Drömmar om ett varmare land.

När det är 28 minus,och man fryser inomhus om hela kroppen,även om man bullat på sig som en Michelin Female,så drömmer man bort om ett varmare ställe.Där man inte behöver frysa näsan av sig av att gå ut med soporna,eller att glasögonen immar igen av en tur till postlådan.Hmm...mina frusna tår och nedkylda kropp får väl fortsätta drömma...Mitt låga blodtryck å ständigt frusna kropp är ej skapad för detta hemska klimat.Usch,vad gör det för nytta ens ? Varmare grader nu,tack !

Sitter i källaren hos mama,där vi nu varit i två hela dagar så brottas å svurit över hennes struktur tapeter.Som givetvis skulle bort inför ny tapetsering,men som klistrat sig fast som en bebis i livmodern.Nu är de mesta av gammel tapeterna borta,de är slipat å spacklet ligger å gror.Nu inväntas istället morgondagen som bjuder på gott nytt knytkalas med våra vänner,hemma hos oss på åsgatan.Vi hoppas på LITE fyverkerier i vår närhet,eftersom lilla Lovisa är VÄLDIGT smällrädd,å kurar ihop sig under onåeliga möbler å skakar som en 9:a på richterskalan.Sen har vi ju många hundar till grannar också.Tänk på detta gott folk,att fira in det nya året MED RESPEKT för alla HUNDAR,detta är deras värsta vecka på året.Stackarna.Vi får väl hoppas att de iaf får mkt goda matrester,å goda nyårs karameller i form av torkade grisöron å oxsvansar.

Nu,är det dags att åka hem för att förhoppningsvis få en lugn kväll i soffan (Hoppas Lilly tillåter),för att ladda upp inför imorgon då mkt skall göras,å många ska komma.Ha en trevlig Nyårsafton allehopa,Å GOTT NYTT ÅR !!


..................................................................................................................................................................

Christmas no more..

Är julen redan slut ??!!! Jag tycker det är tråkigt å sorgligt..Finns så mkt jag ville göra under dessa dagar,som helt enkelt inte hunnits med.Hälsa på kära vänner,å vara ute å mysa (nu har de  vart så kallt) å bara mysa på i allmänhet.Men våra dagar har helt enkelt vart fullspäckade.Spring å rus å hit å dit med grejer å bilar å Lilly å Lova,hälsa på folk å haft besök.Är helt slut i kroppen av denna julevecka.Just nu har Lilly äntligen somnat,de tog en hel timme idag av min värdefulla vilo tid på kvällen.Å Freddy är stationerad till källaren med våra kära vänner som spelar poker.

Imorgon SKA vi upp till Villy Pomfrilly.Och diska.Och ta hand om ren och oren tvätt.Men just nu,orkar jag ens gå till köket å gräva fram nå gott...?? Jag tror nog de !

Tack alla för denna julen,å förlåt för alla de vi inte  hunnit hälsa på Och Tack alla för de fina presenterna. !

....................................................................................................................................................................

God Jul !

............................................................................~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.....................................





God Jul alla mina kära vänner ! Å kramar till min pappa.Önskar Lilly !

...............................................................................................................................................


Störda hemmafruar

Jag irriteras nå så fruktansvärt på dessa amerikanska hemmafruarna.Anna Anka,å dessa som sänds nu på femman.ÅÅå så blåsta,bortskämda,blonda,rika,snofsiga å otacksamma de är ! Fy bubblan alltså,prova smaka på lite vanligt små fattigt svensson liv.Då kanske de skulle uppskatta allt de har å sluta köpa fula vaser för 600 dollar.


Vilken vecka de har vart ! Fullt upp heela tiden,hit å dit med de å de,spring å rus å ärenden å bröd bak å skottning å städning å julklappar ska skjutsas å Lilly ska sövas,matas,bytas på,hållas ren å torr,ha äcklig meducin å sova gott å slippa ha ont.Idag passade jag iaf på att duscha när freddes syskon kom förbi,å pappa skulle komma förbi imorgon så jag kunde skotta gården.För de bara snöar å snöar å snöar,å jag har inte hunnit det idag.

