Harmoni

I fredags var jag , freddy å carina en snabbis till piteå.Vi stressade mest runt å letade sakerna vi skulle ha.Sen handlade vi på nyöppnade Willys.Men jag blev besviken.De hade ingen laktosfri mjölk ! Inga stora paket bregott ! Inga havrekakor what so ever ! Ingen beasås ! Det var jätte konstigt uppbyggd å planerat,allting var ihop tjorvat å fel organiserat,som allt var ihop blandat å man hittade ingenting.Det var en liten affär om man jämför med luleås,så fanns där ingenting ! Nästa gång blir det Lule igen !

Lördags morgon,Freddy far med Daniel å Dennis till Härnösand för att hälsa på deras pappa.Där är han ännu,just nu på ett dop av lilla Ricardo.Sedan ska de köra hem å kommer fram ikväll nångång.Jag hoppas på inte så sent,för jag är verkligen less å sliten å behöver få vara ledig litegrann.

men igår hade jag Lilly å Jessica en harmonisk dag.Det kändes då så iaf,Jag kände harmoni i kropp å själ,och ett allmänt välmående.Även om jag var tvungen att diska * 2,laga mat * 2, skotta,dammsuga å tvätta.Vi var hemma å knogade på i lugna takter,å sen mellan 14 å 15 var vi ute å skjutsade Lilly i pulkan å skuttade i snön (Jessy å Lova).

men idag är jag tröööött.Lilly har gnällt hela natten å knorrat på i sin säng.Och sen kring fyra snåret så skrek hon ett bra tag,tills hon fick alvedon,mkt tröst å en hård tillsägelse.Då störtade hon ner mellan jag å Jessy.Men hon sov dåligt efter det åxå.Sen vaknade hon kl 7,å bajsade ner sig i sängen.Jag å J låg utslagna i sängen men då var de bara upp å börja tvätta å rengöra sängen å lillan.Sen har hon gnällt hela morgonen och varit ett monster.Nu sover hon i vagnen i sovpåsen i hallen.

Å jag sitter å håller på att somna.Intressant helg vaaa =) Fredde var så envis å köpte dyr oxfile å fredags,den var ju iofs på xtrapris men jag tycker ändå de är för mkt att spendera på en liten köttbit.Speciellt eftersom jag inte tycker om oxfile,även om den är välstekt så smakar det för mkt DJUR på något sätt,de känns som att jag tar tuggor direkt från ett levande djur som sprattlar i munnen på mig och pyser ut blod.Usch.Men jag åt en bit iaf.

Nu känns de som att livet börjar komma tillbaka efter veckor av sjukdom å trötthet.Vi får hoppas att de inte vänder igen.OM bara Lilly hade sovit bättre under henens 15 månader i livet,så skulle jag vara en mkt piggare människa som har lättare att ta tag i det vardagliga livet.Men ni som inte haft en icke-sovande bebis vet ju som inte hur jag känner å hur trött man blir.Lyllos er ! Men nähää,Lyllos mig som har en sån fin dotter ! Tji fick du =)

...........................................................................................................................

Urk !

Finns det något värre än magsjuka ? Hela veckan har jag mått dåligt men igår brakade det lös ordentligt.Tror aldrig jag haft så kraftig magsjuka,trodde att jag skulle gå av.Det var tur i oturen att Fredde var tvungen stanna hemma från jobbet igår p.g.a kylan.Annars hade de inte gått alls.Han fick ta hand om både mig å Lilly,han är så duktig vår familje fader ! Men idag var han tvungen att fara.Så jag måste bita hop å vara med Lilly.Mår fruktansvärt illa ännu,är svag å yr.Men jag spyr då inget idag,de tackar vi för !

Sen när vi just lagt oss fick Fredde ett tråkigt samtal,att hans mormor somnat in.Så tråkigt,vi sörjer idag med ett tänt ljus för den underbara kvinna som förde alla de underbara människorna till oss !

Har fått i mig en kopp med blåbärssoppa å havregryn,å tre korvskivor.Igår fick jag i mig tillslut på kvällen ett glas vatten å ett glas blueberrysoup.Men nu är jag inte sugen på något alls,förutom Pizza,Skrovmål å fläskfile =) Hmm,svårt att fixa,någon frivillig som vill komma med ett skrov ? =)

Åsså denna jävla kyla.Har ju inte vart ute å gått på veckor känns de som,förra veckan var vi förkylda.Sen en massa kyla hela tiden,å nu denna oturs vecka.

