Stjärnornas grill !!

Premiär igår för årets första grillning =) PÅ kolgrill alltså,grilla korv över eld är redan beprövat många gånger i år =) Men det var hur som helst huvva gotta de måste jag säga.Nam nam nam =)

Hemma hos oss med familj


Grillen är igång




Vårsol i äppelträdet




Sandra Och Filip på besök =)




Lillan har dammtorkat med pappsen i Babybjörn,men hon åt upp baby björnen =)

Hey å Hå !! Nu ska vi söndags mysa.Kraam !


Fina fina Lilly

   
Bara tre dagar gammal =) Älskadev lilla vännen

Jag är kär i solen !

Får man de ? Eller räknas det som otrohet =)  Solen är iaf en av mina bästa vänner,när den lyser genom ner till oss iaf.

En annan sak som kan göra ens dag komplett och strålande är ju ett barns leende =) Jag är verkligen ingen morgon människa,blir inte nöjd över att måsta vakna.Oftast så ligger Lilly i sin lilla säng och är gode sur och hungrig innan jag plockar upp henne till frukost bordet.Men ibland kan hon ligga en stund och bara le och vara glad över en ny dag.Då smälter mamma hjärtat och min dag blir till solsken =) Även om det regnar/blåser/stormar/snöar/haglar ute så kan humöret beskrivas som strålande.Varje dag vi får vakna upp med Lilly och med varandra känns också som en gåva från ovan.Och det är det ju också,på ett sätt =)

Man ska vara glad och tacksam över det man har,även om vissa dagar känns rent jobbigt åt helvete.Så får man tänka som jag brukar säga till Jenny när hon förut var sur å gnällig å klagade över lyx problem,Att det kunde ha varit värre !!

Tänk på det nästa gång du klagar över ett hål i strumpan,att det inte finns någon mjölk till kaffet,att du inte kan ha dina skinny jeans längre,eller att din favorit glass var slut på affären =)

Kram från optimistiska centralbyrån =)

Långväga besök

Hey !

Idag har vi fått fint främmande från långt härifrån.(Bara från Aplog men endå).Jenny Sandra Johan Fredrik å Tony har vart hit en sväng.Mkt roligt att få träffa de dära knasbollarna.Var ett år sedan jag träffade Tony tror jag,och kul att han fick träffa Lilly också =)

Annars har vi idag vart ute på promenad i det varma varma vår vädret.Till Vegard mannen på en kaffe kopp med kaka,sen har vi städat  på gården.Och nu ska jag städa bort limrester från stor toan,sen vika tvätt,dammsuga,skura å dammtorka =) Men Lilly är så tjörmig hela tiden så det är svårt att få nånting gjort.Tur att vi är två,då går det ganska bra.

I övrigt har vi väl knogat på som vanligt.Tror tyvärr inte att jag har något saftigt skvaller eller liknande att komma med =)Pratar ju som inte med någon nästan,vi håller oss som i våran lilla bubbla här i huset.Längtar tills Sarah å dom flyttar hit så man har någon nära att dela sina kvinnliga tankar och funderingar med =) Men snart är det ju sommar å då kommer ni ju hem =)

Nu gnäller lillan mig ur huset snart,hungrig å ont i munnen å less på allt verkar hon vara,plikten kallar,back to work !!

Spånhuvve!!

Det är som att man har slipdamm å spån å damm å skit å smuts ändå in till mörkaste tarmhålan =) Men nu börjar det närma sig med bygget,Fredrik har varit så duktig måste jag säga.Även om det har tagit gode lång tid,men mycket pågrund av komplíkationer och problem som stött fram under vägen.Förseningar i väntan på verktyg,torktider,å massa saån.Men förhoppningsvis blir det klart ihelgen.Då blir det stooor städning av heela huset till veckan.För hur mycket jag än städar så tar det aldrig slut slipdamm.Det far överallt dessutom =)

I övrigt har vi knogat på som vanligt,var på byn hela dagen igår och firade Kajsas födelsedag. Idag rymde jag Lova å Lilly till mamma å jessica för att undkomma den starka lukten fråm limmet till mattan som smetades ut på golvet.Kanske blir det sista gången idag som jag behöver fara bort för att duscha ??!! Vore fruktat skönt =)

Vad helgern annars kommer att erbjuda är ännu inte sett.Fredde har så stora planer jämt medan jag mest vill ta det lugnt så mycket som det går =)

Nu måste Ammalie hoppa in med mjölklitrarna sina för Lilly Eleonora Ek vill äta lunch =)

Bakis efter nykter påsk

Haloo !! Påsken har bjudit på vackra sköna soliga dagar !! Har lyckas vara ute nu tre dagar i rad.I Sävdal hos Jojje å Sarah,igår var vi nere vid älven och idag uppi Brännträsk.Solen har fått mig att vakna lite till liv igen.Men nu är man sliten efter ute dagarna.Blir så mycket att göra med packning,på klädning,allt med lillan och att bara vara ute.Det är svårt att vara ute för länge,för Lilly sover ett tag i vagnen men då hon vaknar måste jag gå in med henne för solen är så stark och det ryker i hennes ögon.Så det är lite synd,men jag är tacksam för de timmarna jag fått vara ute.