Jag är såååå trött å sliten,inte många duttar kvar på batteriet.Å Fredde blir borta några dagar till.Sen var de meningen han skulle va hemma två veckor,men de verkar som att han far å jobbar IGEN i gällivare på söndag..Suuuuck...måste verkligen få vila lite snart.

Aja,bäst att gå å diska vällingflaskan innan jag somnar på plats. GOD JUL mina vänner !!!

.............................................................................................................................................................. 


En tomteverksta

Idag har det varit full rulle här på gården.Dagen startade väldigt segt med en tröööött Annelie som aldrig kunde piggna till.Jag gick som i sömnen hela förmiddagen.Sen kom Tommy,sen mamma.Då rivstartade jag med att tvätta,skotta gården (tog typ en timme å kostade en rygg),sen in å börja baka mjukekaka.Medan jag skottade dammsög mamma huset,å vaskade,å rengjorde tollisarna.TACK ! Sen när mamma sövt Lilly så gick tommy ut med Lova.

Hur som helst,så är jag helt slut efter denna rusiga dag.Hoppas Lillys meducin börjat verka lite bättre,för inatt har hon vaknat tusentals gånger å de känns som att jag "sovit" på rostiga spikar.Imorgon är det dan före dopparedan,de känns både kul å sorgligt.Att inte Freddy är här alltså.

Grattis igen till Cetty på födelsedagen ! Hej å HoHoHo !

...................................................................................................................................................................

Våran dumma altan.

Just det.Jag är ju som sagt väldigt mörkrädd.Å jag är rädd för att vara ensam åxå.På dagarna låser jag dörrarna,på nätterna kollar jag alla lås å fönster några extra gånger.Nu när FReddy börjat va borta igen,så får jag ingen nattro.Jag tänker så här,när han är hemma så kan han ju skydda oss om de skulle komma någon galning,jag känner mig trygg.Men nu..Jag kan knappt somna,ligger nästan å skakar under täcket.I somras var  grannjävelns katt jävul här på nätterna.På altanen utanför sovrummet.Å levde om,det stampade,lät som att det knackade,å saker rivdes ut.

Rädd som jag är var jag ju säker på att någon var på altanen,men efter att flera gånger hitta fullt med katthår på utemöblerna,så har jag intalat mig själv att det "bara" var katten som var å hälsade på.Det är iaf otäckt,nu är det ofta åxå ljud utanför fönstret,å jag vågar inte gå å titta vad det är...DUMMA dumma altan !

Idag var vi in till läkaren.Lilly fick diagnosen öroninflammation,å snuva å hosta å allt va de nu var.Så nu knarkar hon Kåvepenin,Alvedon,Bricanyl å Nezeril.Huvva,stackars lilla stumpan,hon fick plågas å ha ont i en hel vecka innan jag fattade vad som var fel.Men de misstaget gör man nog bara en gång.Det är mitt första barn,å hon har aldrig betett sig såhär förut.Men nu vet jag,om det blir igen,vad det är frågan om !

Och nu är min efterlängtade julgran äntligen uppe.Mamma fixade oss julgransljus,pollor å glitter.Å granen å julgransfoten.Sen kom Tommy å kompletterade hela skapelsen med en svart glittrig toppstjärna.Men nu när jag sitter å tittar på den i soffan med lite avstånd,så ser den så lessen ut.Jag knosade ju bara in den i bilen,å alla grenar ser liksom ut att hänga.Men,den börjar väl bli trött å gammal.Tydligen har mamma fått den av Farmor Olga (Föddes 1902),så den börjar ha några år på nacken.

Nu är Annlit sååå trött,hela veckans nattliga dramatik med en skrikande bebis har tagit ut sin rätt.Men nu,med tre omgångar penicilllin,nässpray å alvedon så hoppas vi på en bättre natt ! Håll tummarna !!

P.S : Tack Sandra för hjälpen idag,de var verkligen ett krisläge du räddade oss ur =) D.S

................................................................................................................................................................