Nu måste jag försöka vara med Lilly,hon snorar å luktar bajs å håller på få tand tror jag,sådär lämpligt när jag inte ens orkar stå på benen =) Meen,de kunde ha vart värre,säger dom som vet.Ha en bra dag,och kom inte hit om ni vill ha hälsan i behåll =)

...........................................................................................................................................








♥ : at på promenad =)

.....................................................................................................................................


KuL i KöKeT

Så var denna måndag över.Idag har vi (jag) knogat på med att vika tvätt,diska,dammsuga,rengöra toaletterna,skotta på gården,rensa fram massa som ska till Röda Korset,lekt med Lilly,läst böcker med Lilly,ätit,lagat lite mat,druckit lite kaffe.Lika intressant som vanligt va =) Freddy kom hem kring fem.Men han ska vara i Gvare någon dag nu.Trist.

Imorgon ska jag å lilly till bojn för att vaccinera henne 2:a gången mot Svinesnuvan.Sen ska vi till Folke för att se hur han har det.

Resten av veckan vet jag inte,vi tar tillvara på vår tid tillsammans,leker å myser på.Speciellt när de är så kallt,vi vill inte ens gå ut å gå när de är 20 minus.Lilly luktar så gott,jag brukar lägga henne att läsa en av hennes favorit böcker Max Kaka,så att jag ska få ligga å lukta på hennes mjuka hår och pussa på hennes fluffiga bebis kind.Jag tycker att hon luktar bebis än !! Hon är så underbar vårat lilla mirakel ♥


Nu till något annat,frukt ocg grönsaker å rotfrukter är ju som levande ting på något vis.De kan ju växa nästan hursomhelst ! Jag fick en chock när jag öppnade potatis påsen och denna låg högst upp bland alla andra små runda potatisar :


                                                    Vilket monster ! Men god var den =)




Och jag fick mig en överraskning när jag skar upp den underbara purjon ! Det såg ut som att det skulle ligga ärtor där inne å mysa,men de var det inte.Men aldrig har jag sett en så konstig purjolök ! Den var som vacker på nå sätt =)

Nu,sluta svamla ! hej å hå då.

....................................................................................................................


Denna helg

Sammanfattning:
-Brownies med vispad grädde.
-Ugns omelett.
-Sally på besök.
-Köttsoppa hos pappa.
-Semlor hos mamma.
-Lova på lyxsemester hos pappa å helena.
-Sprejmålning i källaren.
-Fredde har sotat.
-Övernattning på byn,Fredde på party,jag film med Danne å Kajsa (tidsresenärens hustru).
-Sömnlös lördagnatt (för mig,Lilly vaknade hela tiden å jag kunde inte somna).
-Stor köttfärssoppe kok hos oss,många på besök.
-Matkoma av hela släkten,samling i Lillys rum.
-Nu totalt helt slut efter helgen,hoppas Lilly somnar iordning och sover gott inatt.
I Love To Love !

...............................................................................................................


Nya andetag

Mycket är upp&ner i huset just nu.Lilly är i någon period som har hållt på ett tag nu.Med sovningen (och icke-sovningen),nya tider,rutiner,blivit JÄTTE mammig,inte ens pappa duger längre,ska vara i knät heela tiden.

Förut så vaknade hon ju kring nio på mornarna.Sov lunch kl ett,somnade för kvällen 20:45-21:30.
Nu vaknar hon 7-7:30,sover lunch senast tolv,och somnar 20-20:30.Det är skönt att jag fick till lite tidigare kvällar,men de blir ju även en omställning för mig.Jobbigt att vakna kl 7,när man inte alls är van.Men de är väl lika bra att vänja sig,snart börjar nya tider med inskolning på dagis,och sen hela dagar på dagis.Om jag nu får nå arbete såklart.Jag fattar inte hur Lilly ska orka,gå upp så tidigt,sen vara på dagis hela dagen.Stora påfrestningar för lill hjärtat,ny miljö,nya människor,nya sovtider,ny mat,nya rutiner och nästan hela dagar utan mamman sin.

Idag känner jag mig krassligare igen.Huvudvärk,å allt de där.Så jag passar på att vila framför laptoppisen medan hon sover.Hade tänkt ta bilen idag å fara till Cetty,men Fredde kom förbi från jobbet å snodde den.Å de var lite för kyligt idag å ansträngande att gå dit.Vi är i ett nytt skede,ny ålder,nya dagar,mycket funderingar,intryck.Så vi tar de lugnt på hemmafronten.

