Att jobba natt

Gårdagens kväll blev inte alls den lugna kvällen i soffan som jag hade tänkt. Benet började göra ont igen mer och mer, tillslut låg jag och vred mig i smärtor och gråt. Tänkte att jag skulle försöka somna endå så kunde jag åka in på morgonen. Men he gick it. He gick it å sitta, eller ligga på någe sätt. Tillslut ringde jag akuten i Sbyn, de var en telesvarare som sa att dem skulle ringa upp. Efter 45 min utan uppringning ringde jag mamma, hon och Jessica skulle komma och sova hos Lilly. Tommy skulle va så snäll å skjutsa in mig.

Halv fyra på morgonen kom vi hem, trötta som bara den. Värktabletten jag tagit kl 21 började verka precis när vi kom in på akuten, så klart. Så kah kunde ju inte beskriva så bra vars de gjorde ont när farbor utländsk doktor klämde och kollade igenom ben, rygg och höfter. Men hursomhelst så var det en nervkompression i ryggen, typ i mitten på ryggen. Jag har ju haft ont där, och de är lite ömt. Så han skickade hem mej med recept på smärtstillande och magmedecin för att magen inte ska kollapsa av medecinen.

Ordinationer av inga tunga lyft, inga ansträngningar eller stress på några dagar. Ta tabletterna regebundet så inte den där hemska knivhuggar smärtan ska komma tillbaka. Sånt här går bara över spontant av sig själv, kan gå dagar eller veckor. Men Lilly får då vara på dagis, och Fredde kommer hem inatt.

Omtöcknad av förkylning ( virus infektion som doktorn sade), och smärtstillande, och en molande värk och gnagande trötthet, tar jag igenom mig minuterna och hoppas att Lilly är snäll =)

..................................................................................


Olämpliga halsajaj!

hrrm, Lillys humör skiftade igår kväll från en sööt liten tjej som åkte vagn så förnöjsamt på väg hem från morfar. Helt plötsligt skulle hon kliva ur vagnen, jag brottades med henne hela vägen hem, tillslut ramlade hon halverst ur vagnen med huvudet före, jag hann ta emot henne men det verkade som att hon fick lite ont i bröstkorgen. Hon blev väl rädd också. Hursomhelst så skrek hon hysteriskt sedan, kastade sig på golvet, kröp våldsamt och argt, skrek och grät, hyperventilerade och var helt galen. I en timme. Hmmm.. Funderade vad de kunde vara. Många olika saker.

Hon har knappt ätit nåt på tre dagar. Hennes biverkningar från ett vaccin borde komma lämpligt nu. Hon hade feber och hosta, och var jätte trött. Tillslut fick jag i henne lite hostmedecin. Tillslut lugnade hon sig så jag fick i henne vällingen i soffan, hon blev arg igen när den tog slut men somnade 5 minuter efter det i soffan.

En 45:a senare vaknar hon och är arg igen, och så här höll hon på hela natten men sov tillslut längre och längre stunder. Och jag med mitt onda ben, värken spred sig under natten upp till ryggen, lungorna och nacken. Jag hade feber och ont i halsen. Aaaa..ingen drömscenario precis, när väckaren ringde halv sex var jag nästan död. Jag gick upp och allt bara snurrade, jag ringde jobbet och frågade om de fanns någon annan att ringa in. Såå.. Lilly sov till kl 8, det behövde vi båda men idag har vi båda två varit dåliga och trötta och febriga.

Imorgon ska Lilly till dagis iaf, men jag blev automatiskt sjukanmäld imorgon också. Vi hoppas att natten blir bättre som kommer, men är glada för denna dag och natt, även om den varit jobbig =)


Lilly tre månader gammal på dopdagen =)

...............................................................................