En mammas dagbok

Jadu..denna vecka..Lillys dåliga sovande å skrik på nätter å dagar är mest troligt en öron inflammation.Stackars liten,hon har ju haft så ont,en vecka nu,å jag har inte fattat vad som varit fel.Jag har varje dag å natt trott att de bara var nå tillfälligt,som går över till nästa dag.Men en natt blev en dag,ett dygn blev två.Två dygn blen en vecka.Ringde till Pites akut mottagning idag,men vi beslutade oss för att vänta till imorgon.Då försöker vi få en tid i Äbyn,annars åker vi in till Piteå.Nu har hon idag fått Bricanyl tre ggr,å en supp alvedon i rumpan innan sängdags.Jag hoppas att detta lindrar hennes smärtor,å att vi får sova någorlunda inatt.

Igår var Freddy med Lilly,eftersom jag smet ett kvarter bort,för en tjejkväll.God middag,spel,efterrätt,å en massa tjatter,surr å knasigheter.Tack för det trevliga avbrottet tjejor !

Idag har vi haft besök hela dagen.Jessica,Göran,sen kom Vilja med familj å knackade på.Soooom vi längtat =) Sen kom pappa,helena,å Lovisa.Sen mamma,sen Johnny å Amanda,sen Joel å Carina.Nu har Fredde lämnat oss,han åkte med Joel å Carina till Mosko.I veckan ska han å Jolle jobba i Gällivare,men sen stannar han ju där i Mosko för att fira jul  som vanligt.Det kändes extra jobbigt detta år,att han inte är med mig.Under julen,Familjens å Kärlekens Högtid.För nu är han ju borta fem dagar,ändå till på fredag.Å just över julafton åxå.Jag vill så gärna vakna upp med honom på julaftonsmorgon.Å bara vara,å mysa på.Men,nej.Inte detta år heller.Fyyy vad trist,ensamt,långtråkigt å deppigt de känns.UUUUUUsch.

aja,jag får försöka sysselsätta mig.Lilly är ju som bra på de =) Jag måste baka mjukkaka till Julafton,får se när jag får möjlighet till de.Och imorgon kommer vi ju åka in med Lilly,vart de nu blir.





man kan ju verkligen bli galen på "små" saker ibland =)


Ha en trevlig söndagkväll !! // Ensamma mamman

........................................................................................................................................


Idag blir tomten rökt !

Idag bolmar alla kvarterets skorstenar som aldrig förut ! Om tomten skulle komma i förväg så skulle han bli rökt lagomt till helgen =) Rökt tomtehjärna på julbordet kanske ??



Lilly kryper runt i sin hatt.Men hela nätterna hela veckan har hon skrikit hela nätterna,sovit en halvtimme å skrikit en halvtimma.Inte hinner mamma annelie sova nå då.Suck,börjar bli tungt hoppas freddy kommer hem idag.Han är ute i Gällivare nånstans å jobbar.Det var kring 30 minus där idag.Låter konstigt att dom ska behöva va ute i den kylan,inga täckbyxor har dom fått ens.Facket hade vart dit igår å kollat säkerheten,å undrat varför arbetarna inte fått nå vinterkläder.De undrade vad de var för nån svammelfirma.Chefen var då på plats å sa bara..Öh,vadådå?

Tydligen så hade de blivit bråk där igår å.Freddes polare hade av misstag lånat ett verktyg av chefen,som de behövde för att jobba.Då hade han blivit flyyyandes förbannad,å tagit strypgrepp på han.(Inte Fredde,men hans närmsta kollega).Och han hade hotat med att om det händer igen skulle han besöka hans hem.Det blev ju givetvis en polisanmälan på chiefen,å chefen sa upp han.Men sen ångra chiefen sig å sa att han inte var uppsagd.Bara för att han var tvungen säga upp sig själv å få en månads i karens i stämplingen.Bara för att jävlas.Men efter många kontakter med facket tyckte de att han skulle helt enkelt sjukanmäla sig,å lämna in en stämning på tre hundra tusen.Ojoj vilket tjorv..Bli hotad å strypt av chefen.Inte gilla !!

Men vad vi gillar är att ihelgen kommer Sarah å Vilja å Jojje hem !n Oj vad vi längtar !

............................................................................................................................................................

De kunde ha vart värre..

