Vi längtar..

Efter den riktigt varma våren och sommaren!


En trött skönhet i sin nya sommar kepa och sommar klänning.

................................................................


Bestyr

Idag har vi hunnit med lite allt möjligt. När Lilly var på dagis grundmålade jag en vägg i källaren med mera. Sen har vi bakat Lingon Limpor igen. Vi kan inte få nog av dessa nyttiga, saftiga, mättande gooda limpor! Samtidigt har vi bakat pizzadeg och gjort två stora långpanne pizzor.


Med bland annat mozarella ost & chilitomater. Mums!

Sen idag ska vi ner på Norrabyn för att fira Freddes barndomskompis/Lillys gudfaders mormor som fyller 90 år! Vågar man ge en hembakt lingon limpa i present till Polarbröds grundare =) ?!

NU:

En efterlängtad kaffeskvätt i min nya mugg och en hembakt Chokladbiskvi. Namnam!

..............................................................


Mini trip

Till stan..


Lång tunn tröja i färgen "Strawberry Ice"  75 kr, I love it! Halsband, second hand 10 kr, I love it!

Klarblå mindre handväska, perfekt till sommaren, 75 kr, I love it!

..............................................


Snart sommar

Idag känns det verkligen som att våren är på väg! Det är ju en del grejer till lillan som behövs eftersom att hon inte längre kan ha det från förra sommaren! Detta är på väg till henne:


Jag vill inte att hon ska ha bara rosa & tjejiga grejer, tyckte dessa var fräna och ser väldigt sköna ut.
 
Men lite rosa måste hon ju ja =) Vi kör en favorit i repris sen förra sommaren med paljetter!

..........................................................................


Söndag igen

Så var helgen över, vi har hunnit med lite allt möjligt men helgens höjdpunkt var ju naturligtvis Frans & Linas bröllop. Jag ångrar att jag itne tog med mig kameran till middagen, men jag har många foton från vigseln!

Det var så rörande och vackert, jag bölade inte bara en gång måste jag säga. Det var en rolig och vacker kväll!


Snodde en bild som Jonne fotat från valsen. Se så vackert de smyckat det fula kulturhuset =)

................................................


Dålig tajming

Det blev inget jobb 9-16 idag. När jag skulle köra upp på jobbet och skjutsa lillan på dagis så fick jag såna hemska ljusflimmer för ögonen och det blev bara svart. Vågade knappt fortsätta köra med lillan i bilen. Det slutade med att jag fick ringa runt på jobbet och Frida kunde hoppa in istället för mig.

Migrän är fruktansvärt, plågade mig igenom 1,5 timme på jobbet med sprängande huvudvärk, illamående, svettningar, yrsel, ögonflimmer.

"Migrän kännetecknas av en kraftig, ofta ensidig, pulserande huvudvärk som kommer i attacker. Dessutom är huvudvärken förenad med illamående och kräkningar och/eller ljud och ljuskänslighet."

Jo du tack, flimret för ögonen och ljuskänsligheten resulterade i en dikeskörning på vägen hem när jag skulle köra in på kvarteret. Det bara svartnade för ögonen och tjopp så körde jag snett rakt fram i kurvan istället för att svänga. Tur var att jag kunde backa mig ut igen men bilen muttrade och däcken spann.

Nu ser jag iaf bättre när jag lade mig ner, hoppas att det inte kommer någon mer attack.Typiskt att de blir så här när jag ska jobba, blir så less.

Dagens ros till Frida som kunde hoppa in å jobba på hennes ledia dag!


..............................................................


Lilla hjärtat

Igår kväll fick jag äntligen jobba igen! Men jag var så trött, och mätt som fan blev man efter att jag fick äta en andra middag på jobbet som bestod av en förrätt med Rökt Renhjärta på västerbottensost muffin, och sen en måltid med Oxfile. Mums!

Nu ska vi åka iväg , Lilly på dagis, Lova till Cetty och jag på jobbet. Jobb till 16, ott. Sen ska vi premiär grilla till middag. He ska bli myche gotta!

Imorgon är det bröllopsfest för mig å Fredde å lillan ska sova hos morfar&helena. Söndag lär vi nog vara trötta, sen ska vi ta oss till Lule för att hämta ett nytt köksbord. Kändes dryyyygt. Aja!

Trevlig helg everyone!


Lillan när hon sminkat sig själv, mamma å pappa med läppstift =)

Vi blev såååå fina =) !!

...............................


Fyndat!

