It´s raining cats and dogs !!

Stavas det så ens ? =)  Igår spö regnade det iaf men det vet väl alla redan..Och inatt har det stormat så jag har vaknat hela tiden,ibland kändes det som att huset skulle lyfta.Och hips vips så drömde jag att jag var i USA och hela mitt hus blåste bort i en tornado =/

Torsdag idag,visst ? Man blir heelt dagavild när man är hemma med lillan varje dag.Men vi har nog inte gjort så mycket sen sist..Eller vänta nu,The Big Nyhet,Lilly har fått sin första tand !! (Men de vet väl alla också redan).Det var i måndagsmorgon då jag skulle ge henne sin tesked potatis som det stötte något hårt i skeden..Då kollade jag efter och WOaaaaa,en liten liten söt men vass och hård tand =) Och sen har vi varit på byn på Halvårskontroll hos Tant Doktorn.Hälsat på Kajsa å Sally,gjort ärenden.Och igår spö regnade de ju som hela dagen,så vi höll oss inne.For på affärn,förbi nygifta paret men ingen hemma,for till EvaåFolke,sen hem igen.Tvättade,vek tvätt,plockade runt.Har även dammtorkat hela huset å duschat alla blommor.Bla bla bla...

Bara tråkiga saker.Vad som händer ihelgen vet jag ännu inte.Morsdag å blablabla.

Har lite torka i huvvet idag,vad gäller allt möjligt.Har ingen aning längre vad jag ska göra till middag om dagarna.Det ska vara nåt som går gode fort,gode lätt att laga,som räcker till många mål mat,och det får inte kosta trosorna av en =) Kom med förslag ! Är som less på köttfärssås,korv,köttbullar,å allt sånt.I måndags gjorde jag Flygande Jacob,de var ju gotta,och igår ett eget recept på Sjömansfärs,Gubbens Låda =)

Nu gnisslar Lilly som själva fan.Hej DÅ! 

Skapa baka skyskrapa

En bild säger mer än tusen ord =) Så här kommer många tusen ord på våra senaste vår dagar =)



Lilly rullat till mage och myser.



Filip leker med Lilly =)



Besök av humlan Burrje =)



Vi gillar att grilla =)



Lilly gillar att äta flintastek =) Haha



Lilly har ätit potatis för första gången i sitt halvårs långa liv =)



Lilly firar sin halvårsdag i 60-tals klänning =)



Lilly har fått en Hard Rock Café T-shirt från Las Vegas



Sommar i blom rabatten !!

De blev myche pics men de är ju fint ögongodis,ids inte skriva nå nu men  ha de gotta !!

Mozart,kaffe och tröskel tröst.

Huvudvärken har tagit över mitt liv idag.Tyvärr så har de börjat ta över fler å fler dagar i mitt liv.Men nu,tack vare två brusisar,två kaffekoppar,mozart på stereon (musik för sömniga bebisar),och den ljuvliga tröskeln som gör att Lilly somnar i vagnen,har den huvveilltan börjat ge med sig.Men jag tror även att pollen och sommarens sådana plågor och baksidor spelar in på min allergi och gör mig slapp,snuvig,trött,huvudvärkig och inte på det bästa humöret =)

Vi har hunnit med mycket sedan sist,Lilly har fått smaka potatis pure för tredje gången idag.Hon blir nämnligen ett halvår på torsdag =) Oj Oj,är det meningen att jag ska börja JOBBA på sex månader till ? Njaa,tror varken att jag eller Lilly kommer vara redo så snabbt,får väl se då vad mamma hjärtat säger om att lämna lilla på dagis.. =(

Och helgen lördag var vi på byn,gjorde ärenden,hälsade på Johnny,åt lunch i solen,såg en film.Sen kom John Sandra Filip å vi grillade å babblade =) Söndag fick jag två paket på sängen eftersom det var våran "två års dag" =) Helt otroligt hur tiden går,jag kan nästan svära på att de var igår Fredde stod uppi brännträsk,naken under huggar byxorna å träffade min far för första gången =) Hahaa. Skulle vara roligt att uppleva allt igen de må jag då säga =) Men jag är såå glad över tiden i fått med varann och jag hoppas det blir många många år till =) Och de känns som att de var nyss jag å Sarah satt ute på Freddes balkong i solen och hon berättade att de var deras halv års dag =) Hahaa.