En ny vecka

Denna vecka började dessvärre med ajajaaaaj i halsen, utslagen av förkylning (eller pollen), och mycket ajaj i benet. Det har inte blivit bättre ännu. När jag tar smärtstillande lugnar det sig några timmar, men utan det så strålar det sooom fasiken i hela benet, från höften och knät. De känns som att det sitter små onda djävular i kroppen och skickar ut stora vågor av smärta i form av små små knivar. De jobbiga är ju att det smärtar på som värst även när jag har benet stilla.

Doktorn snacka om nå ischias, men mest troligt en inflammation nånstans i höft/knä. Ska knapra imflammationshämmande några dagar och hoppas på bättring =)

Idag har jag och Lilly varit lediga, en sväng till byn annars bara tagit det lugnt i solen. Mamma är just nu hemma med lillan, så de är väl bäst att knopa sig hemåt igen!  Ha en bra vecka, den börja ju bra med solen iaf!



Tiptoptiptoptiptipetitop!

Vad härligt det är med den ledig söndag! Och det är så skönt att vakna upp i rena säng kläder, med fredrik hemma, till en solig dag. Det är så skönt att det blåser ute också, så att Lillyt kan vara ute utan att få ännu mera blossande hemska bett. Dessutom är jag och Lillyt lediga imorgon också! Nu ska jag se lite barn program med Lillyt, de får man en trött söndags morgon. Ha en bra dag alla!

Lugn som havet

Hej, årets midsommarafton var verkligen lugn och skön. Såå skönt att va hemma med vännerna och bara äta surra leka och avsluta kvällen med sarah i soffan =)

Idag var jag och Lilly dock slitna som nå slaktade grodor. Freddee drog iväg på Annas konfirmation, men vi stannade hemma. Lilly somnade kl 12, och jag 12.05. Sen vaknade jag ovh till min förvåning såg jag att klockan var 14.30 !! herregud vad vi sovit. Jag var tvungen att väcka Lilly , tror hon fått nog med sömn,

Men Lilly vill dessvärre inte äta så bra idag. Hon har ätit välling imorse kl 7 men sen bara några makaroner hos pappa. Provade ge henne lunch igen när hon vaknat men ingenting. Nu är vi hos Erika, vegge, vegges mamma och syster. Sen kanske vi ska cykla hem och hämta Lova, sen cykla ner till pappa igen.

Trött, jag är så trött ! Har iaf haft en underbar helg hittils, ikväll blir det mys med baben och kanske ett chips som knapras.

 Vilja Lucas och Lilly i julas =)

...........................................................................................


Små grodorna är här igen

Ikväll ska vi ha iaf två små grodor i vårt hus, lilla Lilly och lilla Vilja. Det blir lugn och förhoppningsvis mkt god middag på våran stora terass, kanske lite sång och dans, utelek och spel. Sen kanske det droppar in lite mera familj och bekanta. Men innan detta så jobbar jag. ZZzzZzzzzuuuuck ! Jösses, de var tungt att stiga upp kl 6 imorse. Lilly vaknade kl 05.35 och ville nästan inte somna om, även om hon tjorvade med oss 1 1/2 timme igår kväll innan hon tillslut somnade.

Och vi hade ju litet kalas för Lovisa igår ! Min älskade lilla tjej vovve, som har funnits i hela 5 år nu =) Och nästan i fem år hos mig. Hon har fått vara med om mycket, många flyttar, många ensamma timmar när jag jobbat, många dumma fyllon som skrämt sönder henne med ballonger (hemska människa). Men hon är även en livsnjutare hon verkligen kan må gott. Älskad av alla, våran speciella lilla Lova =) Grattis på 5 års dagen (igår)!! Hon fick ett grisöra i present (som hon tjuv grävde ner i mormors trädgård), sen fick hon massa grädde, rester och fika.

Nu ska jag jobba, hade myche hellre legat kvar i sängen med familjen och varit hemma och pysslat med förberedelser inför kvällen.

ha en treeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevlig midsommar alla, ta de försiktigt med snapsarna =)


Vilken Lycka !