Skönt att vara nykter under påsken,och inte vara bakis idag som alla andra halvdöda människor =) Vi har haft så trevligt utan alkohol,mycket främmande och inte en lugn stund i schemat.Men nu har vi tagit paus och bara däckat i soffan,bakis blir jag när det är mycket hela tiden.

Har tänkt lägga upp bilder från våran nyktra påsk,men det blir nog på vuxen lunarn.

Nu ska vi ta tag i hushålls sysslor som blivit undan prioriterade av det fina vädret.Men sånt måste ju också göra tids nog.Men först,en liten stunds avkoppling i soffan =)

Lev å Må !!

Lika bra att sluta drömma...

Det går åt helvete iallafall =)

Nu påstår jag ju inte att allting går åt helvete,men ibland kan det kännas så =) Och vissa dagar krävs godis för att överleva.Tur att inte Lilly tål när jag äter för mycket choklad,för då skulle jag inte vara underviktig utan väga minst 129 kilo !! 

Påsken är här,men våran vardag pinnar på som vanligt för det.Fredde kämpar på med bygget ,jag springer runt i hemmet och försöker städa efter han =)  Vad helgen har att erbjuda vet jag inte ännu,bror kommer hem ikväll å blir hemma några dagar,jojje sarah å vilja är här igen !! Så det är väl det som är bra med påsken,att familj och nära vänner kommer hem !! Och att man får äta massa påsk godis =)

Glad påsk mina kära vänner,ta hand om er och kör inte i fylliken =) HohoVåran söta påskflicka önskar er alla en god påske =)


Hur ska detta sluta??

Finans kris,arbetslöshet,obetalda räkningar,en gapande kyl,hål i skorna och frusna fingrar.Vars är världen på väg och hur många familjer kommer komma till skada innan denna lågkonjuktur är över ?? Redan nu har familjer i nöd bett om bidrag från soc för att kunna betala räkningar.Men icke det,detta avslås som en rävsax i skogen.Hur ska man kunna klara sig om man då dessutom drar på sig skulder från inkasso och kronofogden?? Dessutom komemr det ta flera år innan krisen är över,den har bara nyss börjat med redan har den hunnit göra så stor skada.Och va händer samtidigt ? Jo de stora tunga cheferna och politikerna får bonusar och höjda månadslöner som är helt befängda.En av dessa månadslöner skulle kunna livnära en familj i ett helt år.Men dessa högre uppsatta människor sitter på sina feta och plånboken växer och växer.Samtidigt dras det in på skolor och vården.Man börjar ju fundera vad som prioriteras,det är ju klart att allting prioriteras fel,men så har det vl alltid varit.Kan man inte starta något slags uppror för vem vet hur detta kommer sluta om det fortsätter så här ?? Hoppas att ingen jag känner blir drabbad för då kommer jag ju måsta slå näven i bordet =)


Mildamatilda!!

De senaste dagarna har varit hit å dit med de ena andra å de tredje !! Jojje Sarah Å Vilja har hunnit hem,vi hann då träffas litegranna iaf !! Vill säga grattis i förskott till Sarah O´Connor som fyller år imorgon !

I fredags hjälptes vi åt å fick den lilla toan gode färdig.Fredde lade golvmattan,sen tapetserade vi medan vi hade barnvakt.De blev riktigt bra,nu börjar man se lite ljus i den oändliga vattenskade tunneln =)

Helgen spenderade vi med vänner å familj.Igår fyllde svärmor år så vi var där hela dagen.Jag Lilly å Carina gick en lååång promma på byn.De var så fint väder ute.Sen var vi på kalas hela dagen och kom hem typ halv tio.Det blev sent å vi var helt utmattade efter hela veckans slit med huset å lillan.Så idag har vi tagit de ganska lugnt.Jag kan ju inte ta mig ro att vila när det finns saker att göra,men jag har sparat mycke av det goda arbetet till imorgon =)

Lilly sitter hos mig å grymtar å är sur,bäst att lyda henne annars blir väl detta min sista kväll i livet,för Lilly har lär sig karate idag =)

HejÅhå !!

RSS 2.0