Man ska inte klaga på små saker,men ibland blir det ju så endå.De e så trist å va själv på veckorna,nu har jag ju blivit bortskämd i typ sex veckor då Freddy kom hem på kvällarna.Även om de var sent så visste jag ju att jag inte skulle behöva sova själv.Å fick sällskap en stund iaf i soffan,av en sovande man.Igår var första dagen,kvällen,natten,själv på länge.Jag sprang runt rastlös i huset hela dagen,innan vi bestämde oss för att fara till Erika å V istället.Sen förbi lill moster å mamma.

Sen kunde jag inte somna förrän kl 2.Jag låg å snurrade länge i sängen,som var så kall,å varje gång jag precis höll på somna så vaknade Lilly.Det är ju så typiskt.Sen där kring halv tre,när jag fått sova en hel halvtimma så vaknar Lilly å vägrar somna om.Hon har kissat utanför,hela pyjamasen å sängen är blöt.Sen somna hon inte förrän kl 4,så man känner sig inte precis utvilad idag =) Jag undrar när i helve hennes elaka hosta ska försvinna.Hela nätterna ligger hon å hostar hårt,de låter som att lungorna å luftvägarna ska explodera ibland.Det kan ju inte vara bra för någon att gå med ohygglig rinnsnuva å hosta i tre veckor.Ska det inte sluta snart ? Vad är det som händer ? Så här länge brukar väl ingen snora å hosta ?

Idag är de 15 minus,lite för kallt för lillan att sova ute,så jag måste vänta ut henne tills hon är nog trött för att somna inne.Sedan ska jag å erika å lilly å lova till cetty för att planera julmaten för alla som kommer i år.

Förresten,igår kväll bajsade å kissade Lilly på köksgolvet (igeeeen),jag lyfte upp henne till toan för rengöring.När jag kom tillbaka till köket för att torka upp bajset å kisset,så var bajskorven borta.. Jag stod å tänkte för mig själv,Jag är SÄKER på att de låg en bajskorv här !! Jag kollade under mina strumpor om jag råkat trampa ut den,men inte de.Sen längre in i köket,ser jag Lovisa sitta å slicka sig runt munnen...

Hon fick inte många godnatt pussar den kvällen minsann ! Usch !

............................................................................................................................................................

Leif från Betlehem

Vi startade helgen med att åka till Filip mannen.Där blev det ett jäkla pusskalas =) Mellan Fille å Lilly alltså,vi är inga swingers som for dit för att byta partners över kvällen =)

Sen lördag,en himla massa packande å planering å förberedningar inför helgens resa.Lilly skulle lämnas av hos carina på byn,å sedan for jag å freddy vidare till Boden.Därifrån vidare till Gällivare/Malmberget med Freddes arbets polare med respektive.En bilresa som tog länge för att han hade ett husvagn att dra upp,å det var halkigt å spårigt,å vi hade bråttom för vi var sena.Till Julfesten som vi var på väg till.

Eftersom vi drack lite öl i bilen så kom Freddys hemska party blåsa fram,vi var tvugna att stanna flera gånger,å de i komb med husvagnen,gjorde oss försenade.Så vi var tvugna att lämna av husvagnen i en liten by efter vägen,på kyrkoparkeringen.Sen blev de rally körning,vi kom dit typ 1 minut innan alla släpptes in för den kommande Revyn.När vi satt å kolla på revyn så funderade jag om vi kommit till en annan värld eller nå.Det var utklädda gubbar som ej talade ren svenska,å hälften av tiden pratade de finska.Så när de pratade finska,så skrattade alla andra,men jag å Fredde bara..Ööhh..undra  vad dom sa =)

Då tänkte jag,när jag satt där i en föråldrat gammal lokal,med fult utklädda människor,som talade finska,att undra hur Sandra har det =) Hon sitter på Pite Havsbad,å kollar på Wallmans, de e liiite skillnad de =) Haha,då var jag då tvungen skratta åt så tokigt de kan bli,vars fan har jag hamnat egentligen ?