Ta mig tusiken vilka höjdpunkter det finns i livet. Två av dem har helt klart hänt de senaste 12 dagarna.. Förra Tisdagen, Lilla Hugo kom till världen =) Och igår, till min stora förvåning kom Johan Sarah och Vilja hem =) !!!!!! 

Soom jag längtat efter min fina fina vän Sarah O´Connor i sex månader! Och det bästa är ju att hela flyttlasset från Halmstad är hemma förevigt. Såå skönt, nu kan jag verkligen slappna av och har ännu en anledning att längta tills nästa dag, att få träffa dessa underbara människor =)

De ska bli så kul att få uppleva vardagsbestyren med er, ser framemot varje sekund.

Jaa okej, nu till en tristare grej, jag är såå förbajjat trött heeela heela tiden. Går som en zombie på jobbet och hemma måste jag försöka tjyv ta mig powernappisar. Vilket i ock för sig är en omöjlighet eftersom det inte går när jag är själv med Lilly =) Men Jessica är så duktig på att vara med Lilly, så ibland går de =) Och igår hjälpte mamma mig att städa, tack! Såna små grejjer underlättar helt klart en ensam småbarnsmammas vardag.

Och dessutom så kom Erika och Vegard hem igår från sin semester i Sthlm, Tyskland , Frankrike. Skönt att ha dem hemma och välbehållna, och med en och annan snigel i magen =)

Får se vad denna dagen bjuder på, just nu har jag 68 personer som jag ska serva med frukost, helt själv, får se hur detta går.

Ha en bra dag ! Because it is a damn good day !

................................................................................................................................

faderittan

hejhej, ser att jag tappat cirka 30 läsare/ dag sen vi flyttade och inte längre har något internet..väldigt tråkigt tycker jag ! Men min sida är väl inte lika intressant när jag inte kan uppdatera lika ofta och inte har några bilder på vår vackra unge att skryta med =) Men jag lovar, jag ska försöka bättra mig !

Idag är jag och Lilly lediga. Väldigt skönt, fick sovmorgon till kl 7 (Wöööö). Sen efter en stunds mys och uppvaknande i sängen drog vi på oss nå klädom, och lite frullebulle. Sen for vi till byn för att fixa diverse ärenden, bland annat lämna tillbaka en matt-strippar-maskin som fredde hyrt. I fredags kämpade Fredde och Isbjörn på med att få bort mattan i hall och kök hemma, de blev klara på bara ångon timme och var så nöjda sen =) Bra gjort!

Sen for vi till Carina och gav Lilly lite lunch, som tack lämnade Lilly några bajskorvar på hennes golv =) Nu är jag en miljöbov utan dess lika som låter bilen stå utanför på tomgång, för att Lilly ska få sova den sömn hon behöver. Lova har varit själv hemma hos pappa några timmar idag, hon var så ledsen på mig nu när jag kom hit, hon viftade inte ens på svansen =( Stackars lilla Lova, som löper och måste lämnas ensam om dagarna.

Iveckan är de jobb tis, ons, tors, fre. Sen hoppas vi på en relativt myggfri midsommar med god mat, tårta, snask i goda vänners lag. Ha de fint, jag lovar att de inte ska ta så länge tills nästa gång, och då ska ni även få en bild =)

......................................................................................................

Hejna bröllopstjosane

Dagen har varit lugn och trött. Vi åkte till pappa kring 15 för att hämta Lillyt som sovit med helena. Sen har jag dammsugat och vaskat. Fredrik lagade middag som blev pizza. Under dagen har vi följt viktorias bröllop, jag tycker allt var så vackert och det är ju otroligt vad mycket tid, pengar,energi och människor har lagt ner på allt detta ståhej. Men det var vackert, daniel och kungen såg så nervösa ut :) Lillyt är väldigt gnällig och klängig och det tar mycket energi. Imorgon ska jag upp kl sex och jobba till kl 15, de känns verkligen jobbigt och tråkigt. Men, jag lägger mig tidigt ikväll och hoppas att jobbar dagen går fort så jag får komma hem till min underbara familj snabbt igen :) .............................................