Nu när äntligen Lilly börjat sova bättre igen så är det den där f#rbann#de hund j#veln som gnäller hela nätterna.Inget ont  mot dig Lova,vi älskar dig,men du väcker oss och Lilly flera gånger per natt.Hon ska ut på baksidan,hon ska ut på framsidan,ingenting är bra.Jag har ingen lust att gå ut med dig mitt i natten även om du har ont i magen.Och förlåt för att du inte får lika mkt uppmärksamhet sedan Lilly kom till oss.Jag har pratat med Lova och försökt förklara.Men hon verkar inte förstå =) Nu sitter hon ute och gnäller för att hon har fastnat i äppelträdet.(Som för övrigt släpper en jävla massa ruttna äpplen och skymmer solen,men det är fint när det blommar på sommaren typ i en minut).

Fredde är ledig torsdag fredag lördag söndag i veckan.Sköönt att ha han hemma,å få lite avlastning (förhoppningsvis),och sällskap.Igår följde jag Sandra å Filip till körka på Vuxen barn gruppen.Skönt att sitta ute i solen.Jag är skyldig svenska kyrkan TIO stora kronor,kom ihåg det =)

Nu ska jag borsta tänderna,har inte fått göra de tidigare för Fröken Jag Håller På Få Tänder Och Är Gnällig Heela Tiden Och Ingenting Är Bra =) Sen kommer pappa så att jag kan fara å handla (orkar inte gå med hejna huvvet,och inte ta Lilly med mig heller).Och sen hänga tvätt,vika tvätt,dammsuga,laga mat.Hej!


Idag känns de nästan som sommar.

Vilken natt,vilken jäävla natt asså =) Lillan har vaknat å vaknat å vaknat å vaknat.Det betyder ju att jag också har vaknat å vaknat å vaknat.Jag har knappt hinnat somna innan hon vaknade igen,så man kan säga att jag knappt ens har behövt vakna.Fast de e klart,hela natten har vart som en dimma så jag har väl varit i halvvaket tillstånd,
vaken/sömn/sova/drömma hela natten.Det var ju ett jävla tjat om denna jobbiga natt.Nu är den förbi och jag hoppas att hon sover bättre i natten som kommer , annars kommer jag hoppa från vidselsbron =)

Så hur har eran natt varit? Idag är det riktigt fint väder har jag märkt,de blåste ju så förjävligt hemskt igår (men de var skönt ute endå).Så jag funderar vad man ska hitta på,jag lovade Lilly att jag skulle dammsuga och vika resten av tvätten idag.Så de är väl bäst att göra det.Men sen ska jag banne mig vara ute å ladda sol batterierns !! Å fredde jobbar över i veckan,så han kommer hem kanske 18:45 och äter,sen far han på gymmet kl 19:00.Sen kommer han hem 20:45,trött som en björn i ide.Går å lägger sig typ.Roooligt vaaa ?!! Nå fy pörskarns,hinner ju aldrig träffa karln.Kommer knappt ihåg hur han ser ut =) HoHA.

Det känns så ensamt när han är å jobbar.Åsså går jag å väntar å väntar tills han ska komma hem,heela dagen.Sen då när han väl kommer hem så far han igen =( Snacka om ensamma mamman =)  Jag har ju Lilly som sällskap.Hon är söt när hon sover och är snäll,men när hon är tjurig å sur så lånar jag gärna bort henne =) Fick ju iaf va ledig en stund igår,pappa kom å gick ut med henne,så jag hann färga håret.

Happ,annars då ? Tror nog att jag skriver här i brist på annan syssla.Visst,de finns tusen saker att göra men detta är ju ett schysst tidsfördriv =)

Fattar INTE att dom orkar tjata så mycket om Pirate Bay rättegången å allt de där.Lägg statens pengar och arbetskraft på viktiga saker,som pedofil jävlarna som borde hängas upp å ner med huden avskalad LEVANDE !! Usch,sånt måste vara det värsta som finns.

Dagens tips till världs regeringarna : Stoppa barnpornografin !!
Det borde vara prio ett (efter svälten å de).

Nej nu blev jag på dåligt morgonhumör.Hejbajs!

Se livet från den ANDRA sidan..