Hittade en ursöt vår/sommar jacka till Lilly på tradera. Klick sa det så blev den köpt!


Helt ny, för endast 79 kr! Vi gillar prickar =)
..............................................


Om man bara vill...

Så hinner man mycket på 2 timmar! Igår skrev vi en lista på allt tråkigt som måste göras i huset, det blev säkert25 punkter. Idag betade jag av 3 av dem:

-Röja undan i datarummet, det har fungerat som ett förråd fullt med grejer i hela rummet. Nu är det någorlunda tomt och fint.

-Strykit och hängt upp nya gardiner i teverummet.

-Strykit min klänning och Freddes skjorta till bröllopet på lördag.

Plus att jag hann dammsuga & skura, äta havregröt med blåbärs och solrosfrön. Och snabb blogga =)


Nya gardiner, vi fortsätter i retro stilen =)

.................................................


Virrvarr

har egentligen inget vettigt att skriva idag, har pysslat på med alla möjliga tråkiga måsten!


Så här fin var lillan när hon skulle på mosters kalas!

Hon var såå nöjd när hon fick ha sin "Festis Tänning med diamanter och byxorna som gittrar" =)

...................................................


Det stormar

åååh vilken hemsk natt.

Det blåser ju som bara den. Utanför vårat sovrum har vi en halft inglasad altan. Alla glasdörrar är stängda men när det stormar på detta viset får man ingen ro i sovrummet. Det låter som att någon hela tiden står och smäller i glasdörrarna, Booom låter det hela tiden. Det tog evigheter innan jag kunde somna igår och Lilly hann vakna flera gånger innan. Och Lova var uppe å gnällde flera gånger. När jag väl har somnat så skriker Lilly och gråter som en stucken gris. Jag får henne inte lugn tillslut somnar hon i argen i våran säng. Sen när jag burit över henne fick vi det lugnare, förutom vinden som slår i altanen.

Känner mig som en mördegs kaka idag.


Gammel gubbe!

Idag firar vi Freddes riktigt 25 års dag! Hela lördagen hade vi besök och det fikades surrades och busades hela dagen. Sen blev det så att lillan sov hos E+V för att vi skulle fira Fredde på kvällen. Det gjorde vi i goda vänners lag med spel, charader, maskerad och drinkar.

I söndags var lillan ute med E+V, Pappa&helena i Nästräsk och åkte skoter & grillade. Sedan åkte vi för att fira Lillgumman Sally som fyllde 2 år igår men enligt henne så fyllde hon 1 år =)


Sötnos!

Här är en favorit bild från en härlig helg i Brännträsk sommaren 2007 med Fredde Födelsedagsgubben!

.....................................................................................


Busunge hela dagen.

Igår jobbade jag till 01.30 på natten. Imorse när klockan ringde kl 7 önskade jag så innerligt att någon barnvakt kunde dyka upp från ingenstans och gå upp med Lilly å Jessica. Jag var såå trött. När Lilly nu är på dagis var jag tvungen att sova en stund. Är sjukt trött fortfarande och har en svidande huvudvärk. Sen har jag diskat, ätit frulle och ska hinna duscha innan jag ska hämta henne på dagis.

Sen idag ska jag å lillan på byn för att avklara diverse inköp. Sen blir det att laga middag samt baka en marängtårta och förbereda inför Freddes 25-års fika imorgon. Det lär bli fullt upp imorgon!

Igår när jag var på jobbet så hade Lilly gjort rackartyg med sin pappa. Medan han var på toa i 2 minuter så hade hon hunnit kleta in i princip hela sig själv med en tjock kladdig salva som heter Inotyol. Plus en dyna i soffan och hela divanen.. Jag som just tvättat överdragen och igår krängt på dem på dynorna IGEN.. Nu hänger dem på tork, IGEN och jag hoppas att det inte blir flera incidenter i soffan.

Hon är sååå jäkla olydig och hinner göra allt hon inte får på kort tid. Det är mycket att göra för mig kan man säga, hela tiden =)


Busungen fångad på bild. Här har hon just rivit ut en låda i hallbyrån och en garderob i hallen. Nu dansar hon värsta nöjd med spjuver smailet för att hon hittar en halskrage som jag hade när jag var liten =)

....................................................................


Dagens outfit

Så här såg Lilly ut imorse när hon klev upp kl 6.15:


Nattninne, Solodasödon & Handhästan =) Hon hade sovit med sin handväska och haft solglasögonen i den. Så när jag lyfte upp henne från sin säng var hon redan redo för en ny dag!