Små andetag

Idag fick vi äran att träffa den underbara nyfödda lilla hugo :) helt fantastiskt fin var han, så liten, späd och go luktande! Vi kommer upp någon dag för att fira er på riktigt, och för att lukta lite till på den två dagar gamla killen. Nu, sova lite. Sov gott!

De edra lyckliga lärjungarna

Konstig rubrik, de var de enda jag kom på.

Jag har kommit fram till att de är ganska skönt att sakta men säkert påbörja ett vanligt riktigt liv. Då menar jag alltså, Fredde jobbar, jag jobbar, Lilly är på dagis. Jag slutar kl 15,16, hämtar henne på dagis å sen middag, tvätta,städa, springa efter Lilly. Lägga Lilly, duscha, varva ner i soffan, sova. Sen upp 05.3o ígen =) Men de är som skönt på nå sätt, att få in vardagsrutinerna. Sen dessutom när jag har så nära till jobbet. Nu är de bara freddy som behöver komma sig närmare oss på veckorna.

Då var de väl dags att dra sin svensson kropp hem till kylen och fixa nå dinner.

.......................................................


GimmeGimmeGimme!



Jag vill haaa dessa fulsnygga skor från svenska Hasbeens. Att de kostar 1700 var ju synd,om nån känner för att vara snäll vet ni vad jag vill ha =)

...


Pirr i magen !

Visst blir man lycklig när ens vänner får en bebis!! Sandra och John fick för en stund sedan en liten pojke =) =)

Många grattis till den lyckliga familjen, och till Filip som blivit storebror! Nu väntar vi och längtar tills vi får träffa den nya lilla människan =)


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Regn, skönt men ont

Förra veckans hektiska arbetstimmar har ihelgen tagit ut sin rätt. Även om de inte är så många timmar jag jobbar varje dag, så blir det så väldans påfrestande. Eftersom att jag är inte van ännu att jobba och springa runt på det sättet. Och inte heller van att måsta kliva upp 05.30 !! Dessutom efter flera nätter strul med Lilly. Vissa nätter nu tjorvar hon så mycket, ligger och vrider sig och grinar och skriker i sömnen . Benvärk. Tandvärk. Mycket för henne också, att vänja sig med sina nya dagis rutiner och att vara där så länge på dagarna.

Skönt att det regnar idag, allt detta pollen håller att ta kol på hela familjen. Men nu när pollene ligger i gula pölar på backen så susar det istället runt en hiskelig huvvevärk som trycker på som fasiken i lill huvve mitt. Och fortfarande är de så mycket att bära på axlarna, samma för Fredde som i flera veckor varit frånvarande i funderationer hur allt ska göras. Huset, huset, bilen, jobbet, andra jobb, alla jäkla fläskängrar tar mkt energi.

Vet inte om jag berättat att vår nya lånade bostad kryllar av dessa. Kan man ha mer otur eller vad? Men sen jag sprejade med rödcederträoljan i nya huset har de börjat krypa fram. Jag hittar typ 8 st/dag. Inte okej! Jag blir tokig.

Igår såg jag en krypa fram ur garderoben, känn min stigande panik att de jäklarna finns i våra kläder också. Varje plagg måste skakas av och kollas noga. Ååå, jag som trodde att vi kommit bort från dessa, men nu kryper det på hela kroppen igen och aldrig kan man slappna av. Men jag har upptäckt att de bor en jäääkla massa larver i springorna och listerna i duschväggen på toaletten. Ständigt hittar jag någon larv i duschen, i oilka storlekar. Så idag ska jag stor rengöra duschutrymmet och försöka förgifta de jävlarna med avkalkning (stark sådan).