Sen åt vi julbord.De var massa andra företag där åxå,men Freddes firma var så konstig,alla betedde sig konstigt,delade in sig å grupper,de var ovänner med varann nästan alla på nåt sätt,typ ingen hälsade på oss,vi var ju Outsiders,å högsta hönset himself hade dragit till Knullholmen som de kallades,å skickat dit sin tjej istället för att lyssna på skvallret,å sen skicka vidare till hönset.Ja,ni har väl redan förstått att vi itne blev långvariga där =)

Bilresan hem tog ju typ två timmar,men sen var vi i Boden där Pralle å Dennis kom å hämtade oss.Vi var inte på byn förrän kl 4 på morron.Å då var vi inte ens HEMMA,vi sov ju hos Carina eftersom Lilly var där.men vi hade åkt så långt hela kvällen,å vart borta till tidigt på morgonen,å när vi väl kom hem,så var vi inte ens HEMMA.jaja,det var då roligt iaf,en händelserik kväll men endå inte =)

Nu är det snart bara en vecka kvar till jul.Å Freddy börjar jobba borta igen,han far ikväll.Kommer bara hem för att hämta veckans matlådor.Så egentligen har jag it tid å sitta här å svamla på,måste göra matlådor nu medan Lilly sover !

Men lite fina bilder måste jag ju bjuda på,för att lätta upp den tjocka texten med mina tråkiga ord =)



Ligger å chillar i sin sacco =)



Njuter av sin älskade välling stund !



Lilly har hittat Freddes sommar hatt som hon ska ha på sig jämt å ständigt =)



Speciellt när hon är ute och promenerar =)

..............................................................................................................................................................


Grinchen stal min sömn ?

Igår kväll kunde jag bara inte somna.Jag var såå sliten å trött men de gick inte.Jag låg å funderade på hur i hela helskotta jag ska få till nå jobb,till våren.Jag har haft mina trådar å möjliga arbeten,men jag vet inte om de går att få nå.Eller om jag skulle orka så fysiska jobb.Graviditet,förlossning,amning å att vara mamma tog hårt på mig.Jag är så svag nu för tiden,hela min kropp är som en överkokt tagliatelle.Jag tänkte även på att måsta lämna ifrån mig Lilly på dagis.

Jag tänkte de,ska hon fara varje morgon typ halv sju på dagis,måsta väcka henne,lilla vännen när hon sover så gott.Å sen låta henne vara där till minst kl 16 varje dag.Då har man inte många timmar kvar med henne på kvällen.Å Fredde kommer mest troligt vara borta å jobba på veckorna.Så jag har ju bara möjlighet att arbeta vanliga dagsskift,mellan 7 å 16.Finns de ens fortfarande såna jobb ? Jag vet ju att det är så här en vanlig familjs vardag ser ut,jag kan bara inte se mig själv i den ännu.

Snart måste jag ringa samtalet jag gruuuvat mig för,att ringa å skriva upp henne på dagisplats.Tänk om man hade ekonomi att vara hemma mamma jämt,att bara ha henne på dagis några timmar per dag eller så.Eller om jag bara kunde komma på något att plugga på distans,då är jag ju hemma å hon behöver inte vara på dagis såå länge.Men,som sagt,eftersom jag vill jobba å lära mig något kreativt så gå ju såna studier inte på distans.What to do ? Jag kan inte släppa detta ämne,inte nu eftersom det kryper närmare å närmare verkligheten.

Är det någon som har förslag på vad jag ska ta mig till ?? Eller tips om något jobb till våren/sommaren? Eller bara uppmuntrande å stödjande ord ? Lämna en kommentar,tack =)

Ni ska få mina bästa tips på Jul Filmer,de bästa forever enligt mig !!


Denna måste ju vara den absolut bästa ! Man blir aldrig less å skrattar lika mkt varje gång !
"Men dö för helvete tomtejävel!!"



Man kan ju inte heller få nog av den klumpiga familjefadern i Ett Päron Till Farsa Firar Jul !



Elf med Will Ferrell är en rolig å mysig julefilm =) Hahaaa



Bad Santa =)



Klassiska Astrid Lindgrens jul episoder är riktigt julemys !



Jim Carrey som The Grinch är också ett måste !



Sist men inte minst,Sunes Jul !! Kan inte sluta skratta =)

..........................................................................................................................................................


