig för att köpa till mig själv i present.Det var på Ellos som vi hade 50 % på valfri vara,och då såg jag jackan i katalogen.Jag har länge letat en skinnis,men vill ha med mudd i kragen å denna såg perfekt ut.Så jag hoppas bara den passar !! Jag tyckte att jag kunde unna mig nåt,det är ju inte ofta.Lilly å alla andra kommer jämt i första hand =) Men den här,förtjänar jag !!

 

 

Nu är Lilly the monster tokig,hejhå.

 


Men jää !!



Snygg gubbe ens !! Han heter tydligen Gert !! Gert Fjärt !!

 

..........................................................................................................................................................


Guldmedalj ggr 10 till oss !!

För vi har vart så duktiga idag ! Världens städryck.Vi har hunnit diska,dammsuga,vaska,dammtorka,tvätta,städa toaletterna,plocka ur garaget,dammsuga källaren,fara med all insamling (typ en hel container),handla,duscha Lilly,söva Lilly och nu ska vi äta lunch.Notera att allt detta var dessutom gjort innan kl ett !! FyFabian va sköönt att få allt gjort !!


Och igår var jag å Sarah O´Connor Supermaamas.Vi bakade gånger två även om våra små prinsess tjejer hade varsin dålig dag som innefattade gnäll,gråt,skrik,mat vägran,sova vägran,"jag-ska-ha-uppmärksamhet-hela-tiden" bebisar !! Bra gjort vavavavaaa !?

Imorgon ska Lilly vara hos morfar så ska jag å Freddan få fara till stan å fixa lite stuff å få lite maybe quality time tillsammans.Får väl se hur det blir,men de ska hursomhelst bli skönt att få komma bort,och till stan dessutom =)

Me like
.

Din köplats är : Nr 241

Gaaah !! Jäkla försäkringskassan ! Din väntetid är beräknas vara 21 minuter !! Och på internet fattar man ju ingenting.Vet iaf att mina dagar är slut i november.Men what to do what to do ??

Ajja,Lilly har iaf fortsatt äta vällingen =) Hon somnar till vällingflaskan på kvällarna =) Och imorse ammade jag henne kl 5,men två timmar senare vaknade hon å var hungrig.Vällingen funkade då också !! De var då tur,för jag tror faktiskt att min mat är..slut...Känns både bra och dåligt.Lite sorgligt.Hade gärna fortsatt att amma henne på mornarna.Det var ju som mysigt.Tycker lite synd om henne =(  Men,jag måste ju också kunna må bra och jag hoppas att jag kommer gå upp lite i vikt nu när jag slutat amma.Så,det imorse var vår sista amning tror jag...



Men vo annars,imorgon är de torsdag å då kommer mitt kakmonster hem.Men han kanske far igen när han upptäcker att vi faktiskt inte har några cookies,för dom åt han faktiskt upp förra helgen =)



Fredde kakmonster maskin =) Pöööss

Jag sjöng HALLELUJA !!!

Vilket glädjerus alltså !! Jag har i flera månaders tid,dagligen,försökt få Lilly att dricka välling.Eftersom att jag känner att det är dags att sluta amma.Men hon har bara viftat bort flaskan och grimaserat när jag väl fått lite välling i lill munnen på henne.Jag har gett upp många gånger för det är ju såå frustrerande när hon gör så.Meeen,skam den som ger sig.

Tillslut började jag ge henne välling med sked till gröten,å de gillade hon.Och igår så provade vi först med pipmugg.Vi fick lura munnen med nappen så hon gapade men när vi kom med muggen så sög hon faktiskt lite !! Då sa Fredde "Men de kommer ju så mkt ur den muggen,vi provar nappflaskan istället" Sagt å gjort: DET FUNKADE !!!  Jag blev sååå glad när hon ÅT VÄLLING ur flaskan !! Som jag har kämpat alltså !! Hon åt upp hela portionen å hon var så söt när hon låg å smuttade på flaskan,och somnade tillåmed. Så ikväll ska vi prova igen,hoppas det går lika bra då =) Jipieeeee !!!



Det var tur att det hände en bra sak (minst) igår,för jag var såå dålig efter lördagens vinglas !! Vi tre tjejer babblade om allt mellan himmel å jord,tillslut blev kl halv två och annlit ville hem å sova !! Men sen,fyåbläää hur dåligt jag mådde !! Inte så konstigt kanske eftersom jag inte druckit nå alkohol på typ 1.5 år ! Men det är inget jag längtar efter igen faktiskt =) Men det var roligt iaf !!



filipsmammas bild =)



blä !!


Mår betydligt bättre idag,Lilly sov gott på vällingen inatt och ville inte ha mat förrän kl 7 imorse.Då ammade jag henne å det kändes bra,hon ska få äta på mornarna ett tag till.Så idag har vi dammsugit,diskat lite,plockat undan alla saker som låg överallt efter helgens bravader.Leksaker överallt !! Nu vet jag inte vad som händer,Lilly ska sova sin lunch lur snart,men först,jag känner att någon liten luktar skit !!


Hösten är ej välkommen !

Idag när vi gick ut på den dagliga söva Lilly/promenera Lova promenaden så tog jag på mig en vinterjacka.Och en tjocktröja.Lilly fick dubbla byxor och dubbla tröjor,mössa+filt.Det var bara 12 grader varmt ute och 22 inne.När man är van att det är typ 27 grader inne och 20 grader ute,så får man ju en smärre chock när man måste ligga och huttra under täcket på nätterna.Eller att jag faktiskt måste ta på sockar och jeans,istället för att spreta med mina målade naglar barfota i sandalerna och blända alla med mina bleka ben.(Som faktiskt inte är såå bleka längre).Inte om man jämför med Freddans iaf =) Hösten är alltså här? Det är bara att acceptera,vad kan man göra åt saken annat än att följa med?

Och vad har man hunnit med i sommar då? Jag kan då med gott samvete säga att vi tagit reda på många av solens timmar.När man har en liten är det svårt att få tid i solen eftersom Lilly inte får vara i solen.Men det går att lösa.Har hunnit sola,bada,vart på semester i Byske,vart i forsen,badat i älven,ätit jordgubbar,svettats i bilen,badat i pool,ätit glass,grillat,åkt gummibåt, och fått sol på näsan.Men endå,sommaren slut-redan??

Snart smäller det till så är det älgjakt,det är ju bara inte länge alls kvar nu.Då ÄR det verkligen höst !! 

Fredde for imorse till Gällivare,han var tvungen fara tiidigt men det var skönt att få ha han hemma i en kväll extra ! Så jag å Lilly knogar på i hemmet.Hälsar på folk,går på stormarknaden Ica Raketen.Det finns ju så mkt att välja på där så det tar ganska länge att handla =) (Märk min ironi) .

De senaste veckorna har Lilly vart förkyld,haft förstoppning flera gånger,haft en släng av magsjuka och feber,vi har vart på kräftskiva, å blabla jag kommer inte ihåg allt.Ska försöka slänga in nån bild.Tycker jag vart ganska duktig som spenderat min dagliga lite lediga tid då Lilly sover till att blogga !! HejSvejPäron.


Mysigt med eld !!



Ute på promma =)



bad i älven !



bad i forsen ! (På våran lediga dag)



Gummibåt !



Lova slappar i våran blivande terass =)



Gubbs från vårt jordgubbe land !



Somrigt värre va !!

Sommarens soliga dagar

Är inte över ännu ! Härliga tider,mitt i den fyfasiken lågkonjukturen !! Men Lilly gnäller heela tiden som aldrig förut.
Tand på g ? Kom å hjälp !!


RSS 2.0