SkönnT att vara ledig idag iaf, även om jag har så mkt att göra. Jag hade seriöst inte pallat att gå upp 05.30 idag, då hade det kommit en avliden Annelie till jobbet. nu ska jag försöka piggna till och få bort huvudvärken, sen ett tappert försök till att få bort de äckliga skadedjuren. Usch, jag behöver en chokladkaka a´la 1500 kg.


♥Första gången far och dotter träffar varann, hele klart ett halleluja moment♥

...


We are very levandes

Bara så ni vet! Det har varit så väääldigt mycket denna vecka. Har knappt hunnit med att laga middag och såna hushållsnära sysslor. Men nu ett snabbt inlägg, för att berätta att vi lever och mår bra. Jag är ledig idag men jobbar imorgon, Fredde var borta på partty till halv fem imorse så han sover =) Lilly och Lova är hos papa och helena just nu, jag ska cykla (på helenas cykel, väääldigt behaglig!) hem och hämta Freddy sen ner till älvbrinken igen för att hämta flickorna mina, sen hem och ge lillan lunch, söva henne. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda !

Jag ska vara mer filosofisk och spännande någon annan dag, men nu har jag faktiskt inte tid =) Vi väntar och klättrar på väggarna tills Vilja och Sarah OConnor kommer hem, och tills John och Sandra åker in på bb ! Vi väntar otåligt varje dag =) Pösskalas.

                                                                                         nodugfolswgheröo hgb..

Förvånad

De känns så konstigt, har varit uppe sedan halv sex imorse, och hunnit med massa massa saker sedan dess. Men ändå är kl bara 15 nu. Hmm..trodde den var typ 18, skönnT ! Efter worket hämtade jag Lilly som bara sov en timme på dagis och åt en halv macka till lönch. Sen spranf jag in och hämtade Lova, sen for vi direkt till mamma.

Fredde kommer hem idag också, inte tråkigt, igår var vi borta hela dagen och hann inte göra nå i hemmet. Måste få undan lite disk, tvätt och städning. Men resten av veckan kommer jag att arbeta till kl 15, så det blir längre dagar med mindre tid hemma.

De är myyyyche myyche jobb iveckan, stackars Erika o Vegge som sliter arslena av sig i restaurangen nu i tre dagar med över 200 matgäster! Men de är ju jag som får slita livet ur mig till frukost och lunch, får väl se hur man överlever denna vecka =) Om jag har blogg-uppehållat i mer än tre dagar kan ni börja fundera och kanske ringa en ambulans.

Lilly sover dåligt, gråter i sömnen. Snorar tjooockt snor och bajsar kletigt. Kan ju inte vara annat än tänder på gång, hoppas de kommer upp snabbt och smärtfritt!

Om ni frågar mig, Annelie, vad jag vill med mitt liv, så svarar jag dessvärre: Hmm, jag vet inte.. För jag vet faktiskt inte! Jag vet att jag vill att min familj ska få vara friska och lyckliga, och ha mat på bordet. Detta med drömmar, de känns långt bort, Vad ska man egentligen sträva efter i livet? Lycka? Check!


Fredde babe och Lilly på hennes dop. Lilly sover och Fredde hade 15 kilo extra under kostymen =)

..


Tralalala

Gääääsp..Helgen..JObbade lördag och söndag. Lördag när jag slutat for jag hemoch började storstäda köket, skåp och lådor. Fredde diskade och dammsög, Lilly skrek och tjurade, pappa och helena fick komma och vara med Lilly en stund. Fredde klippte gräset, sen for vi upp och grillade middag hos sandra john fille och hennom.

Söndag så var jag bara såå sliten, hem och äta litem lunch, vila en stund, sen tillbaka till hotellet för en vinprovning. Det var intressant att veta vad som passar till vad, men de är verkligen en vin-djungel henna, inte akn man komma ihåg allt han berättade.. =) Sen hade Fredde börjat steka steken när jag kom hem , slängde ihop nå hemmagjord klyrre potatis, sen åt vi typ åtta..Bättre sent än aldrig.

