Så jävla najs

Det här är bland det bästa jag vet. Sitta ute i vårsolen, vid en brasa, dricka kaffe, äta godis och slumra i solstolen :)

Samt att barnen är friska, och smittfria imorgon , plus att det bara är fredag idag :) gött!


Vik hädan!

Tycker faktiskt synd om oss :( fattade inte att de var sant inatt när Lilly gick upp och sket bajsvatten.. Sen igen på morgonen , följt av en kräkning!!

Hon var ju magsjuk för fyra dagar sen, kan det verkligen komma tillbaka efter flera dagar? Helt otroligt :(

Jag har jobbat hela dagen idag, Fredde fick va ledig med barnen. Men Lilly har då varit pigg sen dess, dom har vart ute idag och så.

Men så tråkigt, har haft magsjuka i huset en vecka nu och inte kunnat träffa någon.

Nu blir det ytterligare två dagar. Hoppas de blir fint väder imorgon också, så får vi väl fara ut nånstans och grilla en körv i vår ensamhet :)


Inte så påskiga

Jag måste påstå att vi nog inte är så påskiga i våran familj :) vi far aldrig till fjälls som alla andra (även om de vore härligt),vi har aldrig nåt påskris, vi målar inte påskägg, vi klär inte ut oss och vi äter inte gravad lax och påskmat och vi har ingen skoter :)

Men det som gör våran påsk är att Fredde är ledig 2,5 extra dagar, Lilly har påsklov, vi vill fara ut å leka å mysa å grilla lunch i solen (hoppas de blir fint väder), träffa mycket folk och ha mycket besök.

Men än så länge har vi inte en enda grej inplanerad , så de är bara hojta till om nån vill träffas :)

Sitter å funderar vad man skulle ha handlat iaf, kommer bara på hamburgare, saft, grillkorv. Haha.

Tänkte försöka baka bullar idag så man har nå fika att ta med sig ut iaf.

Barnen börjar då vara friska och Lilly är på dagis.


Lilla tuffingen

Yes! Skinnjackan som Lilly hade när hon var liten passade perfekt på Vilgot :) perfekt vår jacka. Han verkade tycka den var fin för han stod länge och kollade i spegeln.

Han kan även ha Lillys gamla sommarsandaler så det är ju perfekt.


Nya tag

Dagen med magsjuka igår blev inte så hemsk, Lilly spydde bara en gång. Vilgot spydde dock 5 ggr. Men jag fick ut både bakis mannen och sjuk ungarna i det sköna vädret! Vi var ute i flera timmar.

Lillys kropp var dock påverkad av bacillerna, hon sov i fyra timmar på soffan sen!

Nu ska vi bara bli gästvänliga igen i några dagar. Sen är det ju påsk!

Nu morgonmyser vi, så mysigt med söta små fötter :)


Liten blir stor

Har länge letat ett skrivbord till Lilly. Hennes Sminkbord från 60-talet räckte inte till. Men se där, på Vidsels köp&sälj sida hittade jag tillslut ett.

Lilly blev jätteglad :) nu rymmer hon mycket mer och Vilgot kommer inte pt hennes grejer.


Uppgiven jag är

Vaknar av att Lilly ropar på mig. När jag kommer in i hennes rum ser jag ett splatter av spya över halva hennes rum (typ).

Åh nej. Nej nej. När jag lyckats torka upp allt och ska ge Vilgot välling, så vägrar han och kräks istället. Är detta sant!!? Han har inte kräkts sen i fredags och knappt ätit nu på över två dagar.

Och mannen i mitt liv var på fest igår och lär väl inte gå att få liv i på hela dagen.

Hoppas bara nu att jag inte börjar kräkas, då vet jag inte vilken sida av håret jag ska slita av först.


Inte IGeN!

Som många kanske vet så blev ju en magsjuka epedemi när vi hade haft Vilgots 1-års kalas i början av Vabruari :)

I torsdags hade vi kalas för Fredde, och jag kunde fan inte tro mina ögon när Vilgot kräx kl tolv på natten efter kalaset! Fan fan fan fan !! Dagen efter hade han hög feber å kräktes totalt sex gånger :(

Idag har han varit väldigt varm och inte velat äta eller dricka, och mest sovit hela dagen.

Hoppas ingen annan blev sjuk denna gång :)

Men nu har han börjat piggna till, och var tvungen att ta ett skönt & välbehövligt bad efter VÄRLDENS bajskalas.

Och alla vet säkert att dagen-efter-magsjuka-bajs inte är att leka med!!

Nu sitter han å äter badskum, får väl se om han börjas kräkas igen efter det otrevliga intaget.


Kalas

Igår fyllde Fredde år. Kalas hade vi på kvällen och jag hade gjort en chokladtårta :) i tårtan var det Dumlefluff, jordgubbsmousse, creamcheese & daimgrädde. Och som topping hade jag gjort en kräm på creamcheese, smält vitchoklad och grädde. Mums blev det!


En process

Lilly har länge nu sovit dåligt. Gråtit och vaknat flera gånger per natt på grund av
Mardrömmar. Hon har provat sova i soffan och i gästrummet. Hon vägrar numer sova i sin säng, för där drömmer hon bara mardrömmar säger hon..

Men i förrgår kväll sa jag att nu ska vi sätta oss ner och måla dina mardrömmar, sen ska vi riva dom och slänga dom i soporna!

Vi målade ett argt rött vårtsvin, getingar, Akaakabuto (en arg och farlig Björn från Silverfang), och Lova som råkade bita Lilly i handen när Lova skulle ta hennes juice.

Och som hon rev mardrömmarna! Inatt lät jag lyset vara på också i gästrummet. Tro det eller ej, men hon har sovit hela natten! Vilgot också. Jag är chockad :)

Idag fyller pappan i huset år. Så nu ska Lilly göras klar för dagis, sen blir det att racea med städning. Sen ska vi göra en tårta :)


Onsday

Idag är det onsdag, Lilly har vart uppe sen kl 4!! Hon har under tiden själv gjort sig fin för en riktig kalasdag. Först terminskalas på dagis, sen efter dagis ska vi till kusinen Sally som fyller 4 idag!

Önskar att jag orkade göra mig lika fin som Lilly :)


En lugn stund

Efter en tuff vecka med dålig sömn så somnade Lilly på soffan efter dagis. Vilgot sover också, men bara för att jag för ovanligheternas ovanlighet bäddat ber mig framför teven så kommer väl Vilgot att vakna nu :)


Hej igen!

Jaa, okey nu är jag tillbaka :)

Idag är det 25 grader kallt, men tydligen är det vår snart?!!

Hittade så fina kläder till Lilly. En vårjacka som var lite längre, de vill vi ha. Och på dagis behövs det galonkläder snart. På väg till Lilly:

Och ja! Vilgot kommer att få ha lila galonkläder sen om några år ;)


RSS 2.0