Annars har jag bakat Sega Kolakakor, dammsugit och pratat med VC. Nu frukost sen kanske jag hinner läsa lite i min bok, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Den är faktiskt riktigt lustig, underhållande och spännande =)

........................................................


Tidig morgon

Fredrik har en tendens att inte vakna av sin väckarklocka/strunta i den så att alla andra vaknar istället. Imorse kl 5.15 slog jag honom i ansiktet för att han skulle vakna, jag blev nämnligen ganska arg för att Lilly vaknat av den istället då han inte ville slå av den.. Pigg som en lärka var Lilly men inte mamman.

Kl 6 slog jag på en film åt henne och jag slumrade till på soffan.. En stund senare skriker hon : "Maaamma, Hag haj pinkat i soffaaaan!"

Trött och yrvaken och less som jag var så blev jag arg på henne för hon gör det ju med flit, tar av sig blöjan för att pinka i soffan. Förra veckan hände det också och vi fick tvätta överdragen och spola av de gigantiska dynorna i duschen. Nu står dom där på tork, åter igen. När jag klev upp efter denna händelse imorse så suckade jag och klädde av klädseln.. Då Suckar Lilly och säger "Åååh, faaan, jäävlaj också!" Då kunde jag inte hålla mig för skratt och funderade för mig själv vart hon har lärt sig detta..

Sen efter många om&men lämnade jag henne på dagis. Vilja var där och blev glad när jag kom och kramade & pussade på mig. Lilly blev svartis och skulle sedan prompt inte lämna min famn. Detta resulterade i gråt när jag for och detta är aldrig roligt.

Sen for jag hem å bakade, Apelsin Blondies mid citron glasyr. Blondies är som brownies fast med vit choklad. Mums! Sen har jag diskat, ätit frulle, vikt massor med tvätt och nu sitter jag här, sömnig som en björn i ide. Dessutom sitter Lova ute i skogen och skriker på mig, hon har fastnat i grillgallret för tusende gången denna vecka... Trött blir man!


ApelsinBlondies.

.....................................................


Eld i baken

Uppstigen kl 5.20 idag men har ändå vart ganska pigg. Jobb mellan 7-15, sen hämta lillan på dagis, ner på affären, hälsa på mamma. Hem oh äta middag, sen bakade jag Chokladmuffins med Cheesecake topping och Dumlekakor. Igår bakade jag å Lilly Chokladkokostoscakaka och Äpplekanel muffins med Crumble. Vi tar lite dag för dag till Freddes kalas.

Nu är det säsoongsstart för Desperate Housewifes! Synd att chipsen tog slut igår.. är i en chipsig period men det är inte kul att vara i en chipsig period när chipsen är slut..


.........................................................


Mamma söker ljuset

Lilly har på senaste tiden verkligen tagit alla mina krafter och varje dag är en ansträngning för det är inte ofta hon är nöjd. Vanliga saker som att klä på sig, äta, borsta tänderna kan ta evigheter och jag får bråka tills vi båda gråter bara för att få på henne en blöja.Bara när vi är borta är hon snäll men även där har hon börjat visa sina arga och tvärs-över sidor ibland. Ibland känns situationen ohållbar och man vet inte hur man ska bete sig för att det ska bli till det bästa.

Tydligen så är bland dem värsta perioderna 2-3 års trotsen. Välkommen säger vi. Hittat på psykologiguiden:

"Trots kan vara väldigt jobbigt, både för barnet som trotsar och för omgivningen. Men trotset behövs och det är positivt eftersom det leder till mognad och utveckling. När barnet plötsligt tvärvägrar och bär sig illa åt är det lätt att vi som föräldrar tycker att vi har misslyckats. Eller vi blir oroliga, undrar vad som hänt med vårt snälla barn som vi inte känner igen.


Men det är alltså inte vi föräldrar som gjort något fel när barnet plötsligt tvärvägrar till allt och bär sig illa åt. Och det är inget fel på barnet utan det är precis som det ska vara.


"En del barn är alldeles ovanligt trotsiga, envisa, krävande och utmanande. De barnen är inte sällan tidigt utvecklade och är starka, fantasifulla och begåvade. De utmanar ständigt sina föräldrar (men brukar vara lätta att ha att göra med på dagis). Därför är det svårt och slitsamt att vara föräldrar till dem. Periodvis kan de skapa kaos och förtvivlan i familjen och de kräver ett extra starkt motstånd.

