Welcome!

Nu har vi fått ännu en liten buse i Jonsson släkten,mitt efterlängtade kusinbarn har äntligen behagat att titta ut =)
Kl 13,49 idag sa han hej till sin mamma & pappa och jag hoppas att vi också snart får säga hej till honom och lukta på den nyfödda lillen. Grattis Nicke & Jenny! Vilken lycka.

...


O så trevligt

Vi sitter här på plugget och gör tyyyp..riktigt åssit. Vi har vart duktiga och gjort klart vårt arbete så nu är vi sysslolösa. Jag å Kajsbajs alltså.

Är det någon som har nå förslag på ett ställe där man kan göra studiebesök med en grupp invandrare som vi ska guida? Please help us vi måste komma på ett ställe idag. Alla andra är ju typ upptagna.

Tråkigt.har.vi.varje.dag.varje vardag.iallafall.hejdå.

För lite flingor

Fredag, "hemmastudier" eller vad det nu ska kallas. Vi skulle denna dag fixa praktikplats, men då jag gjorde det igår när jag redan var på byn så blev jag ju "ledig" idag. Egentligen borde jag fixa en extra praktikplats, vet bara inte vars ännu. Lilly var på dagis 8-11, sen kom Steefa hit, Lilly åt lite lunch och medan jag dammsög somnade hon framför Kumpen,(Heffaklumpen).

Snart kommer Sandra & pojkarna hit för att leka lite, just nu sysselsätter E+V Lilly med film å pussel å allt sånt.

Sen idag ska vi helgrilla en kyckling och bara ta det piano. Imorgon kväll ska Fredde på festligheter någonstans, ha ville att jag skulle följa med jag avböjde snällt, då lördagkvällen skulle spenderas av ett antal lurviga karlar i en badtunna ute i skogen. Nej tack, jag är hellre hemma med Lilly =) men vad skulle jag & Lilly ha hittat på?

Idag när hon var på dagis så lade jag mig direkt och läste min nuvarande bok Asyl. Med en tredjedel kvar av boken på 420 sidor så sträckläste jag ut den då hon var på dagis. När boken var slut och jag tittade på klockan var den kvart i elva. Shit! Jag hade legat & läst i 2,45 timmar och glömt att äta frukost och allt annat som skulle hinnas när hon var borta =) Dessutom var det inte så smart, nu har jag ju inget att läsa under helgen!

Till veckan kommer de tre fortsättnings böckerna att dimpa ner i min brevlåda, men jag vill läsa dem nu nu NUUU!


Igår körde Fredde hem sin nya skoter. Då det finns för lite flingor att köra på så tyckte han att den ska stå rakt framför teverums fönstren..jättefint..Not. För nån vecka sen hade han köpt en superdyr Dewalt såg som har stått i två veckor i teverummet. Med sina stora sågarställning och allt..Karlar, han vill hela tiden titta sin skoter och sin såg..nöjdarn =)

...


Home alone

Här har man varit hemma hela eftermiddagen och väntat på att Fredde ska komma hem, först sa han kl 19,30. men då var han på väg till gymmet. Sen kl 21,00 har han gymmat klart på byn, då säger han att han ska sova över på byn. Karlar, pjhöööö ! aja,han ska ju ändå köra till Lulet imorgon å jobba,lite onödigt att köra hem när det blev så sent.

Kan vara skönt att vara själv ibland också,då kan jag läsa hur många timmar jag vill,se vad jag vill på teve, inte bli väckt kl 5 på morron av hans väckare som han inte ens hör =)

Nu var det så längesen jag skrev igen så nu minns jag inte ens vad vi har gjort. Är iaf på uttbildningen och knogar på. Vi har mest självstudier så de blir gooode trist att sitta och läsa & göra uppgifter hela tiden. Imorgon komer Anna Blombäck och ska föreläsa för oss,undrar om vad.

Annars funderar jag mycket på jobb/utbildning/praktik/framtid och sånt.Har sökt på ett jätteintressant jobb som jag hoppas att jag får. Det kändes verkligen rätt för mig och skulle vara jätteroligt. Det var en bit bort att pendla till mitt i vintern och allt,men den smällen får jag ta om det blir aktuellt.

Jag & Lilly var sjuka typ hela förra veckan. Denna vecka känenr vi oss inte riktigt friska ännu, Lilly är varm hela tiden, snorar och hostar. Jag har konstant huvvevärk,orkar ingenting och är tung i näsa & hufvud.