Inget roligt skvaller har jag heller.Har jag nog aldrig,är inte så mkt för att skvallra å sånt,jag sköter mitt eget istället =)

Sarah å Vilja,snart är de sommar å bättre tider,då ska vi dricka kaffe å se på flickorna leka runt tilsammans =) Håll ut !! Ha en bra dag everyone.
.



Våra små ♥ : an !!

................................................................................................................................


Vem var de som trolla?

Igår kändes sjukdomen lite bättre,Fredde kom hem halv fyra,Lilly var inte lika gnällig,Vi fick ut pengar från försäkringen från den stulna bilen (grejerna som var i den),Den onödiga bötern är betald,och vi skådar nu ljusare tider.

Synd bara att de blev så kallt idag.

..........................................................................................................................

Dålig dag gånger fyra

Gårdagen alltså..Jag var ju dålig igår,orkade knappt stå på benen.Å Lilly var inte heller i form,skrek,
gnällde,gnisslade,grät,skulle bara vara i famnen,och inte ens det var bra.Hon grät när hon åt,hela tiden var hon gnällig.
I vanliga fall skulle man ju bli TOKIG på ett sånt dåligt bebis humör.Men,jag var för svag för att bli tokig.
Det hjälpte ändå inte.Hela gårdagen var alltså en pina.

Och Lovisa låg bara hela dagen,ännu mer än vad hon brukar,å stirrade uppgivet in i väggen..Suuuck tänkte hon.

Och sen,när jag står å lagar mat,med en skrikandes Lilly i famnen,så ringer Fredde å säger att han är två timmar bort,och att han blivit stoppad av polisen..
Och såklart kört för fort..Och fått böter..På 2ooo kronor !! Helvetarns alltså.Faan åxå sa jag bara..Det var ändå de sista vi behövde just nu..Det abslout sista..
Han hade dessutom haft en usel dag,de hade kört upp enkomt till Gällivare för att göra ett matt-jobb.

När han gjort allting klart å svetsat å lödit alla skarvar å de på plats..Så säger husägaren att det hade blivit nå fel som inte skulle gå igenom husbesiktningen.
Så,han var tvungen att riva upp sitt 26 timmars arbete..Heeela golvmattan...Massa arbete bara kasta i sjön.Fan alltså så störande.Jag skulle ha strypt karln.
Speciellt eftersom det egentligen inte ens var nå fel,Fredde hade lagt med samma avstånd till golvbrunnen som i den andra toaletten,och samma som Älvsbyhus gör.
Men endå,så blev de tydligen fel.

Idag mår jag lite bättre,men lillan rosslar å snorar å är bara på mamma humör.Hoppas att Fredde har en bättre dag idag,å att Lilly inte brister ut i dåligt humör igen..
Å att jag är på bättringsvägen. Och att Lova blir glad när vi kämpar oss ut på Lilly-sövar-Promenad sen.Vi hoppas också att bötern betalar sig själv eller försvinner
ur systemet på något sätt.Om någon här kan trolla,så säg till !!


Jag brukar inte klaga eller vara pessimistisk,men i vissa lägen (såna här) så måste man få klaga lite.

Ny dag,nya tag !

................................................................................................................


Med solen kom snuvan..

Host,snörvel,attjo,prosit.Dunkande huvud,svag kropp,yrsel,rinnsnuva,nästäppa,mer sömnproblem.Jag har helt enkelt fått en helt vanlig förkylning.Verkar det som.Har ej haft problem med hals å näsa på detta problem sen jag hade misstänkt Svinsnuva några månader sen.

Och innan de,ingenting sedan jag opererade bort halsmandlarna i januari 08.Jobbigt är de iaf.Å Lilly är inte heller i top form.Gnällig,gnisslig,gråtig,missnöjd,skrikig.Å idag rinner hennes näsa också.Smart som jag var så glömde jag ju som bort mina förkylningssymptom i helgen, å provsmakade som vanligt värmen på hennes mat.Och tog emot pussar av prinsessan och gav.Tidigare har det ju verkat som att Lillys 9:onde tand var på väg.Vi får hoppas på det och att jag inte smittat henne.