Att tänka på


  • Ett trotsigt barn behöver motstånd. Det är inte fel att våga sätta stopp, bli arg och hindra barnet. Det är tvärtom viktigt, genom att ge motstånd hjälper vi barnet framåt i utvecklingen. Därmed inte sagt att vi måste ta alla konflikter - det kan bli outhärdligt många. Ibland måste vi  "välja våra krig".

 

  • Mitt i en intensiv trotsperiod känns det som att den aldrig kommer att ta slut. Men den tar slut och ofta följs trotsperioden av en ovanligt lugn period.

 

  • Det är svårt att vara lugn och konsekvent när det stormar som värst. Det är naturligt att man som förälder växlar mellan att hota, skrika, straffa, övertala, gråta och muta. Det mår barnet inte dåligt av.

 

  • Barn är olika. En del gråter istället för att skrika då de trotsar. Därför kan vi inte alltid behandla syskon på samma sätt.

 

  • Det kan vara lugnande och tröstande att prata med andra föräldrar med barn i samma ålder. Många tror att de är ensamma om att ha ett "omöjligt" barn och känner sig misslyckade.

Det är väl bara att räkna till tio när utbrotten kommer och vänta ut eländet..

...........................................................................................................

 


Födelsedags Fredde

Nästa måndag fyller fredde 25. Men eftersom det är en måndag, och de flesta inte hinner komma då så kommer vi att ha hans tårtkalas nu på lördag den 19:onde. Så släkt och vänner som vill gratulera honom är välkomna på lördag! Säg gärna till när ni kommer så att vi vet det =)


Fredde i lule skärgård sommaren 2007. Känns längesen men o så härligt det var!

...............................................


Idag

Känns det som att jag skulle behöva lite semester. Bort från städning, disk, tvätt, huvudvärk, alla måsten, förkylning och allt tjat och gnäll. Vissa dagar ligger man på botten helt enkelt. Bättre tider nu, tack!


En bild jag fotade för många år sen, jag känner mig lika tom som båten fast utan egen personlighet, typ.

............................................................


Solen

Idag for jag å Lilly ner till älven kring 11-tiden med matsäck. Det var så härligt ute, klarblå himmel, några plusgrader och vindstilla. Där nere var vi till 15 med Nicke,Jenny & Melvin, Pappa&Helena, Linn&Tommy, och elden.

Sen har vi pysslat på med lite av varje. Är så trött idag, ska denna förkylning aldrig gå över? Lillys ögon är iallafall bättre så det blir några timmars dagis för henne imorgon. Kanske jag hinner vila lite för det har varit en tung vecka. Hon är verkligen jobbig nu, heeela tiiiiiden och jag blir galen. Olydig är hon.

Nu, ska jag nog leta upp min sällsynta vän soffan för min huvudvärk håller på att spränga skallen av mig snart.

Imorgon, en ny vecka!


En bild från förra fredagen då Familjen Ek var på besök.

...........................................................................


Våran kväll

Freddot är på svensexa sedan kl 12.30 idag.. Jag å lillan har ränt runt hela dagen och hälsat på folk.. Nu sitter vi och slappnar av i soffan med Heffaklumpen på teve och Lilly gottar på sitt lördagsgodis. För dem som är intresserade kan ni se vad Fredde gör ikväll, då han nämligen extraknäcker som strippa åt sin manliga vän som ska gifta sej. Jag varnar känsliga tittare:


Kanske Fredde får sig en ny partner ikväll, kanske man ska börja packa ihop sina saker =) ?

.................................................................


Hejsan svejsan

Dagens schema:

-Alvedon till frukost
-Brottas med Lilly och tvinga i henne ögonsalvan, värsta träningspasset!
-Dammsuga
-Tvätta
-Diska
-Vika tvätt
-Sanera toaletterna
-Dammtorka
-Plocka upp alla saker Lilly river ut och häller ut, hon är i en hemskt jobbig period just nu.. Jobbig för mamma.
-Samtidigt hålla hojna på humör och det är inte lätt att låta en tvååring vara med och städa. Håhååjaja vilket spektakel innan man är klar.

Sen idag ska vi och fira storasyster som fyller år, grattis! Imorgon ska Freddy på svensexa och far redan på dagen och blir väl säkert borta hela natten också. Vet inte vad jag å lillan ska hitta på då, vi får väl se!

...........................................................................................

