Sötsug resulterade i bakverk !

Idag hann jag knåpa ihop lite cupcakes tack vare att mamma kom hit en stund.Det blev



Oreos Cupcakes med Vit Chokla Frosting !


                                                                         Innan frosting


                                     Nu har de fått en mössa i form av Vit Chokla Frosting !

Tyvärr så blev bilderna lite tråkiga i ljuset,smurto jag fotade utan blixt =) Jag råkade även sätta lite för lite kakao,blev inte så där chokladiga som jag hade velat.Men,den vita chokla frostingen gjorde dem värda att slåss för ! Mumms !!

Vill även nämna ONLY.se,det är nyligen man kunnat börja beställa ONLY tydligen via nätet ? Jag skickade iväg en beställning söndag kväll,och idag fick jag paketet ! Suuper snabb leverans ! Går inte att jämföra med Ellos skit leveranser,tar ju alltid minst två veckor,vad håller dom på med egentligen ??!! Och kläderna från ONLY var jättefina,har länge letat en vinterjacka.Men nu har jag hittat den,var supersvårt att bestämma storlek,valde först S men ändrade i sista minut innan jag bekräftade beställningen till M. Sen har jag gått å vart orolig över att den skulle vara för stor.Men,den satt jätte bra !!

    

 

En söt toppeluva blev det också,jag provade den på Lillyt å hon var såå söt i den =) Den hängde goode myche där bak,hon skulle ha haft en likadan sötisen !! Jackan var precis som jag önskat,lagom lång,lagom tjock. Jag rekommenderar ONLY.se starkt,men en nackdel är att det stod en lapp med i paketet att man inte får byta varor,bara returnera.Det var lite dåligt,vad skulle jag ha tagit mig till om jackan vart för stor ??

Idag var det myket babbel om oviktiga saker,men de e klart,vem kan leva utan Cupcakes och vinterkläder ?? =)


..........................................................................................................................................................


Mamma "ledigheten" är en lögn !

Vem vem vem har bestämt att detta ska kallas för Mamma LEDIGHET ?? Man är ju inte ledig på något sätt alls ! Det är väl kanske meningen att man är ledig från sitt jobb för att vara hemma med sitt barn.Men i mitt fall försvann mitt jobb förlängesen,och inte kommer det tillbaka heller när jag känner att det är dags för Lillan att påbörja sin dagis karriär.Det enda man är ledig från är ju Sig Själv.Sitt eget liv,sina egna önskningar om lediga stunder,och all möjlighet att vara Sig Själv,och att någon gång ta sig själv i första hand.

Inatt har Lilly sovit bättre.Hon sov till kl 02:15,sen vägrade hon somna om.Jag gungade med henne,lade ner henne,då vaknade.Tog upp henne,söv hon i sängen,lade ner henne i sin säng,då vaknade hon.Jag vägrar låta henne sova i våran säng ! Hon ska inte få vänja sigmed det.Jag kan inte slappna av när hon ligger mot mig,och kan inte heller sova när hon ligger å vrider sig hela tden.Hon ska ta mig fan sova själv =) Tillslut la jag ner henne i sin egen säng när hon halvsov.Jag sa åt henne att nu får du ligga där,skrik hur mkt du vill !! Hon satt länge å lekte med napparna,och ngn gång under tidern lade hon sig ner å tvärsomnade.Men satte sig då upp igen.Så här höll hon på i en timme.Jag blev lättad när jag såg att hon faktiskt hade vett att lägga sig å prova somna.Men ändå tillslut var ju kl typ 5,och då var hon ju tvungen att somna ! det slutade med att hon låg i våran säng,men bara på morgon timmarna men ändå till kl halv åtta ! sen efter vällingen lade jag ner henne i hennes säng,där sov hon till kvart över nio !

Morgonen har vart stressig med en dunder disk som är diskad,men under väldigt jobbiga omständigheter =) Och sen en snabb promma med vagnen,sen in å snabbt plocka ihop alla miljoners leksaker å smutsiga kläder som ligger å skräpar (skräpaDE) överallt.SEn snabbt dammsuga,tvätta,dammtorka sovrummet.Var även tvungen duscha lilla å hela köket eftersom jag lät henne äta själv.Bara för att få en chans att hinna diska =)



så här roligt har lilly haft idag !!




någon som vill gå på lunchdejt med Lilly =) ??

....................................................................................................................................................



Potatisarna stal min vilo stund !!