Skönt när solen börjar visa sig igen,man känner livet komma spirande tillbaka sakta men säkert.Vi var ju ute mkt ihelgen,men idag är de ännu varmare.Varning för takras ? Med med tanke på min usla kropp just nu så blev de bara en kort promenad idag.Lilly somnade i vagnen,Lovisa gjorde sina behov,vi vände och gick hemåt igen.Lovisa stretade såklart emot och jag förstår henne,klart hon vill vara ute å skutta i snön,de vill jag med.Men hur förklarar man till en hund att man håller på att svimma och explodera av migrän och att de är dags att gå in ? Nu ligger hon hursomhelst i sin blommiga fåtölj å slänger sura men trötta blickar på mig.

Jag hade tänkt skura nu när lillan sover,eftersom jag kämpade mig igenom en dammsugning nu på morgonen.Det blev mindre nysningar efteråt,Lova fäller sååå mkt hår just nu,å dammigt blir de på en gång.Men ist damp jag ner i soffan med en dubbel brus alvedon.

Igår kväll såg jag å Freddan en film,Law Abiding Citizen med Gerard Butler (Läckerbait) och Jamie Foxx.Detta var en seriös film,ganska obehaglig ibland,sorglig.Jag föredrar ju roliga filmer,tecknat å komedi.Men den var som ändå bra,spännande.Väldigt spännande.För de som gillar typ drama/thriller borde se den !





Förra veckan såg vi en annan film med Gerard Butler som jag tyckte var betydligt bättre.The Ugly Truth:



En typ romantisk komedi,mer i min smak =)

Ha en bra dag !

................................................................................................................................


Välkommen,Sol !

Igår var vi ute vid älven å grillade,fotade bara med mobilen å skulle lägga in bilder,men nu verkar de som att jag måste ha drivrutiner för att få in dem i compjuttern.Då ids jag inte =) Idag har vi vart ute å promenerat,till Erika å Vegge bland annat,de blev bara varmare å vackare ute under tiden ! Skönt med frisk luft,speciellt för Lilly !

Just nu sitter hon på hall-golvet för att torka upp smälta snö fläckar med en kökshandduk som hon sen virar runt halsen å känner sig snygg =)

De är visst Alla Hjärtans Dag idag,men vi är inte så mycket för de,alla dagar är hjärtliga i vårt hus =) Have a nice day !!

.......................................................................................................................................


Det finns änglar !





Tusen tack Sofia =) Du räddade mitt liv !

Och tack mamma som avlastar oss ibland,du blir så bortskämd som får vara med Lilly =)

Ha en bra helg alla våra änglar !

.......................................................................................................................


Damn you J.B !!

Varför är VI dissade av John Bluffen Blund ?? Lilly har sovit dåligt hela veckan,och nu idag börjar de nå toppen av berget som snart svämmar över i en rasande vulkan !! Inatt sov hon extra dåligt,å när hon väl somnat ordentligt kring fem så ligger Freddy å snoozar länge så att Lilly vaknar kring sex.Detta betyder ju att jag åxå var tvungen vakna,precis då jag somnat.Huvudvärken tar över mitt humör idag,å Lilly verkar inte heller stråla precis.

Är det någon annan som haft såna sömnproblem som Lilly ? Vissa säger ju att sånt kommer i perioder,men här i vårt sovrum så har vi knappt perioder då hon sover bra.Med bra menar jag att hon inte vaknar mer än kanske en,två ggr/natt.Jag vet ej vad som är fel.Har provat rapa henne efter vällingen,men de kommer aldrig någon rap.Hur ska jag få ut den? Jag kan ju inte precis stå å skaka henne upsidedown å hoppa runt när hon somnat så gott.

Jag hoppas att de vänder snart,för jag är i stort behov av ordentlig sömn igen.Mer å mer går jag sönder för varje dag,alla vet ju att man inte klarar sig utan sömn.Fredde sover ju med hon när han är ledig,men jag kan ändå inte sova.Nä usch vad de kändes tungt idag.Huvudvärk,sömnbrist,Fredde är borta tills imorgon natt.Väntar på bättre tider..Och John Blund tack,om någon ser den typen så skicka hit honom ögonaböj !!



Så här ser han tydligen ut,(den frånvarande jäveln) om ni inte lyckas fånga honom kanske ni lyckas ta hans sömn-pulver-påse och sälja den dyrt till oss !!

..............................................................................................................................


