Sista dagen

Av detta år! Har varit ett fantastiskt år, då vi fick våran underbara lilla son, och våran fina dotter blev storasyster! Och små vännerna Knut & Elise föddes, samt att vi fick ett glädjande besked att jag ska bli moster i januari!

Nu har vi ätit gott i goda vänners lag. Gott nytt år alla och ha ett bra 2013! Önskar familjen Eksson


En sån dsg

Är helt slut efter att ha jobbat idag och packat upp hundratusentals varor i butiken! Och nu, vika två maskiner tvätt sant göra en potatisgratäng till imorrn. Har ej hunnit dricka nå kaffe idag, vore ju smarr!


En bra dag

Men rörigt :) halva huset är upp och ner, pojkarna är duktiga och målar, jag å Sarah tar hand om barnen och dricker kaffe :) hoppas de blir klart i köket snart, för så här kan vi inte ha de nå länge till!


Annorlunda

Kände knappt igen mig själv igår när jag fick mig lockar i håret :)


Äntligen!

Har de blivit varmare ute, man har vart instängd ganska länge! Vi är i Älvsbyn än, Jag å Lilly är ute och leker. Hittar ni henne :)?


Lugnet

Så var julafton över för denna gång, och juldagen känns alltid så lugn och harmonisk, stressen lägger sig som! Alla i huset sover just bu förutom jag och min snygga dotter som äter frukost.


Julafton!

Vid lunch idag kom vi oss till Älvsbyn där vi ska fira jul och stanna i två dagar. Nu, Kalle Anka :) God Jul alla våra vänner!


Julestress? Nej då?!

Har inte känt så hyper mycket stress inför julen, tills jag dan före dopparedan blev i paniken utringd på jobb, fick ta sparken i 33- till jobbet, och inte tills Fredde har rivit upp hela köket för att måla inuti skåpar och stommarna :(

Efter jag jobbat har jag stressat å packat allt vi ska ha med för två dagar borta, och alla julklappar är packade.. När jag kom hem såg köket ut så här : stress, nej inte alls :)


Burrburr

Idag är det vacker ute! Men kaaaallt!


Jul fix och trix

Fick ett il att skriva rim på alla paket, de är ju som kul :) men de lär väl ta ett tag!


Inga konstigheter

De ska börjas i tid :)


Sommar!

Senaste tillskottet på våran härliga fotovägg, ett kort på Lilly då hon badar i somras, och visst ser hon väldigt lycklig ut :)


Trötter

Skönt att sova i morfars bil :)


Jul bestyr

Idag har vi bakat pepparkakor, mjukkaka igen och knäck :) å vi grillade fransyska, älgkött och älgburgare ute på kolgrillen till middag, sååå gott!! En mumsig helg! Men nu är vi trötta efter alla bestyr och ska försöka varva ner :)


Mjukkaka

Har lånat en stekhäll av Helena så igår bakade jag å Lilly mjukkakor! Men de blev Inge mycke för jag hade bara ett paket jäst. Får fara på affären idag å baka en dubbelsats så vi har lite i frysen. Gott blev det!!


Duktig !

Lilly kan ju för bövelen skriva! Titta så duktig hon är, ser ni vad det står ? :)


En vit jul

Det har kommit mycket snö inatt! Vilgot sitter å tittar ut när snälla morfar skottar åt oss med fyrhjulingen :)


Lilly jobbar

Vi har kommit fram till att vi inte kan ha någon julgran i år, då vi har en 10-månaders spjuver unge som är och klättrar och rör i allt. Han skulle säkert lyckas få granen över sig eller nå..

Så de blir bara Lillys lilla på hennes rum, de får vi nöja oss med i år :)


Ljus i mörkret

Jag har väckt Lilly så vi sitter i mörkret under täcket å ser på lucia, så himla mysigt!


Dvala

Denna vecka har minst sagt vart konstig, eftersom Fredde fick vinterkräksjukan i lördags..

Jag å Lilly var dåliga i fredags endast så vi har gjort bort det. Men stackars sambon är sjuk än, femte dagen idag!!

Så jag har fått ta hand om kidzen själv, och om Fredde, samt skottat å ikväll måste jag skotta gården igen, de snöar som en idiot!!

Nog har de gått bra, men allt blir så konstigt. Är glad att vi inte är sjuka allihopa!

Idag när Lilly är på dagis å pojkarna sover så har jag slagit in julklapps i två timmar! Sen idag ska jag även koka köttsoppa.. Jag blev så sugen igår och jag hoppas att det är nåt som Fredde får i sig också.

Fullt upp med andra ord! Men jag trivs :)


Liten lucia

Nu har jag å lucian Lilly nyss kommit hem från årets julfest på dagis.

Dom har bjudit på luciatåg, tomtegröt, julskinka, dans runt granen, fika och fiskedamm. Vill hylla personalen som är så duktiga och fixar detta varje år :) tack!


Mmm..?

Vilgot har hittat sig god kvällsmat?


Ivrig

En mycket ivrig Vilgot har valt film, det ska börjas i tid, med världens bästa serie :) han blev så ivrig att skynda å se, så bilden blev suddig!


Till mig önskar tomten?

Jag vet att man inte ska köpa saker till sig själv före jul, men den är hoodien såg sååå skön ut att jag var tvungen köpa den till mig själv! Och färgglada kläder, det är min melodi :)


Vackert

Måste säga att vi har en talang i familjen, Lilly är så duktig på att måla :)


Lilln arbejt

Vilgot extraknäcker!


Frost post

När det är frost på vår post, då är det för kallt ute!!


Bara blaha

 
Japp. Efter många om & men fick jag Lilly till dagis idag. Hon vaknade halv fem imorse.. Vilgot vaknade halv sex.. Lyckades söva om han kl halv sju.. Och Lilly låg vaken och såg en film till halv sju.. Sen kom hon till min säng och somnade om. Därför kändes de så grymt dumt att väcka barnen kl 7 när väckaren ringde.. Snoooozade till halv åtta. Tänkte..måste jag verkligen väcka barna, när de äntligen sover så gott?
 
Men, om de sover längre så är de uppe för länge ikväll, oh är trötta imorgon också. Och Lilly kommer inte att vilja fara på dagis när jag väcker henne, men efter nån timme hemma är hon rastlös och vill fara dit. Men då är det försent.
 
Såå..bara väcka ungarna.. Seeg morgon, fick bråka lite med Lilly, hon ville ju inte kliva upp, inte gå & pinka, inte klä på sig.. Men tillslut så.. Så ser en vanlig morgon ut i detta hus =)
 
Och nu när Vilgot tar sin fm tuppis, så BORDE jag vika tvätt, rengöra kylen, rengöra under badkaret. Meeen, de är ju så förbannat kallt, så jag krypte ihop under filten i soffan istället. Men nu måste jag väl göra nå nytta!
 
En gammal, knasig men härlig sommarbild. Vintern har bara börjat.. vill ha sommar!
 
...............
 
 

Mumz

Oooopsi, den tog slut fort :)


Så var det juletid!

Första ljuset tänt. Bara jag å Vilgot är uppe, Lillyt har sovit hos mojfaj ska hämta henne kring lunch.

Sen ska vi baka saffransbullar, om barnens humör tillåter :)

Annars händer det nog inte mycket här, verkar som att man får gå ut och skotta sen iallafall!



RSS 2.0