Bajskorvar på köksgolvet

Japp,så kan det gå om man har en liten prinsessa som stökar runt utan blöja =) Det är verkligen inte första gången jag plockar å torkar avföring Nr 2 från golvet,man blir som van =9 Men lite äckligt är det ju,speciellt när lilly ser det innan mig å börjar kladda i det ! Någon gång har det även hunnit slinka in någon smakbit i munnen,men då har hon spytt ymnigt efter det =)

Sprutorna är tagna,på jag å freddy iaf.Jag hade ont i magen hela dagen igår,spruträdd som faan gruvade jag mig hela dagen lång.När vi åkte bilen dit kände jag yrseln å illamåendet började komma.Å när sköterskan tog in mig i rummet tyckte hon jag såg blek ut.Jag förklarade situationen å hon frågade om hon kunde underlätta på något sätt.Jag sa,Nej,jag vill bara titta bort å få det undanstökat ! Yrseln å illamåendet försvann inte på hela kvällen,när vi kom hem sen på kvällen så snurrade hela världen även när jag låg ner,å huvudet kändes som att de vägde hundra kilo.Idag har jag halsat alvedon för att slippa huvudvärket som hela ståhejet framkallat.

Nu ska jag försöka dra ihop en köttfärslimpa smet,det är Fylld Köttfärslimpa med Fetaost å annat smarrigt som står på menyn idag.Tillsammans med vanlig hederlig kokt potatis.Jammi !

.................................................................................................................................................................

En dag full av liv

Vi fick äran att starta dagen med ett hjärtljud från den lilla människan som växer i Sandras mage ! Det var så underbart att höra,jag blev rörd till tårar =) Det var ju först när man fick höra ljuden från hjärtat som man verkligen fattade att man hade en liten människa i sig med ett fullt friskt hjärta som pickade på.Och nu är det lilla hjärtat ett år gammalt å färdas omkring som en studsboll !

Ihelgen var vi på julmarknaden i forsen en sväng,men de var så mörkt när vi var där.På Julmarknader tycker jag att det ska vara fullt av ljusslingor å juleljus överallt,å högtalare som sjunger ut julstämning via klassiska julsånger.Det var ju  bara marschaller utsatta lite här å var,man såg ju knappt var man gick eller vilka man träffade.Å där inomhus satt ju en söt liten tjej å sjöng ballader.Ingen julmusik what so ever.Jaja,det var ju deras första julmarknad,vi hoppas på bättre nästa år =) Men det var jättefint å mysigt endå !! Lova var helt slut när vi kom hem,hon hade ju träffat en ren,hästar,andra hundar,kändis folk,stått å frestats av renkött som stektes,å hon damp ner direkt på köksgolvet helt utslagen när hon kom hem =)

Och igår fyllde Daniel år,så vi var på byn typ hela dagen.Och idag..idag är dagen jag både längtat efter å gruvat mig för.Dags för..vaccination !! Jag är så fruktansvärt spruträdd att jag nästan tuppar av när nålen närmar sig kroppen.Men jag vet ju att det måste göras.Så vi hoppas bara på milda biverkningar.Kommer bli gode svårt att ta hand om Lilly om man får så ont i armen som de flesta.Men värst vore ju om man blir liggandes i en vecka med influensa liknande symptom.Å vi hoppas att vi är krya tills på onsdag,då det är dags för lillan ann vaccineras..Blir mycket rännande till byn i dessa tider.

..............................................................................................................................................................

Vi är snuvigast

Lilly är nu inne på sin femte sjuka dag med rinnsnuva som räcker åt alla i bygden,hosta,feber å en massa gråt.Även om hon är sjuk så är hon ganska snäll,hon är nöjd även om de rinner snor i munnen när hon ska äta.Men inte alltid.Tillslut blir det för mkt,igår eftermiddag funkade ingenting.Jag var tvungen sätta ner henne i vagnen,framför teven,med dubbla nappar,slå på NallePuh,å gunga på vagnen...Omständigast =) Men,hon blev nöjd för ett tag !