Nu när Lilly sover middag så hade jag tänkt slå ner kroppen i soffan å vila sinnen å muskler.Men,så tittar jag på klockan,15:45..Fredde kanske kommer hem i tid idag,bäst att förbereda middagen medan Lillyt ändå sover.Så,istället för att ladda batterierna har jag stått å skalat potatis i 30 min.Jaja,nu när jag väl ha satt mig ner kommer hon väl att vakna inom den närmsta minuten.

Det är skrämmande,att när vi gick hem från mamma för 45 min sen så var det ljust men dimmigt.Nu när potatisarna är skalade å jag tittar ut om hon sover så börjar de bli mörkt..kl 16 !! Det borde förbjudas..usch.Inte konstigt att an är trött å hängandes med kroppen som en disktrasa jämt å ständigt !!

Helgen har bjudit på mkt aktiviteter.Fredag hade vi ju som sagt middagsbjudning.Full rulle ! Sen lördag så fick jag sova till kl 11 (Det räddade mig från monstret som var på väg ut),och sen kom Tommy å fråga om Fredde ville följa å köpa soffa med honom.Då tänkte Fredde att jag kanske ville följa ist,å så blev de ! Det var skönt att få komma utanför huset å kyrkobacken !

Sen söndag så ilade vi iväg till Jocke å Anna för att gratulera Jocke till ännu en födelsedag (han börjar bli gammal =) ).Sen for Freddy på bandy på byn å jag å Lilly var stationerade hos Carina Anna å Dennis (The Dangerous).

Idag har vi vart på affären (men oo så ovanligt),och sen till mamma å jessica som har höstlov.Där var vi tills vi kom hem å började skala potatis =)

Imorgon vet jag ej vad som komma skall.Har haft mina funderationer på att dra min kos till Älvsbyn,men jag vet inte ännu.Känner mig inte bra i kroppen idag,vagnen gick tungt även utan mördarbacken,och mitt huvud dunkar i takt med min låga puls...

Måste bara dela med mig av ett av Freddes roliga citat,han har jämt så svårt att komma på vad saker å ting heter,och vissa saker tror han bara att det heter så,även om de är fel ord.Hursomhelst,i lördags när jag gnällde över att han somnat i soffan kl 21 (igen),så sa han till försvar,"Att det tog kolen på mig att jobba till kl 00 i torsdags". Hahaa,jag tyckte det var jätteroligt,Det tog kolen på mig.

...............................................................................................................................................................

Min kära som lyser med sin frånvaro..

Trodde att vi skulle få träffa Fredde mer i veckan när han skulle dagspendla till å från worket.Meen,han har inte kommit hem före 18 ngn kväll,vissa kvällar typ kl 21 . Igår så kom han inte hem förran kl 00:30.Då låg jag å sov.Och nu idag trodde jag att vi äntligen bara skulle få vara.Men,när vi vaknar så säger han att han måste jobba =( Var tvungen köra till Gällivare med nå släp å massa jobb prylar.Så,han packade med sig en Isbjörn å drog.Nu sitter vi här ensamma igen.Lilly luktar skit,Lovisa ligger å glor ilsket på mig och piper sina värsta tyck-synd-om-mig pip !!

Är så trött å sliten idag.Har vart en jobbig vecka,speciellt då Fredde som it  ha vare hemma nå knappt.Han är mer hemma när han jobbar borta =) Meen,vi är ju tacksamma över de få stunderna vi fått med honom,och håller tummarna för att han kommer hem snart.

Speciellt eftersom jag hade så mkt sysslor idag.Det ska städas,handlas,å lagas mat å efterrätt till våra gäster som kommer i eftermiddag.Hoppas bara Freddy kommer hem i någorlunda tid,för jag kan inte laga maten å vara med Lilly samtidigt.I extremt nödfall hade de väl gått,men inte idag,jag orkar inte.

Måste även då ta mig ner på affären.IIIIIds bara inte knata ner med vagnen å proppa den full med prylar igen.Det är inte heller lätt att ta bilen å Lilly att handla när jag är själv .Hoppas det löser sig.Alla som känner sig sugna får mer än gärna vara med Lilly idag , så att jag kanske får ihop mitt schema =)

Annars vet jag inte vad helgen bjuder på.Känner mig inte riktigt frisk,kroppen har helt lagt av och jag hoppas på  lite vila =) Men nu bjuds det visst på ett stycke bajs blöja !!