Spöket

De e jag det.Man är ju likblekast så här mitt i vintern.Och jag vill inte sola solarium för jag har hört att de e faarligt =) Jag får gott vänta till vårens härligt varma soliga dagar,då man kan slänga sig i en driva å sola.Tillsammans med en sprakande eld och lukten av nygrillad korv.Tills dess får ni skrika av skräck när ni ser mig,men jag lovar,jag är inget spöke,ännu !!



Såhär känner jag mig idag.



Men jag längtar tills jag får känna mig såhär =)

ha en bra dag i vinterkylan !

............................................................................................................................


Busted !



Man får se mkt roligt när man har en liten busig prinsessa =)




 
Hon har smygit sig till min presentsnöre skåp..





Skyndar sig att kasta ut allt..



Innan vi kommer på henne.Haha !

.......................................................................................................................


Internet beroende??

Visst är de konstigt,man börjar ju fundera om man har ngn konstigt internet beroende.Nu när vårt internet bara funkar typ nån gång varannan dag,så jublar man högt när de väl går igång.Man får tillslut ett kryp i kroppen,bloggar som man vill läsa (vad gör alla ens vänner),kolla mailen,leta jobb,å kika runt på fejjan.Jag kan inte heller uppdatera er i min dagbok dagligen om vad som händer i vårt hus.Lilly utvecklas så mkt nu,nya otroliga grejjer varje dag.Igår var hon på strålande promenad humör och gick flera ggr till och från hennes rum och köket.Till er som ej vet hur långt de är,så är de ganska långt för en ny stjärna på två ben.Ut från köket,genom hallen,genom en lååång korridor,å sen in i hennes rum.

Å Vilja har ju fyllt ett år å allt,herreminje,jag är säker på att de hade en underbar dag,det var så synd bara att man missade hennes stora dag =)

I fredags gjorde vi nog inte ngt speciellt tror jag.Lördag städade vi köket,torkade alla räfflade skåpar schvinit noga.De fastnar som karlssons kalas klister matrester å damm på de jävla springorna som finns på varje lucka.Listerna torkades,och fläckar (på våra vit målade strukturväggar).De var så skönt att få de bortgjort.Sen när Lilly sov lunch så fick vi ner i källaren,Freddy knuffade ut vår stoora tunga 50-tals frys från väggen,för att städa under den.Detta är ej gjort sen vi flyttade in,vilket alldeles snart är två år sen =) Haha,jag befarade det värsta med tanke på Fläskängrarna,som verkar ha slott byggda i vår källare.

Men,de enda som fanns där var en gammal dammig negerboll,och fullt med pärlsocker.Skööönt ! Sen packade vi våra väskor igen för att övernatta i Älvsbyn på Johnnys födelsedag.




Vi var hos Johnny men följde Carina hem för att lägga Lilly där.Vi ville ju som tillbaka till kalaset,men hon somnade inte på 1,5 timme.Tillslut var kl 21:30,då gav vi upp å lät Carina ta över.KL 22 hade hon somnat tillslut.Jag gick gem från Johnny kring halv tre.Sen kom två gode berusade bröder hem å Fredde la sig i min (Dennis) ganska trånga säng.Fredde har en tendens att inte gå å flytta när han druckit å sover.Tyvärr så lägger han hela tiden dessutom över sina tunga avslappnade armar å ben på min stackars lilla svaga kropp.Så jag gav upp tillslut å lade mig på soffan.

Fick inte mkt sömn den natten,meen,what to do =) I veckan vet jag inte vad vi ska göra,diska lite,tvätta,gå ut å gå.Förhoppningsvis få tummen ur å fara till Cetty,å till ERika å Vegard.Det är Freddys sista vecka hemma.På söndag far han till Gällivare igen å blir borta på veckorna.Det är inte roligt,men vi är då bara glada att han har ett jobb.Det finns inte en chans att vi skulle klara oss nu om han blev arbetslös.

 

                                                                    En ute kväll i snön :)

Mycket ointressant babbel blev de idag.Sarah,jag har tänkt ringa er ända sen i torsdags,men av någon anledning har jag varit konstant stressad å upptagen hela helgen =) Call me !

Rubbade uppkopplingar

Vårat internet verkar bara fungera typ två gånger i veckan nu,grymt stört å irriterande ! Inatt sov Lilly hos mamma,vi lagade middag igår å såg Sommaren Med Göran.Sedan sömn till 10:30,ovanligt ! Vi har båda gäspat hela dagen endå,våra kroppar fick väl en sömn chock =) Sedan har vi gjort nytta hela dagen.

