En bra diet.

Jag har problem, ett jobbigt problem, som heter munnen. Dessa jäkla visdomständer, vad är de bra för egentligen? Alla har ju bara problem med dessa svåråtkomliga, onda grejer. Har haft ont i några dagar nu, ena visdomarn nere är på väg upp, men i vägen finns en skinnbit som ligger över halva tanden och kläms då jag försöker bita ihop.

Tror det har blivit inflammerat, för det strålar hela vägen ner till halsen och upp till örat. De går ju knappt att äta heller då jag inte kan bita ihop utan får tugga all mat bara halvt och svälja bitarna hela. Ahh, kanske jag måste ringa tandläkarn på måndag, för att få veta in det är inflammerat och om skinnbiten går att ta bort.

Någon som haft problem med detta och som vet ungefär vad det kan kosta??
Jag känner mig helt omtöcknad och snurrig i huvudet, svag och trött. Detta måste ju verkligen ordna sig tills på onsdag, då jag på riktigt börjar på mitt nya jobb.

Hursomhelst, detta problem vore en bra diet för dem som vill gå ner i vikt, eftersom man knappt får i sig någon mat alls.


Tur att man inte ser ut så här i käften iaf =)

...


Rund som en palt

Hejsan och hojsan.
Idag blev vi hemma jag & Lilly, lilla smulan är sjuk, igeeen. Stackarn. Men hon är mycket piggare nu. Imorgon blev jag utringd på jobb, så de var tur att Lilly kunde vara hos mommo imorgon då.

Idag mitt på dagen kände jag mig lite rastlös..jag tänkte hmm..paalt? Vi hade ju typ allt hemma, så jag plockade upp två påsar älgfärs och började skala potatis. Då var vi tvugna att skjutsa runt mamma litegrann, sen blev det så att Lilly stannade hos mamma. Det var då tur, jag hade tänkt ställa mig & koka palt och vara själv med en liten sjuk och krävande Lilly =)

Men jag hann iaf när hon var hos mamma, sen kom Vegge, Erika, Jessi & Mamma och åt. Det är så typiskt mig, jag skulle ju bara göra liiite palt men den stora grytan åkte fram så de blev 51 st små söta runda paltar.


...


Kokar!

Ååååh jag blir så arg på Fredde ibland..Jag Kokar !!!


Akta dig för kaveln.

...


Kunde inte hålla mig..


...

...

...

...

Jag älskar julens juleljus !
...


Tralalalalaaa..

Tjabba! Eller nå,tjabba = Ett töntigt hej =)

Aja, har blivit utmanad av Sandra, bäst att anta utmaningen dårå =)


4 tv-program som jag kollar på för det mesta
Desperate Housewives
Sveriges Skönaste Familjer
Family Guy
The Simpsons

4 saker jag gjort idag
Vaknat (Nästan)
Kramat Lilly
Kört bil
Gjort en annons

4 saker jag längtar efter
Lilly
En kaffekopp eller 4
En stabilare ekonomi (på ingång)
En kram av Fredrik.

4 saker på önskelistan
En Kitchenaid
Tatuering
En Olympus Pen kamera
En frisk vinter för Lilly

4 saker jag hatar
Pedofiler
Barnmisshandlare
Lite pengar på kontot
Sura människor

4 personer som jag i min tur utmanar:

Jenkabanan

Monkeymama

Jessicagalaen

Hmm..kommer faktiskt inte på en fjärde =)

Nu ska jag fara från skolan och hälsa på lilla Sally som fått en spricka i nyckelbenet..stackars lilla hjärtat..

.................

Vilket kalas!

Ojoj vad vi har fikat och firat ihelgen. Det är ju idag som Lilly fyller 2 år, men kalaset började redan igår morse!


Jag har bakat marängtårta ! Har även bakat Snickers, Sommarkaka, Daimkaka, Toscakaka.

En av tre tårtor.

Nöjd över sin tårta med två utblåsta ljus.

De var så roligt att blåsa ljus, vi gör det några gånger till !

Vilja fick också blåsa =)

Lilly gillar sina egna små nya möbler och sin nya Bu & Bä.