 

 



Hahaa,UUUSCH,det var verkligen en äcklig bild jag lyckades googla fram =) Någon som är sugen på chokladpudding ?? Hehee

..........................................................................................................................................................


It´s a gnällig horrible morning !!

Varför gnäller,gnisslar,skriker,å gråter Lillyt hela tiden ? Hon som brukar vara så snäll.Jag blir givetvis väldigt trött i kropp å sinne av detta.Inte går det att diska (eller göra nåå överhuvudtaget) utan att hon klänger å skriker på mig.Jag måste antingen bära runt på henne hela tiden,eller sitta och leka med henne.Och det hade jag verkligen inte lust med idag.

Någon som har ett bra tips var jag ska förvara Lovisas matskålar ? Förut stod de så vackert i köket å fick vara ifred.Sedan flyttades de längre in i köket,gömda bakom bordet.Men det tog ju inte länge innan hon hittade dit också.Sen flyttades de till Datarummet/Lovas sovrum.Men nu kryper hon dit tiotusen ggr i timmen och hinner säkert varje gång få i sig någon kula.Kanske därför hon är så jävligt just nu,hon håller på att förvandlas till en hund !

..................................................................................................................................................................

It´s a lovely pretty morning !!

Eller VAR,nu är det ju..jaa..mitt på dagen =) Har hunnit ner på affären å handla mat för 500 kr,det var väl inte summan som var väsentlig,utan maten som jag bytte mot pengarna,och var tvungen slääpa hem med vagnen,upp för möördar backen..När jag stod där mitt i backen,med vagnen,med Lilly,med Lova (som såklart drog åt andra hållet),och fullt med varor under vagnen,å dessutom min stora skötväska full med varor,så trodde jag att jag skulle kollavippa !! Armarna värkte,fötterna gled neråt,det blev varmt,då önskade jag att stålmannen (fredde) hade kommit till undsättning !!

Men,vi är iaf glada nu när han kommer hem hit kring 18 på kvällarna nu !! För tillfället,i två veckor är han stationerad i Kåbdalis,av alla ställen !!

Men det är åxå dåligt att han är hemma,för på mornarna går han upp efter 20 min snoozning (Lilly vaknade av varje ringning),då jag just lyckats söva om henne.Sen när han väl gått upp så springer han in flera ggr å hämtar kläder,då vaknar Lilly till igen,när jag sitter med henne i gungstolen igen ( vad skulle va ta oss till utan den ??!!)..Sen är han uppe i köket å lever om å springer ut å in utti massa grejjer..Herregood alltså.Ibland vill man ju bara ge sin kära sambo en fet snyting =)

Sen dessutom när karln har tagit sig ut,så går oftast Lova upp å vill ut.Och hon piper tills man kliver upp,då vaknar Lillyt av det också !! Det händer mkt här på mornarna,och jag vill även tillägga att allt detta sker      INNAN kl 7 !!

Men så här vackert var det iaf här utanför imorse,jag var tvungen springa ut i morgonrocken å fota =)



Dags att ställa undan cykeln ??



Underbara morgon !



Äppelträdet har fått sig !

..................................................................................................................................................


Veckans middagstips !

Har gjort en makaroni låda ala annelie : Makarones Shakarones !!

8 dl (okokt) pasta
En liten purjo
400-500 gr fläsk (bacon,rimmat fläsk,skinka eller vad du vill)
2 Tomats
1 Röd paprika
Grillkrydda
Svartpeppar
Salt

Äggsmet :
6 ägg
8 dl mjölk
1 dl riven ost
1 dl grädde om man vill
Salt,peppar,grillekrydders

-Sätt på makarones vatten.
-Skär fläsket i tärningar,stek det lätt ( om det inte är färdig skinka )
-Skiva purjon och lägg i en större,smord ugnsform
-Skiva tomater och paprika å lägg på purjon,salta å peppra lite
-Lägg sen på det stekta fläsket,sen de lätt kokta makarones som ett täcke över.

-Rör ihop äggsmeten och fördela detta i formen,det ska helst typ nästan täcka det översta lagret.
-Sätt in i ugnen i 20-30 min,tills äggsmeten stannat och allt fått fin ljusbrun färg.

Jag knopade ihop denna Makarones Shakarones en kväll när min middags fantasi svek mig,men så kom den tillbaka ! Det gick fort att göra,var enkelt och räckte i många dagar ! Lite roligt att få variation på de vardagliga tråkiga makaronerna =)

Prova gärna och se om ni gillar den,det går ju att variera i tusen varianter =)

.............................................................................................................................................................