Tacka vettja party party.Roliga fester,härliga leenden,skratt,tokigheter,händelser utan dess like.Allt detta känns som att det tillhörde mitt "tidigare" liv.I och med att vi två blev tre och fick Lilly så lever ju vi (mest jag) numera ett heelt annorlunda liv.
Som sagt,tacka vettja galna fester och roliga fyllor,men,MEN det finns andra saker i livet som ger så mycket mer !! Tillexempel Lilly.Att vara hemma med henne,i mitt nya liv,kan kännas tråkigt för stunden när alla andra polare drar ut på fest.Men såhär i efterhand så är det ju alla dom andra som går miste om saker i sitt liv,som att umgås med Lilly.
Varje sekund i hennes närvaro är guld värd.Att veta att hon är vårat av kött och blod,något som skapats inuti mig,och att hon är en underbar speciell liten människa,och att hon är våran.Våran lilla dotter.Livet på den andra sidan super sig för fulla,igen,medan jag är hemma med min dotter och ser henne skratta,gråta, leka.Och att veta att hon är helt beroende av mig,att jag inte kan göra vad jag vill längre.Jag har ett ansvar som betyder massor.Jag kan inte längre dra ut på krogen,fester,nöjen och dricka tills jag spyr (Men,ha mycket trevligt tills dess).Jag är numera istället med Lillan.

Inget ont alls mot de som lever livet,drar ut på resor,dricker sprit varje helg,blir fotade i vimlet på krogen,dansar med sina vänner,och mår som satan dagen efter =) Fortsätt att leva era röjiga liv,jag kanske kommer tilbaka dit någon gång,Men just nu har jag dragit mig tillbaka,till mamma rollen.Men ni kan väl hoppas att vi ses i vimlet och dimman i framtiden,för det gör jag =)

Man blir så annorlunda i kroppen och i sinnet och i personligheten som mamma,Fredde kan säga ibland att Faan va du är tråkig,du vill ju inte göra nåå.. haha,men låt mig vara tråkig och inte göra nånting alls,Jag har varit alla andras clown i så många år.Jag behöver just nu återhämta min personlighet igen i samband med att Lilly växer och behöver mig.För jag behöver lay back ett tag och hitta mig själv igen=)

Här kommer lite bilder från den första sidan,härligt härligt =)



Kram på dig Joel apan !! =)





Kram på dig (mamma) räka !!



Mina lurviga fyllon =)

Kram på er,vi ses i dimman !! // Anneli från första sidan
-Det är nu livet börjar !! // Anneli från andra nya mamma sidan.
-Är det så här det är att va vuxen ??

Inte en enda brasa..

Har jag fått beskåda i år =( Det är ju hemskt egentligen.Det skulle ha vart kul å va i huvudstaden då dom sjunger in våren å firar kungen å allt sånt !! Men,mama fyllde ju som sagt 50 på valborgs,så vi var där halva dagen sen packade jag ner lillan  vagnen och gick upp till brännbollsspelarna/öl drickarna.Det var ju så fint väder,skönt att kunna vara ute.Sedan for vi hem några styckna till oss och grillade maten.Sen for vi till Pomada å Johnny å dom.Sen gick jag å Lilly hem igen.Det var min valborgs =)

Och igår första maj så var vi inte på nå demonstrations tåg iaf =) Fredde for med tompa till pite så jag tog lillan å for ner till pappa ch satt ute dä typ hela dagen.Kajsa Danne  Sally å Hoffmeister kom också,sen gick vi hem å svalkade oss i huset efter den tunga tunga backen hem =) SEn när dom for hem for Fredde bort på fest så jag å lillan var själva å polymasade.

Idag ligger Fredde FORTFARANDE å sunkar i sängen "Jag är trööött.." Vem fan är inte det ? Han har ju då iaf sovit minst tio timmar å jag har fått sova små små stunder bara när Lilly äntligen somnat .Så min natt har inte varit nå drömläge =) 



Vackert April väder med snö mitt uppi allt


Rönn trädena får sig lite motljus =)



Lilly trivs i gungstolen =)



Mammut fyller 50 =)



Livet känns plötsligt sommrigt =)



Dax för brännboll









John ser ut som jesus med skenet uppi skallen =)






Andra maj,Lilly har lärt sig karate =) Haayaa



Plus att hon kan flyga,SuperBabyyyy !!



Lilly Sally å Hoffman tar sig en vilostund =)

Det var våran helg i korta drag.Kram från Sgatan


RSS 2.0