Idag for jag Lilly Lova till byn direkt från morronen. In på apoteke, bibblan, fluxen, sen gick jag och sövde henne i vagnen , sen upp till Sally, leka där några timmar, sen promma till lekparken sen körde vi hemåt.. Sen har jga kastat i mig lite mat, svängt in på raketen, cyklat ner till pappa, lilly är ute med moffa, fredde försöker laga blinkersen på bilen. Tycker vi har kört nog länge utan några blinkers alls, de är väldigt farligt och jag får måånga arga blickar i trafiken.

Sen from imorgon är det jobb jobb jobb jobb, tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag... Pfffft. Luften går ur mig. Men en himla jätte bra grej är att Fredde jobbar i kåbban denna vecka, så även om han kommer hem sent på kvällarna så kanske jag hinner få lite avlastning.

Fryuser, har huvudvärk, trött som en urkramad gammal disktrasa. Upp 05.30 imorgon..Pfffft. Har blivit väldigt sugen på att klippa mig kille-kort nu igen..två eller tre år sedan sistl. vad tycker ni ? Jag tycker att jag passar bäst i kort hår, men jag känner mig så pojkig. Och de är så jobbigt att fixa när de växer ut så fort. Aja, om de finns någon ledig frisör som vill klippa till mig får ni säga till =)  


Hittade massa gaaaamla bilder på pappas dator, här går jag ut nian. Jag ser betydligt piggare ut under ögonen då =)

Och lilla lilla Jessica =) Kajsa: Kommer du ihåg då vi satt i bredsel huur länge som helst på morgonen för att fixa min uppsättning? Haha.

..


Kalla Juni Vindar

Nu är vi i huset och Fredde undersöker omfattningen av skadorna. Förs. gubben var här idag, han hittade ingen fukt i hallen. De måste alltså vara kvar mögel sen förra vattenskadan, men de var ganska mycket utspritt över 1x1 meter ungefär. Under plastmattan satt en tunn mazonit skiva, som var angripen, under mazoniten bräder som var riktigt lurviga.

Trossbotten i sovrummet har tydligen torkar upp, men de blir ju att riva upp hela golvet där också, ta bort sågspånet under de tjocka tjocka gamla parkettgolvet, för att sedan lägga isolering, spånskivor oh sen en matta. Troor jag, vi får väl se! Kallt som fan är de då idag, när ska man få ta fram shortsen och sandalerna?

Jobb imorgon och söndag,sen så vet jag inte, jag uppdaterar. Min blogg har väl antagligen blivit väldigt tråkigt nu när jag bara snabbt går on och skriver om våra dagar, våran status och situation. Men var lugna, så fort vi fått lite ordning på livet igen ska jag börja filosofera om fjantiga saker igen =) So LOng!



Jag och raringen i skärgården några somrar sedan =)

..


Välkomnar Svensson Livet

Så var en arbetsdag avslutad, Lilly är hämtad på dagis och Lova ska hämtas från dagmamman. Lilly blev så ledsen imorse när jag lämnade henne, det var så tidigt och hon var så trött. Men när jag hämtade henne haöv tre var hon nyvaken och glad. Hon har ju så roligt där, och hon hade sovit över två timmar!

Jag skulle nog också behöva en sovarstund på två timmar, men de får väl vänta till natten =) Nu inväntas Fredde som snart är på väg hem ,han jobbar ju som en galniong till tolv och tio på kvällarna, och ändå jobbar han idag länge också. Det är bra att dom jobbar, när dom ändå är där. Men efterlängtad är han ska ni veta!

Detta blev bara en snabb koll av våran dag, har tyvärr ingen mysig bild att bjussa på heller, då jag inte sitter vid min egen dator eller har haft möjlighet att ladda över från kameran. Imorgon är vi lediga alla tre, får se vad vi kan hitta på. Lördag och söndag jobbar jag, och Fredde ska vara hemma med Lilly och börja riva i huset.