I´m a human onion !!

hahaaa,Blades Of Glory är ju faktiskt ganska rolig,även om man har sett den ett antal ggr !!

Jag och Melodikrysset.Kanske lite varning,sitta i köket en vacker höstmorgon med sällskap av en halv gnällig Lilly å en hel pipig Lovisa.Och lyssna på Melodikrysset =) Jag kryssar det inte ens.Men som de äldre säger,det finns väl med några vackra bitar.Ork it lyssna på p3,blir så less på deras eviga babbelbabbelbabbel om struntsaker =)

Idag är Freddo borta på jobb,synd,en sån vacker dag då vi skulle promenera.

Nu,en vädjan till Sarah O´Connor : Ta dig i kragen å börja plita ner vardagen eran i bloggen igen !! Är in varje dag å kikar,men inga nya händelser =) Cooom igen Sarah,You Can Do It !!

Och sen,en vädjan till allmänheten : Jag har ju fuskat å använt mig av en färdig bloggdesign,men nu är jag less den.Har vart in i Tema inställningar å valt ett nytt tema,men inget händer.När jag bytte till den färdiga så bytte jag ju ut nån kod i stilmallen,men int i fan kommer jag ihåg vilken det var !! Så,hur i faasiken får jag bort denna design ? Ids inte börja fixa egen heller,hade bara tänkt att välja en färdig.. Help me my hair is falling bort snart =)

.............................................Have a nice helg everyalla !! .............................................................................

Helosan is the shaait !!

Den Heliga Helosanen går verkligen att använda till allt ! Det smakar ju gorr också så det går säkert att använda till snacksen..typ som dip med lite krydda i bara ! På så sätt kommer ju den antiseptiska funktionen till användning på insidan !

Lillyt vill inte somna,redan 30 min i gungstolen,jag hör freddes djupa suckar..nu blev de visst min tur..suuuck !

..................................................................................................................................................................

Maman som lost her barnvagn !!

Svaret är NEJ,jag har inte tappat vagnen nerför mördar backen ! Men det vore då inte konstigt om man gjorde det,så jääkla brant och äcklig som den är ! Det tråkiga med det hela är ju att jag bestiger den minst 2 ggr per dag,med vagnen.Och det blir inte lättare nu på vintern när det är snö å is som försvårar det hela.Men NU minsann Amanda,har de minsann sandat backen !! Å det ordentligt.Vore ju som bra om det var gjort lördag kväll när jag var tvungen dra på mig reebok pjucksen ist för pumps,bara för att ta mig ner till bussen.

Men idag när jag gått ner till mamma med Lilly,vagn å Lovisa så gick jag sen hem utan vagn.Lilly ska vara hos mamma idag,så att jag skulle få vara "själv",och göra "ingenting" !! Tanken är god,men tror ni seriöst att jag kommer kunna plantera kroppen i soffan för att ligga å slappna av å ta det lugnt ??!!

 Om det ändå vore så bra.Ska försöka hinna med det åxå,men jag vill göra bort det tråkiga som måste göras.För det är såå hemskt jobbigt att måsta dammsuga när Lilly springer efter mig i gåstolen å skriker efter mamma.Samtidigt som hon ska jaga dammsugarn,vilket resulterar i att jag hela tiden håller på att snubbla över henne och dammsugarn,samtidigt som jag svär i min överlessa hjärna över omständigheterna =) Så,that´s why jag ska göra bort de först,och vika tvätt,och slå in lite paket.

Det kändes konstigt att gå hem utan vagnen.Jag kom på mig själv att jag gick nån konstig gå-stil,kom som inte ihåg hur man går utan vagn =) Det var som förut,då det bara var jag å Lovisa.Men nu finns det dessutom en fin fredde att gå å längta efter,och en barnvagn med fyllning att sakna (eller??!!).Men,vi tog oss hem även utan vagnen,och trots den isiga mördarbacken som numera är en brant sandlåda !

...................................................................................................................................................................

Annlit is going vintage !

Ohhlalaa,yes ! Jag fick de jätte snygga skinn vintage stövlarna på auktionen,för lite pengar ! Hoppas nu bara att de är fräscha å passande till anneli fosses !! Och att de kommer fort hem till mig ! =)



jag tyckte iaf att de var jätte snygga,på baksidan är det som nå eldigt mönster ! vad tycker ni ???