Jag har vart dålig sen i onsdags och ont i halsen å hosta,plus den onda å sega kroppen som är belastad av fullkomlig trötthet..Faaasen alltså,det var ju alldelens nyssens jag låg däckad i en vecka.Detta är inget i närheten av det,men jag undrar bara,varför i helskottarns blir jag sjuk igeeeen ?? What have I done to deserve this =) ?

Å igår kommer Fredde hem från jobbet,halverst halvdöd med halsont,värk i benen å glansiga ögon..Huuja.

Hursomhelst,idag fick jag nog av att se min dotter lida,så jag ringde VC.Vi fick en tid kl 14.Får väl se om de hjälper ens,men något mot hostan borde hon väl få iaf ! Fredde är redan nere på byn,han hade ärenden via jobbet så vi möts väl upp där.Men jag har ett stundande problem,Lilly sover nu,inne i vagnen,i åkpåsen å overallen (hon somnar inte annars ),och om en timme ska vi åka bil till byn.Hon brukar jämt sova i bilen,jag matchar ju så att hon ska göra de.Men nu när hon ny sovit,hur kommer det gå ? Problemet är att hon gillar inte att åka bil vaken,då inser hon att hon sitter fast å blir totalt galen.Får väl se...

har tyvärr inga roliga bilder att bju på idag,men vi hoppas att må bättre under helgens gång !

Todelo !

P:S De spelar DE VACKRASTE just nu på p4.Hahaaaaa,jag tänkte bara,de kan inte va sant !! Nittio talet är tillbaka!

..............................................................................................................................................


Hög på gammal vänskap

Igår kunde ju mamma ha Lilly,så jag for till Lule för att fixa de sista klapparna.Och julklapparna till mig själv,som jag skulle få av pappa.Jag hittade två par stupis jeans,en sne kofta,ett par fodrade ankelboots för tusen kronor. De var bra gjort tyckte jag,att få ihop så mkt kläder å ett par skor för den "lilla" summan.Sen köpte jag lite kläder till Lilly,hon börjar våxa ur sina pyjamaser,och sen då hemliga juleklapps.Det var kul att få fara iväg själv,utan att Lilly klänger på mig å utan att Fredde står å frågar hela tiden, Är du klar snart ? Ska vi gå eller ? När ska vi fara hem ? =)

När jag gick ut från en affär,så blev jag ståendes stirrandes.Jag var inte den enda som stod med hakan i backen å stora ögon som snöbollar.Nee du,där stod en gammal vän,Jannice ! Vi blev båda så förvånade,jag sa till henne,huur stor är chansen ens att vi skulle träffas JUST NU,JUST HÄR,JUST IDAG ?? När vi inte sett varann på typ sex år ??!!! Det var då så roligt att se henne,å lilla fina Sigge ! Sånt där kan man leva länge på,å jag hoppas att vi snart kan styra upp ngn slags dejt,vi har ju såå mkt att prata om !



Sen när jag kom från stan for jag till mamma för att hämta Lilly.Då kom Erika åxå dit,det börjar bli ovanligt att se sin egen syster eftersom dom jobbar så mkt =) Sen åkte vi hem,efter ett tag kom Sofia för att hälsa på mig.Vi drack go glögg (tack sofia) å såg desperate.Det slog mig,att nästan aldrig någonsin kommer det hit ngn för att träffa bara mig,alltid kommer de för att träffa Lilly eller Fredde =) Thnk you Fia med Knöff

Inatt har Lilly sovit mkt bättre,även om hon ännu är sååå snorig.Hon var väl så utmattad efter tre nätter med dålig sömn.Å jag med ! Hon snorar fortfarande,å sov till kl TIO idag,så nu kanske hon kommer sova dåligt inatt igen.Vi tackar gudarna iaf för NäsFrida,nässugen som räddat våra nätter mååånga ggr ! Hon haatar när vi använder den å får använda alla våra krafter för att hålla fast henne.Men utan den processen skulle ingen av oss få någon sömn alls.



Idag känner jag mig krasslig igen,ont i huvve,hals å snorig som Lilly.Kanske har vi smittat varandra i omgångar,eller så håller Lilly på att få en tand,å jag är krasslig för att jag gick för lite klädd i dragiga Lulet igår...

..........................................................................................................................................................

RSS 2.0