Mata mig med karameller !!

Det skulle verkligen behövas ibland !!



JAG SKULLE VILJA BADA I CHOKLAD.NAMNAM!!







MEN OM JAG BARA SKULLE LIGGA Å BADA I CHOKLA SKULLE JAG VÄL TILLSLUT SE UT SÅ HÄR =)
INTE NAMNAM !! eller ??


Idag tar vi det väldigt lugnt !!

Bilen som ni alla redan säkert vet,hittades ju uppbränd.Någerst kring Boden/Harads.Jävla banditer,vad skulle det vara bra för ?? Den var dessutom ordentligt uppbränd.




Den tidigare så fina å fräscha bilen..



Ser nu ut såhär !!

I lördags var vi på söta Viljas dop.Deet var jättefint och hon var så glad,även om hon blev badad uppåner =) Tog massa bilder men dom finns inte på datamaskinen ännu.

Lilly har varit förkyld några dagar nu.Hon rosslar så i halsen,massa med slem.Och nyser,sover dåååligt.Och Fredde har fått jobb i Gällivare.Han for igår kväll och blir borta till torsdag kväll.Bra att han fått jobb,men ush så trist att vara utan han ! och ensamt !!

Jessica sov här inatt.Det har gått vattkoppor på dagis,och imorse upptäckte jag att hon mest troligt också har fått det =( 
Stackars lilla vännen,på hennes sommarlov å allt.Hoppas det inte bryter ut så mycket,att det blir lindrigt !! Och vi hoppas att Lilly inte får det.Allting talar ju för det.Men vi hoppas att det sparas tills hon är lite större.Jag tycker hon är lite väl liten ännu.Men det ordnar sig.Och Jessica,det är INTE DITT FEL om Lilly också får det !! Kom ihåg det !!

Nu,släpp alla dåliga tankar med hjälp av lite sommarbilder:



Lilly i sin sjömans dräkt.



Vilja gymmar



Lilly å Vilja leker =)

 

Lilly luftar små tårna =)



Kvällssol på ogräslandet



Fredde leker =)


Baybay

Ett stycke prutt bebis !

                                                            Lilly sitter å pruttar så att det vibrerar i sängen =)

Vinden hos oss verkar kanske ha vänt..Anticimex var här i förrgår så nu hoppas vi att alla varelser dör !! Och polisen ringde igår och sa att bilen var hittad,nånstans i Boden,uppbränd =/ Men då slipper vi fundera vars den är och vad som har hänt med den,nu vet vi !!

Idag ska jag å Lilly plocka ihop all ren tvätt,promenera å pyssla i huset.Men nu,en promma upp till sävdal för att kolla läget med Vilja å Sarah å Jojje =) Tjohejdå

Vi har drabbats av oturen.

Det är mycket nu.I fredags var Tommy med om en bil olycka.Trots att det var en kraftig krasch med sladdar,kapade träd och volt så klarade han sig bara med en bula,och kanske psykiska påfrestningar.Vi hann alla bli väldigt rädda och det har vart en jobbig helg.Man tänker på honom,vad han upplevde och hann tänka den tiden han satt i bilen och det gick överstyr.Sen ser man bilderna på bilen när den kraschad ligger upp å ner i skogen.Han lyckade krypa ut genom en av bakdörrarna.Vilken tur att det gick bra !!!





Långt in i skogen färdades han..

Och sen detta med ohyran.Tror att jag har hunnit bli lite små knäpp av allt som hänger på axlarna.Har ni iaf fått in all förhoppningsvis ohyre fri tvätt igen i de tomma garderoberna.Och imorrn kommer Anti cimex för att sanera.Det är ju bra,då dör dom ju ! Men de är även jobbigt att måsta packa ihop våra väskor,fara med Lillys spjälsäng och vara borta en eller två dagar innan giftet har lagt sig.Så då ska det packas ihop och faras med.Och sova borta..


Äckliga djur !!

Och sen,det som vi verkligen inte behövde just nu.Imorse när Joel å Fredde skulle åka iväg,så sa Fredde,ska vi ta din bil eller min bil ? Men..vars ÄR  bilen ?? Bilen var borta !! Den är stulen..Någon har alltså inatt när vi har sovit varit och smygit hos oss..och snott bilen ! Fi Fan vilka jävlar.Så hemskt det känns.Jobbigt alltså.Lämna tillbaka den nuu tack ! Usch,känns riktigt obehagligt..





Så..jaja..

RSS 2.0