Den rockiga aftonen..

Nu är det nästan en vecka sen sist,och det är ju dåligt av mig som lovat att börja uppdatera oftare =)

Jajja,veckan var väl typ som vanligt.Sen på lördagen så flög mångas korkar här hos oss redan kl 15.Då kom det ölsugna pojkar hit och sen kom det fler å fler å fler,det slutade med att vi hade förfest.Vilken tur att Bussen till hotellet gick kl 18:30,för Lilly började bli väldigt orolig av allt ståhej tillslut.

Men det blev en tidig förferre,vid kl halv sju brukar ju de flesta stå å fixa håret och undra vilka skor dom skall bära.Kvällen var iaf väldigt rolig.Det var så kul att få vara med Fredde.I vanliga fall brukar ju han dra iväg på partyparty själv och jag får gott sitta hemma med den lilla.

Men,som turen var så var ju mamma å jessy barnvakt så att jag åxå kunde följa med.Det var roligt,men i slutet av kvällen var jag orolig över att jag skulle vara BFF med hinken hela dagen efter.Huuuvva.Mådde dåligt på morgonen,men dagen blev bättre än jag hade trott.Så det var välidgt skönt.Rockaftonen,var ganska rockig men det hade vart roligt om hotellet spejsat till lokalen eller nå sånt,och om personalen hade vart rockiga (ännu mera).

Men denna morgon var inte heller någon dröm morgon med kvittrande fåglar å frulle på sängen.Frukosten jag fick var en liten flicka som stod i sin säng å skrek (och tuggade fradga) å grät å vägrade somna om.kl 07:10,det är liite tidigt för mig ! Speciellt med den ljusa lilla arga stämman som skriker å skakar i sängen så att man tror man vaknat upp på ett flygfält.Usch.Hade behövt lite extra sömn idag.

Hade tänkt lägga upp lite bilder från vårt äventyr,men då det finns en liten aarg & sur donna i huset som ska ha min ständiga uppmärksamhet,så får det tyvärr vänta.Nu ringer mamma klockan på högsta volymen !

 

 

...............................................................................................................................................................


Jag har fått Tradera sjukan !

Helgen helgen helgen..mkt har hänt ! Söndag var min födelsedag ! Jag fick paket på sängen av babet,en mobil telefon ! Minns inte senast jag hade en egen mobil,har i många år haft lånade telefoner,och nu sensate tiden en lånad av min lillasyster =) Tack för lånet Jessica,det var jättesnällt !! Sen hela dagen var det massa folk här,Inte vilka folk som helst,familj,släkt och vänner.Jag fick mkt fina saker och mkt som jag önskat mig.Nu har jag b.la en helt egen QK Squeeze tång till mitt scrapperi ! Plus en massa annat fint,tack alla !!

Men,ett stort minus med QK tången är att alfabetena till den är såå dyra ! Typ 900 kr och uppåt.Så jag gick ut på tradera å kikade lite.Hittade ett alfabet som såg intressant ut,skulle maila annonsören å fråga om det passade till tången.Men,för att ens skicka ett mail var man tvungen att ha en användare !! Så jag skapade ett konto.Och     hips vips hade jag lagt ett bud på den ! Trodde att man åtminstone var tvungen att godkänna eller så innan på nå sätt.Men inte de,och jag var den enda som budat och budgivningen slutade 11 minuter senare !! Efter en stund fick jag ett s.k Vinnarmail,att jag vunnit auktionen.Så var jag 274 kr fattigare,men ett alfabet rikare ;)

Sedan dess  har jag vart inne å kollat på saker typ hela tiden,letat alfabeten,kikat runt på annat,det blir som något slags beroende,inte bra ! Men samtidigt så funderar jag om det finns ngt vi kan sälja ! Erika sa att man kan sälja vad skit som helst ! Vi har säkert massa skit saker lite här och där !!

Just nu är jag glad över att Lilly somnat tidigt,för nu är det Premiär för Desperate !! Har INTE tid med er längre =)



Lilly gillar att visa upp sina fina saker =) Här : en plast frukt !



Lilly gillar att visa upp sina fina tänder =)



Lilly looves her daddy =)

.....................................................................................................................................................


Operation Smygfisa !