Lilly fick även långväga småbesök och jag fick rå om lilla Melvin en stund =)

Trött och hungrig, leker med en av sina nya presenter.

Dags att blåsa ljus igen!

Kusin mys!

Farmor mys.

Lilly tackar alla så mycket som grattat henne!

.......


Lilla Smulan




 
Hon vill jämt ha en söt liten tofs nu, jag fick inte ens ta ut den när hon skulle sova =)

Glass time med Puh & Feeba!

Film tajm för trötta tjejen


Fixar Fredan!

Nu har vi haft typ en data jesus här som formaterat om laptoppen. Den har varit nere sen i somras p.g.a ett virus. Fyy fasiken så skönt att ha den tillbaka, nu kommer jag idas skriva mer och kunna lägga in bilder på datorn igen.

Och Lillys andra födelsedag är nu bara runt hörnet. Hela förra helgen bakade jag till smulan och idag bakade jag en supersmarrig Daimkaka i långpanna. Den blev farligt god bokstavligt talat, jag vågar inte avslöja receptet men jag kan säga att det var 10 dl socker i den =) hehe

Idag på dagen för två år sedan var vi på bb, våran första dag med Lilly. Hon föddes kl 7 fredag morgon efter för mig en sjuuukt smärtsam natt,eftersom jag låg ensam på bb hela natten och tydligen öppnade mig, enda jag fick mot smärtan var 2 alvedon !! Det är då man brukar få den tunga epidural bedövningen. Inte konstigt att de gjorde så fruktansvärt ont.

 Sen kl 5 på morgonen stod jag inte ut längre, kallade på sköterska och blev tillbakakörd till förlossningen, Då upptäckte dem till allas häpnad att jag var helt öppen. Fredrik fick ett snabbt samtal och fick löpa fort som faan från hotellet. Snacka om chocken när han kommer in till en skrikande anneli, 6 sköterskor som skriker Nu är hon på väg ut !! haha. roligt.

Det är ju som att man blir lite sentimental. Då var hon ett litet skrynkligt knyte som såg ut som sin pappa. Nu är hon en riktig spjuver unge som springer runt och säger Tyst me däh! Till sin mor och far =) Älskade busfia.

...........................................

Bara för att..

Uppdatera er litegranna:

-Föörst och främst är jag fruktansvärt less på denna data maskin. När jag äntligen tagit mig tid att lägga in massa bilder sen oktober,november, på lilla Melvin, från Olivers dop och från idol så går det inte ens att lägga in dom på datan. Jeeefla maskin. Snart åker du ut i snön! Jag skulle så innerligt vilja ha en egen liten Mini Pc att spara alla bilder på.Men..ja..suck.

-Mina 2 provjobbade dagar gick jätte bra tyckte då jag.Hoppas att dom också tyckte det,annars äre ju kört =) Första dagen fick jag skriva anställningsbevis och de kändes så skönt. Nu blir det verkligen så här! Ska även jobba nästa onsdag innan jag börjar på mina 75 %.

-Förra helgen bakade jag mest till smulans kommande 2års dag. Har tårtor kvar att göra men de går ju som inte i förväg.

-Nu sitter jag mest och har ont i kroppen efter alla frustrerande försök att få in bilder, jag blir så arg.Att ingen av våra datorer ska fungera. Data kunannde människa, snälla kom och formatera om våra datorer innan jag börjar gråta.

Idag har Hugo & Filip varit på besök (Huuga & Feeba enligt Lilly =) ) Och jag tog några kort på de små vackerbarnen, men inte ens dom kan jag visa =(

Lilly sover sött i sin säng, Lova snarkar i sin bädd, Fredrik springer säkert arslet av sig och jagar den lilla bandy bollen. Tror jag ska spola av mig sen sova, tidigt, förshoppningsvis ostört och länge =) Eller blir ju inte så länge bara till sju.

Här en iaf en några veckor gammal bild på Lilly & Hugo. Hon kan verkligen inte slita sig från honom, hon står och tittar på han med kärlek i ögonen och stryker han i håret, kramar och pussar på han =)


Smulan.


Melvins välkommen Till Världen Kort.


This is WHY my love is retard... =)

....


En golden månad?