En liten uppdatering från igår, jag skrev en gerj som kan missuppfattas som att vi inte VILL komma till er på kaffe eller hälsa på, så menade jag inte =) Jag menade bara att om ni tycker vi är tråkiga ibland eller ni inte ser till oss så ofta, så är det för att vi tar vara på våran gemensamma hemma tid =)

Sees väl snart då =) hejrå!

..

Tusen Ting Att Tänka

Tuuuusen stora saker virvlar runt i min skalle heela dagarna och heela nätterna. Det är så fruktansvärt mycket att tänka på nu, komma ihåg, fixa, förbereda. Hämta sma grejjer i huset man glömt, fara runt hela vidsel för att göra sina internet ärenden, fara på ica för att handla de små grejer man alltid glömmer, packa in och posta tradera-paket, göra måltider till Lilly som hon ändå inte vill ha, förbereda arbetskläder till mig, packa Lillys dagis väska, hämta posten i huset, packa in henne på cykel sadeln ( vi cyklar överallt dessutom, med massa grejer och Lova också). Allt detta är utöver de vanliga vardagssysslorna, diska, tvätta, städa, laga mat.

Detta är bara en av hundra miljoner grejer att göra och komma ihåg, de är så tjorvigt nu med dubbla boenden, och när jag är ensam på veckorna blir det för mycket att göra, det är inte lätt att vara ensam med hus och hem och dotter och hund. Det blir abslout ingen egen-tid över för mig, idag satte jag mig ner och målade naglarna, men då kom vi istället för sent till  BVC.

Jag säger då bara det, ni kvinnor som har karlarna hemma på veckorna,  var glada över det, och tacksamma, och ta vara på tiden med varandra! Var inte i luven på varann och tjata inte på honom ge han en kram itsället. Det är så otroligt jobbigt att få ihop vardagen och tiden när man är ensam med ett barn och ett hus (nu två), jag hoppas ni förstår detta ni som tycker att vi sällan hälsar på eller inte tar oss tid för en kopp kaffe hos er.

När Fredde väl är hemma så vill vi gärna också bara vara, för att göra de vanliga sakerna vanliga människorna gör på vardagarna. Titta på en film tillsammans, äta frukost tillsammans, laga mat och äta mat, elda vid eldstad, promenera, vika tvätt ihop och allt sånt som är självklart för er andra. En tankeställare till alla kvinnor, ge gubben din en kram och var tacksam över all tid du får med honom...

..

Soligt men mörkt.

Fy fasiken vad trötta vi var imorse. Jag snoozade lite för länge, och Lilly gick knappt att väcka även om hon sovit en halvtimme extra. När vi väl kom oss till dagis så möts jag av lite arga blickar, för att jag glömt göra veckans ändringar på Lillys schema. Hon ska vara ledig imorgon för att hon ska till BVC, på 1,5 års kontroll och vaccinering.

Torsdag kommer hon däremot tidigt då jag ska jobba. Huschingen, detta blev en motig vecka. Så trött och slitna också inte en stund lugn och ro. Sen dessutom så blir Lilly ledsen när jag ska fara, fröken går iväg med henne för att distrahera. Jag tar på mig skorna och börjar gå. Men detta kändes inte okey, Lilly måste ju få se att jag verkligen far. Så jag går in igen, säger hej då och jösses å börjar hon storgråta. Hon får vinka i fönstret, ingen bra start på dagen. Vad ska man göra i sen sån situation tycker ni? De sägs ju att de är så viktigt att säga hej då, annars hade hon väl trott att jag var kvar i hallen och blivit ännu ledsnare sedan.

De var inge roligt att riva upp gråtet igen, men de blev ju så fel. Första gången hon gråter när jag lämnar henne. Trött, huvudvärk, och jag tror bestämt att de står ett BLÄ i pannan på mig med stora feta mörka bokstäver. Och mina ögon säger SNYFT, vet ej varför, jobbig vecka bara.

..

RSS 2.0