Sommarens plågor och skönheter

Happ.Har sen sist inte fotat särskilt mkt.Dagen efter vi kom hem från Byske hittade jag ett trist fynd: Skal från Pälsängrar i en låda i köket.Då tittade jag längst in i lådan och hittade även en levande larv.Helvete !!! Så sen dess har hag vart städ mani nr 1.Diskat å torkat allt i lådorna i köket.Under spisen,hittade två feeeta larver.Sedan började jag kolla i alla andra rum kring listerna.Sovrummet,Lillys rum,teve rum.Tvättstuga.Hittade as i alla rummen.Tvätta kläder (hjälper det ens),dammsuga dammsuga dammsuga,frysa kläder hos maama å pappa,fara ner med massa tvätt till pappa å hänga ute.Senaste veckan har inte vart semester och gröna ängar precis.Men nu har vi inte sett dom lika ofta ( har jag lyckats döda alla eller gömmer dom sig på nya ställen) ? Det är ju frågan.Ska avvakta någon dag till innan jag ringer Anticimex.

Annars har vi..vart uppi forsen,badat lite,haft besök,druckit saft,vart med Vilja å Sarah (äntligen),grillat,ätit glass, promenerat, vart i älvsbyn, ååå si å så.

Idag ska vi nog kanske ta det lite lugnt och försöka glömma de äckliga djuren ett tag som invaderat våra lister,vårat hem,våra kläder,våra kökslådor,våra golv. Det är ju fint väder idag igen,Jippeyay.



Vi ses i solen !!

Midsommar 09 gick för fort =)

Kom hem igår efter våran mini semester ! Det bar av till Byske Havsbad som var grymt fint.
Jag,Fredde,Lilly,Erika,Vegard,Tommy,Jessy,JOhn,Filip,Sandra och taxarna åkte iväg i fredags.Vi har under helgen känt sand under tårna,spelat minigolf,grillat,ätit grillat,gungat, å allt som man gör under semestern.När vi var på väg hem igår så kände jag så ruggit fort helgen gått,man hann som inte göra allt på en kort helg.Vi hade ju inte den där stekande sommar värmen heller,jag hade sett framemot att ligga på stranden så sola och springa i havet typ =) Men jessica badade då iaf =) DEt var såå härligt att få komma bort å se nå annat.Och havet,o så underbart !



På väg !!



Framme i strandvillan.



Fille sträcker ut sig efter bilresan =)



En bit av stranden



Lycklighets hopp i havet =)



Lilly ser havet för första gången =)



Den stora hoppkudden



Barnens lek skepp =)



Midsommar middag på g



Filip kör bil



Jessica kör lastbil



Midsommar golf



Trampbilar kan man ha roligt med =)



Strandvillorna



Söndag,hon vågade bada =)



Fredde leker i rutschkanan =)

Det var väl lite av helgen ! Vad som händer i veckan får vi se,ska storstäda huset och försöka få vara ute i solen.Låg å skulle sola idag men de var såå mkt knott.Så Lilly kunde inte vara ute.Hejsvej! tack alla medverkande för en mkt trevlig midsommar helg !

Lilly har gummi armar !

Detta är väl bara början gissar jag,nyss rev hon ut fruktskålen med massa prylar och fick allt över sig =) Har nog inget vettigt att berätta idag.hade tänkt lägga in massa bilder som får tala för sig själv,men jag ids inte hämta kameran å sladden..eller..okey då men bara för att ni tjatar såå mkt !!  Såå,detta är lite av vad vi pysslat med senaste tiden =)



Lilly har chillat i solstol



Lova har ylat med vargarna =)



Lilly kutar runt i gåstolen sin =)



Lilly har haft Farfar på besök.



Knallar omkring i kvälls solen



Äppleträdet har blommat ut.



Jessy har tagit examen



Lilly ringer soc =)

Det var väl lite av allt typ =) Nu ids jag inte "skriva" nå mer" .Snart midsommar,då bär det av ! Och bara dagar kvar tills Räka å Vilja kommer hem =) Tjohejdå

Tjuren Fjärdinand

Fredde har allvarliga talproblem =) Men de visste vi ju redan =) Idag har vi promenerat å spelat badminton och brottats.Druckit kaffe.Ugly Betty är inte lika bra längre.En gång hette jag Hedman.Annelie Hedman,konstigt.Nu ska jag scrappa scrappa dooo !




Jag HATAR insekter !!

Vad har dessa vidriga krypande flygande masande varelser egentligen för funktion här i världen? Typ allt som finns finns väl av en anledning i näringskedjan å bla bla bla.Men endå,alla dessa myror,spindlar,flugor,getingar,löss,kvalster å allt.Förinta - JA TACK !! UUsch det bara kryper på hela kroppen när jag tänker på dom.Har blivit nojig nu,vill inte gå under träd eller snudda i buskar eller liknande.För dom finns ju överallt de små äckliga jävlarna.

Ajja.nog om detta.Livet på Åsgatan goes on.I Söndags firade vi min första morsdag.Med paket,tårta,fina hemma gjorda kort,en stunds ledighet i solen.



Min första fina morsdags tårta !!



Som numera ser ut så här,efter att Fredde varit å småätit på den =(

Det var ju hursomhelst en väldigt fin morsdag,mycket tack vare vädret ! Ojoj så varmt å skönt det var.Lilly satt ute i skuggan på en filt och lekte med leksaker.Men de stormade ju ganska  mycket ibland,så flera gånger blåste hon omkull =)





Här har vi mina tre favorittjejer =) Det ser ut som att Lova ligger å ler =)
 
Igår såg vi förövrigt en väldigt helt sjuk å konstig film,Crank 2.Tyckte verkligen inte den var bra,helt sjuka saker,mycket äckligt blod,mycket bröst,rövar,sjuka scener.Börja nästan må illa samtidigt som jag små fnittrade lite ibland.Helt klart en kill film,men inget för oss tjejer,jag rekommenderar den inte,den får mitt lägstaste betyg =)




Men en sak som får mina högsta betyg är Krisprolls nya skorpor med bitar av mörk choklad i =) Mmmm,me like !



Nog om detta,nu har lillan vaknat och min rast är slut =) Tjohej!
Och Sarah,snart är du här i mitt kök och dricker cofee ! Me likee likee!

RSS 2.0