Detta verkar vara en ganska bra månad:

-Tommy har sålt huset! Vilket kommer att förbättra ekonomin avsevärt både för Tommy och mama eftersom han hyr in sig hos henne. Yaay!

-Lilly fyller två år!

-Snart kan nog Fredde prova sin nya skoter som fryser där ute all alone.

-Plus, att det verkar som att jag typ kommer få det jobbet jag sökte i måndags, var på intervju i tisdags, och blev uppringd ikväll. Han sade att de har ju varit gryyymt många som sökt, men 8 styckna fick komma på intervju, bland annat jag.

I slutet av valen stod det mellan jag och en människa till, och de valde mig! Ganska otroligt egentligen. Men det bästa nästan med allt detta är att: Det är i Vidsel! Och det är 75 %, jag hinner vara med Lilly och behöver inte pendla nånstans, och jag får jobba med mänskliga människor.

Men jag har inte ropat hej ännu, på tisdag och onsdag ska jag fara och provjobba hos dem, så får vi se hur de går!. Håll tummarna!

Nu ska jag vara snäll och gå ut och skotta gården igen (jag skottade igår också,det är jag som är mannen i vårt hem =) ) Och skotta fram Freddes bil och ställa den på uppfarten istället för på gatan eftersom det är hans tur att köra imorgon. han himself är på bandyn, kommer nog inte hem förrän 22,30. Lilly sover sött i sin säng, men hon brukar sova så bra de första timmarna så jag kan nog vara ute på gården ett tag.

Vi ler med hela hjärtat idag!



Helt vanlig spagetti

Torsdag förmiddag. The days goes on för oss. Känns skönt att vi har fått in linte rutiner i våran glorious vardag. Lilly somnar fint själv i sitt rum, men hon vaknar ännu 3-8 ggr per natt. Det tar på mina krafter. Och det är ingen idé att Fredde går dit när hon vaknar. Han hör ingenting när han sover men jag flyger ju upp som en tupp när hon gråter i sömnen eller ropar på mamma. Jag vet inte vad Fredde gör när han går dit de gånger jag väcker honom.

Men det slutar med att Lilly inte somnar, hon blir arg, han lovar henne att få gå upp och titta på Puh, eller så tar han henne till våran säng. Grrr. Tillslut får jag rycka in eftersom Fredde somnar i soffan, i sängen i hennes rum eller så gallskriker hon.

Hon går bättre nu att lämna på dagis, bara förra veckan gallskrek hon och var jätte ledsen. Det svider i hjärtat ska ni veta. Men nu går det bra. Vi var på utvecklingssamtal igår med en fröken. Och som befarat är hon inte bara Spjuver ungen hemma utan även på dagis =) Hon gör sattyg med grejer och andra barn, med ett leende på läpparna och glimten i ögat =)

Nu sitter vi på skolan, har ingen lärare ännu så vi har gjort en camping uppgift och rest på en pensionärs resa till Östersund.

Efter att ha suttit lite snett vid datorn i en timme satte min onda nerv in i kroppen. Smärta, Pain. Tur var det att en klasskamrat kunde ge bort 2 värktabletter annars går det aldrig om.

Nu kom läraren, bättre sent än aldrig.

Peace!

...


Jag är en krokodil!

Idag är jag kanske en liten krokodil. Känner mig lite taggig och känslig, simmar mest runt här i mina tankar och vill gärna till ett annat ställe. Typ till lunchrummet, jag är hungrig som en krokodil också.



Idag skulle krokodilen inom mig gärna slita av armen på någon =)

...........................


Huujeda mej..

Jag måste ha bättre pli på mig själv. Från och med imorgon blir det skärpning här. Eftersom att då har jag laddat upp min camera, tog slut ström nu efter att ha fotat små bebisar hela dagen.

I fredags hade vi en liten skaka rumpa sammanstrålning här, myche trevligt och lagomt. Och idag blåste jag min väg med halva släkten till Skellefteå till lilla Olivers dop. Fina unge! Fick även premiär träffa fiina lilla Melvin och hålla och snusa. Skön barn!

Nu ska jag se en tråkig film tror jag, eller somna till den tråkiga filmen kanske. Ses imorgon!

Lilla smulan =)

...


RSS 2.0