Hahaa,vi gick upp tidigt imorse och hittade Dr.Mugg på fyran.Där var det någon Operation Smygfisa som Dr.mugg (markoolio) skulle förstöra och göra om till Operation Rökare.Det var roligt =) Hahaa.Jag gillar DR.Mugg och Kapten Filling =)

    

Det var så härligt imorse,Lilly vaknade kl halv sju och vägrade somna om,tillsut stod jag och nötte tröskeln med vagnen och en väl nerbäddad Lilly.Då somnade hon,kl strax kvart i åtta.När hon väl somnat så kunde inte vi somna om.Vi gick upp tiidiigt och fikade go frulle i vår nya fina fräscha soffa ! Det var skönt att få äta frulle ifred,tidigt på morgonen,framför teven med Fredde.Och Dr.Mugg å Kapten Filling såklart =9 Och det var flera minus ute , frost, morgon sol.Skönt att ligga inne under en filt å se ut på den fina höst morgonen !!

Igår så lämnade vi våra bebisar (Lilly å Lova) hos pappa,Fredde fick följa med mig =) Vi for till Lule.Åt Thai buffé,gick på lite stan.Blev kvar på HM gode länge,jag hittade massa kläder som Fredde var så snäll och ska ge mig i present =) Jag gillar HMs Divided sortiment nu,finns mkt som faller mig i smaken !! Sen efterlängtade Lagerhaus.Har inte vart i lule på ett år,sist var jag gravid å jagade bebiskläder med ingen aning om vad som skulle behövas eller i vilken färg eller antal.Men de blev ju bra =)

Det var skönt att få komma till stan.Vi kom hem med ett släp från Antnäs och en fin soffa.Idag har vi kört den gamla till Carina som hon fick i tidig juleklapp.

Lilly har för övrigt fått tre nya tänder totalt uppe på en vecka.Så det är inte konstigt att hon gjort mig gråhårig och väldigt nära psykiska störningar med bubblande fradga och otåliga suckar.


Så här känner jag mig ibland !! Jag blir craZY när Lilly är föör gnällish !!

Nu har hon iaf somnat,kl 21.Det är bra att vi sakta men säkert sänker hennes vakna minuter på kvällarna,nu kan vi (jag) iaf se en film som börjar kl nio om jag vill.Ikväll ville jag det,men vad är det då på televisionan ens ??Jo,jäävla hockey !! Och American Funniest Homo Videos.Hur kul är det ens ?? Blää.Men eftersom jag vart vaken sen så tidigt imorse så blir det nog en tidig kväll.Blir  mkt imorgon,ska göra tårtor å vika tvätt å diska å laga mat lådor till fredde å ta emot massa besök från alla hörn å kanter, å sörja över att fredde kommer fara på kvällen           =( buHUUU !!

Nu har jag kramp i en muskel,bäst att sluta innan mina fingrar börjar skriva i sömnen.hejåhåj!


Min fantasi måste få löpa fritt !!

Har funderat,ända sen jag lärde mig skriva har jag skrivit dagbok.Under hela mitt liv,alla perioder å skeden i livet.Men nu,inte sen Lilly kom till oss.Jag har börjat skriva ner hur förlossningen gick till,det är ju som väldigt kul att läsa å ha kvar.Nog för att det kommer man aldrig att glömma,men de små detaljerna är ju kul att se tillbaka till.

Så,skärpning Annlit,nu tar du,nästa lediga stund och skriver klart förlossnings historien !! Annars kommer du att glömma bort de små roliga sakerna.Oh de mindre roliga,de fanns gott om elaka smärtor också =) Sen ska jag återuppta min dagbok,det har inte funnits mkt ork,lust eller engagemang till den sedan Lilly kom.Men nu jäklar !

Ska även börja skriva mera här,vet ej vilka få som läser men jag hoppas kunna glädja några små fåglar iaf.Jag har lätt för att skriva och uttrycka mig,men nu har min hjärna legat på latsidan när det gäller sånt,det är bara börja träna upp ord förrådet igen.Jag önskar mig en Synonym ordbok när jag fyller år ! En sån är ju jätte bra att ha,man lär sig mkt nya ord och det är roligt att sitta å skriva med lite nytt ordförråd nån gång !

Idag fyller Jessica princess Hedman TIO år !! Herregood alltså.Lilla lilla jessica =) Grattis gumman !!

Kanske bäst att fylla ut detta tråkiga-ord-proppade inlägget med lite nya bilder på Lilly,men hon vaknade just och försöker krypa i overallen =) Hihi.



Hittade denna bild,med tanke på svininfluensan,så var den ju skit rolig =) Haa ha !!


RSS 2.0