Fredde har burit in tre pallar pellets.Jag har grävt fram typ ett ton återvinning,å farit å sorterat de.Tog läääänge ! Men skönt å få de ur huset.Sen skotta Fredde boy gården,jag gjorde klart ännu ett fördelsedagskort.Vi åt lunch å for å hämta hem Lilly.Sen har vi bakat tryfflar med vit choklad, och grillat en kyckling i ugnen.Sen efter middagen trotsade vi soff-liggar-timmarna och klädde på oss istället.Ute kläderna alltså,å gick ut en promenad.Freddy höll Lilly i famnen,men hon höll ändå på somna.Så vi gick  hem å lekte på gården istället.Rödnosade å friskluftade kommer vi att sova gott =)


 
Mina älskade raringar i den älskade soffan =)



Söt Lillyn klappar sina kletiga händer =)

...........................................................................................................Ha en trevlig helg !


Födelsedags barn =)





Vi skickar många många grattis kramar till underbara Vilja som fyller ett år idag =) Vi saknar dig hjärtat!



Och Rolle som redan har fyllt år ! (Har ej kunnat uppdatera i tid =)



Och grattis pappa som fyllde år i söndags !



Grattis till Lars Jesper,också ett januari barn !



Grattis Johan å Joel,den åttonde å elfte Januari =) Haha



Och Niklas,den andra 25-åringen =)



Grattis Filip som fyllde 2 i januari =)



Och grattis igen till Sandra som fyllde år i tisdags =)

Som ni redan fattat så är dessa ej gratulerade i kronologisk ordning,men vilken tur att vi redan grattat våra vänner på riktigt i verkligheten =) Ha en bra dag!

................................................................................................................................................


Skinnbit i palten.

Var ett tag sen jag plitade här har jag kommit på =) Mitt huvud har bara stått väldigt stilla på den fronten men gått i högvarv om mycket annat.Sen har internet inte funkat på flera dagar,men nu äntligen !

Förra onsdagen kom snön,jag fick barnvakt av jessica för att gå ut å skotta på eftermiddagen.Sen när Lilly somnade kl 21 så fick jag glatt dra på mig täck byxorna å gå ut å skotta igen.De var såå mkt snö,även om jag redan skottat en gång den dagen.Å så fort jag kastade undan snön så blåste den tillbaka rätt i fejjan på mig.Sedan när gården var klar så var det en låååång vall som var 40  cm hög,å hårdpackad på infarten till gården.Jag fick springa in var femte minut å höra så att Lilly sov,men då jag började med den feta tunga remsan så fick jag nog.Precis när jag stod å grät lite i snöyran så kommer Fredde oanmält hem från Gällivare,en
dag för tidigt.Jag log och tackade den som skickat honom till mig.

Fredagen trotsade vi kylan,lämnade Lilly hos mamma å drog på matshopping.willys,systemet sen hem igen.Lilly skulle sova hos mamma,så vi blev helt plötsligt lediga.Hmm..What to do? Vi bjöd hem Anna å Jocke på tonfisksallad å vin.Vi spelade lite spel å pratade barndom.Trevligt.

Sen lördag sov vi till tolv (får man sova så länge??),sen upp å hämta Lilly,for till pappa,sen hem å göra mig klar för att träffa flicksen hemma hos Sandra.Mat,tårta,spel å hallondrinkar.Nice! Men jag for dock hem kl 22.30,var så sömnig å sliten.

Söndag fyllde pappa år,vi gick ner dit å sen inget spec alls.Hade sett framemot den fjärde Johan Falk filmen,jag är säker på att de sa att det skulle visas 6 filmer.Men nää,istället var det en Wallander film ! Men de var då lika bra,för vi fick hålla på å tjorva med Lilly till kl 22.30.Hon vägrade somna,men då 22.30 stor sket hon diarre,så det var väl det som var felet.

Idag har jag lilly å lova varit till byn å besiktat bilen.Inte en enda anmärkning ! Sen var vi hos carina till kl 16,å hann träffa Sally en sväng ! Kl 16.30 började jag med en palt sluring,tänkte bara göra lite middags mat men de blev 47 st.Så nu är vi mätta å palt schveemiga,å Freddy får potatis klumpar med fläsk i lunch lådan.Han är förresten i Kåbban denna vecka,grymt skönt att han kommer hem till oss på kvällarna.Han var så duktig å hjälpte mig med palten.Men duktig,de är han jämt min duktiga kille !

...................................................................................................................................................

RSS 2.0