Välkommen våren

Vilket vackert vårväder idag! Klarblå himmel, 2 plusgrader, vindstilla. Suuuck att vi inte kan gå ut, det blir lätt dagens stora minus. Lilly är fortfarande dålig i ögonen, och jag får knarka febernedsättande och smärtstillande för att orka vara uppe då&då när lillan gjort rackartyg.


Ögoninflammation men glad endå =)


Iförr går när jag skulle slänga ihop middag, Tagliatelle med Skinksås så var Lilly så ärvensam när jag skulle laga mat. Plötsligt ville hon baka Pepparkakor. Oookej tänkte jag, hon fick välja ingredienserna själv och höll sig sysselsatt när jag stod vid spisen.


Hon tog inte bara några russin som jag sagt till om, hela burken tömdes. Istället för pepparkakor blev det Kanel Marinerade Russin Toppade Med Oregano... Det ser riktigt mumisgt ut va =)

Just nu skjutsar hon runt sin Woody i vagnen och söver honom med skönsång från barnamun i form av Bäbä vita lamm =)

...................................................................................


En klubbad säl

Igår på jobbet gick jag som en disktrasa och mådde dåligt. Imorse när jag försökte vakna gick de knappt. Låg helt utdöende till kl halv tio då vi var tvugna att pallra oss till mamma för viktiga ärenden. Sen for vi till pappa för att lägga ut en annons på mammas hus. Lilly blev kvar här, jag for hem och sov i två timmar för att orka jobba ikväll.

Men de hjälpte inte, trots onyttiga mängder av alvedon så mår jag sämre och sämre. Huvudet dunkar och brusar som högsta myrkriget på teve. Öronen spränger och bultar, de känns som att hjärnan ska börja sippra ut genom öronen snart. Halsen känns öm och svullen, svanken värker, magen värker, lederna värker så att jag inte orkar stå på benen.

Det du nyss har läst är en beskrivning på en kraftig äcklig förkylning, det är inte lätt att vara småbarnsmamma, det kommer hem sååå mkt baciller och virus från dagis. Lilly är även förkyld igen och har fortfarande problem med ögonen.

Hoppas bara att jag inte behöver sjukanmäla mig mera, gillar inte att inte kunna jobba. Så jag hoppas på en bättre kropp till imorgon kväll.

Hejn blev inge roligt inlägg, men sånt är livet =)

.......................................................

Jag är en bok!

Jag älskar böcker!! Gamla, slitna med historia bakom sig, nyskrivna romaner och presentböcker, böcker av alla de slag helt enkelt. Varje år när det är dags för bokrean jublar jag högt och hoppar höga glädjeskutt. Förut när jag bodde i Pite gick jag upp kl 5 när det var dags för bokrean, då öppnade bokhandeln tidigt och bjöd på frukost. Jag kunde gå där i flera timmar och titta på omslag, känna på strukturen och hitta mina favorit böcker.

Detta år blev det två presentböcker, två romaner till mig "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" och "Gud som haver". Hittade även en underbart fin bok som jag tänkte tipsa om, den heter Vintage, En stilguide till vintagemode.


En underbart vacker och inspirerande bok som innehåller fakta om de olika decenniernas stilar och modeikoner.

Fina bilder

Och intressant historia =)

Jag blir så lycklig av vackra böcker, synd att jag aldrig hinner läsa dem typ =) Köp en bok nu!

....................................................................................


Dags igen

För hemmasjuka dagar.. Fick åka till doktorn igår med Lilly, det var som jag befarade, Ögoninfektion... Så nu får hon inte vara på dagis på några dagar. Hon är inte i toppform heller så hon kan få vila. Men det blir annars för mamman som försöker vila och få undan saker när hon är sina timmar på dagis =)

Så, underhållning av Lillyt dessa dagar är varmt välkommen. Kom förbi bara en stund om du har möjlighet så att jag hinner få bort lite och kanske vila en stund. Jag jobbar på kvällarna, men torsdag & fredag även dagtid.

Idag vaknade hon halv sju, jag som var nöjd över att inte behöva ställa klockan på 7, och så vaknar hon HALV SJU. Rackarns unge. Måste nog börja hänga för ett lakan i hennes fönster för nu har det börjar ljusna så tidigt.

Det var inte lätt att smörja Lillys ögon med medecinen själv nu på morgonen. Att samtidigt kunna hålla fast hela hennes kropp, armarna, händerna, huvudet, hålla upp ögonen som hon kisar järnet med samtidigt som hon skriker och gråter. Vi fick oss en ordentlig brottningsmatch och jag fick bara i lite i varje öga.. Pjuuh.