Vi går också mest och väntar på att stackars jenny ska få åka in på förlossning,tror det är 14 dagar över tiden idag. Hoppas det händer något snart så de får ut sin lilla klimp. Och jag vill snusa på mitt kusinbarn =)

Söt kusinerna kör rally i förvaringslåda =)



♥♥♥


Nu blir det blabla.

Lilly har varit lite friskare idag. Vi har knogat på med det mesta.

Lilly har mest legat och sett film, inte varit särskilt pigg alls. På morgonen for vi till mamma sen på ica. Sen dammsög jag, vek tvätt, tvättade, dammsög sängarna, bäddade rent, bakade lingon limpor & åt lunch. Lilly somnade framför Puh, och när jag gjort allt detta i ett ryck så lade jag mig ner med en bok.

Då kände jag hur jag blev överkörd av en förkylnings bomb. Däckade i soffan och vaknade när Lilly ropade på mamma från hennes lilla säng. Det är lillan som börjar tillfriskna, men jag känner hur förkylningsträsket drar mig längre och längre ner. Hoppas att jag är på benen imorgon, då Lilly eventuellt ska få fara på dagis i tre timmar.

Lingonlimpors. Jättegoda & jättenyttiga.

Hembakt bröd ÄR godast!

Vi fick middag och sällskap hos E&V idag, sen for Fredde på gymmet,nu spelar han bandy. Han sa att han också höll på att bli sjuk ,jag avrådde honom starkt att INTE fara & träna och spela bandy. Får väl se hur han mår imorgon, om ansträngningarna har tusendubblat hans förkylningssymptom =)

Nu ska jag knarka alvedon, ta en dusch och somna i soffan. Helst innan kl 21 tack. Var förresten uppe med lillan inatt kl 3 och var tvungen titta på Puh. Hon vaknade och var helt vansinnig. Fick nässpray & alvedon, samt lite vatten. Bara Puh kunde lugna henne för hon somnar ALDRIG om när hon är så där arg och hysterisk. Så vi har inte haft en lung och sömnfylld natt.

Mina vackra födelsedagsrosor börjar dra sina sista andetag.


...


Jaaag är sämst!

Ever! Det är åtta dagar sen jag uppdaterade. Sorry me.

det har helt enkelt vart så mycket hela tiden,kalas, utbildning, utflykter,besök, bakning & allt möjligt.

Nu är Lilly sjuk, hon fick vara hos carinat idag men imorgon måste jag vabba med henne.. Aja.. Hoppas hon är friskare imorgon iaf.


har inte riktigt tid med er nu heller,men nu lever iaf och vi är nästan friska =) Hej!



kärlek till dig!


 

...






Vöre mötche som hellst

ja,en hel del har väl hänt sen jag var här sist. Ni får ursäkta min frånvaro men jag har helt enkel inte haft tid =)

Helena har fyllt år! Grattis, igen =)

I torsdags jobbade jag på tha hotell, frulle och lunch. Och i fredags fyllde Jessica gumman år!


Elva år har lillasyster hunnit bli!

Och i fredags lade vi ut huset på blocket.. Här finner ni vårat hus.. Och även Tommy har ute sitt lilla hus, och mamsen har ju ute sitt hus, och sandra & John har ute sitt hus,& Niklas & Jenny har ute sitt hus. Hmm..de händer lite grejer nu.

I lördags var jag Fredde Lilly Lova & pappa uppe i Brännträsk för att elda upp lite värme i huset, för den kommande Tjejmiddagen jag dragit ihop =)

Ljusmyyys i stugan.


jag fick presenter bland annat en mycket utstickande huvudbonad ;)


Med på kvällen var Turid, Gördis, Barbara här på bild men även Rakel, Märit, Hulda, Ursula, Beda & Sverker. Sen tittade även Ulla-Greta & Inga-Britt förbi =) hehe. tack alla för att ni kom he var raolit att ses!

Och idag var det ju jag som fyllde år! 24 år har jag hunnit med! Det hanns ju inte med så mycket firande och kalas idag, men ni andra är välkomna på lördag =) Tack ni som kom idag min familj & tack för de fina gåvorna.

Och en nyhet till, Fredde har ju fått jobb i Lule! Så imorse åkte han inte till Djellivaare utan till Lule och kom hem kl 17. Mycket trevligt och lättande. Nu, vila ner allt fika och ta en dosch, min späääännande utbildning väntar ju imorgon =)

..........

 

 

 



RSS 2.0