Aja ska sluta snacka babbelbabbel =)

...................................................................................

En ny vecka

Igen, förra veckan gick såå fort att man blir chockad att det redan är måndag igen =)

Igår jobbade jag 7-12, sen for vi ut till älven där de andra var & grillade. Lilly åkte skoter, bob och spark och åt godis.


Lilla Hjärtat njuter ute

Mostrarna och Modesty

Moffa&Nena

Sen for jag, Tommy & Linn till Sunderbyn för att hälsa på mamma som ligger inne där.Idag har jag fixat med lite allt möjligt, lämnat Jessica & Lilly på dagis, hämtat Lova hos pappa, dammsugit, diskat, tvättat, vikt tre rena tvättar, kokat kaffe, betalat eftersläntrande räkningar, pratat med kommunen, städat.

Har nu besök av Tommy & Linn som ska låna Lova för att vänja katten med hundar. Ska snart hämta lillan på dagis, sen idag ska vi hälsa på Sarah&Vilja och deras nya lilla vovve. Har en bitande huvudvärk som inte vill ge sig idag, borde egentligen ha vilat nu när Lilly är borta så att jag orkar jobba ikväll. Man jag har inte ro i kroppen att göra det när det finns så mkt att göra hemma, pedantisk som man är =)


Våran knasiga Lovisa leker prinsessan på ärten just nu, dubbla sängar i form av fåtöljen och saccosäcken. Tok Lova som Lilly brukar säga =)

..................................................................................


Lurvig lördag

Idag packade vi väskorna och drog på oss en massa kläder. Åkte upp till Brännträsk med Erika&Vegge,Jessica, Danne&Sally. Gjorde upp en eld, skjutsade småttisarna på skoter, madrass&bob. Drack kaffe, grillade en korv. Meeen, det blåste utav bara fasen. Tillslut fick vi nog ch packade ihop oss och drog hem =)


Tjejerna trivdes på skotern

Och på sina små stolar =)

Lyckliga Ture (skotern) fick komma ut och andas lite.

Sen dess har vi sett JackAss 3, druckit massa kaffe, varit med E+V,Jessi,Danne&Sally,Johhny&Amanda. Tjejerna har haft ett galet disco här och gjort en massa bus. Nu ska väl kanske lite middag slinka ner i magen sen kanske vi drar någonstans för ett besök.

Imorgon är det jobb som gäller för mig, är så sjukt trött idag så det blir en tidig kväll för mig!

...................................................


Mer av detta tack!

Snacka om att man piggnar till när man går ut kl 6.40 på morgonen för att åka till jobbet, och det är sån härlig vårluft ute med 2 minus och solen glimtar fram! Man blir genast piggelino och redo för en ny dag.

Det blev så att Lillyt sov hos Hiika & Hegard (Erika&Vegard) igår kväll eftersom jag jobbade och Freddot ville spela bandy. Så hon har sovit borta, det känns så tomt när man inte hör hennes små snarkningar från rummet brevid.

Men det var bra för henne, hon har surrat om att sova där. Och då behövde hon inte gå upp kl 6 heller utan fick sova ut till kl 7 iaf tror jag, få en lugn och skön morgon med en sparktur till dagis =)

Jag fixade ledigt ikväll för att få en ledig afton, men mycket ledigt blev det inte eftersom hela familjen Ek kommer till oss på middag =) Det blir olika pajer som skall dukas fram! Jag ska göra en Ost&Skink paj, en mycket krämig och smakrig sådan =) (Hoppas jag).

hej hopp, he dej ut och njut av solen och andas den friska luften ihelgen! Kanske tillåmed grilla en korvsnärt? Med kaffe i kosa ute vid elden? Ja tack det vore mysigt!


..................................................................


Sliten

Förra veckan fick jag in 570 kr i dricks! Så jag tyckte att jag kunde unna mig en klippning. Det var verkligen behövligt, nu är 70 tals lurvet borta och jag ser någorlunda städad ut igen =)


Annars är det mest jobb, har snart jobbat 8 kvällar i rad plus vissa dagar. De känns i kroppen, är väldigt sliten av att jobba till tolv och inte somna förrän kring två, och sen upp med lillan kl 7 varje dag. Ikväll är det också jobb, kl 18-00. Och imorgon, upp kl 5.30, jobba 7-12, sen 18-23.

Just nu har Lilly somnat i soffan, utan blöja, jag hoppas att det inte sker någon olycka =)

..............................


RSS 2.0