Deja Vu !

Så avr det valborgs igen..Mammas födelsedag..Majbrasa..Fulla ungdomar..Kallt ! Får såna tillbaka blickar till två år tillbaka då vi hade nyss flyttat in i huset.Och innan vi visste att jag var gravid så bjöd vi in till stooort party ! Men,de slutade med att jag fick vara nykter och hitta på ursäkter.."Jag ska jobba imorgon..-Men de har väl aldrig hindrat dig förut..??!!" Sa alla.Det kom mer och mer folk,tillslut räknade jag till över hundra personer bara ute på gatan utanför vårat hus..på altatnen var de typ trettio pers,å fullt överallt inne i huset..

Fy så hemskt det var.Jag försöket köra ut alla,bort från gatan,Fredde fattade inte allvaret och hjälpte knappt till.Tillslut fick jag erbjuda mig att fyllachaffa folk upp till Raimos,för att bli av med dem.Måånga vändor blev de.Usch vilket kaos det var,grannarna ska ha varit nöjda också =) Och Sarah dök upp helt plötsligt från Halmstad,vilken roolig överraskning !! Tyvärr hade jag inte tid att vara trevlig alls med henne (har dåligt samvete,än idag)..

Så idag hoppas vi på en bra kväll,för alla,och ett bra väder.Men jag har då inte lust alls att vara ute å grilla,mulet kallt och otrevligt är de =)

Ha en bra dag alla,akta er för eldarna och grilla myche korv ! Grattis mamma,vi dyker upp sen !

Sandra med Lilly och Filip förra April,så små de var då våra små gullungar =)

..


Fläsket lever !

Så var första steget taget.. 30 min powerwalk och 30 min löpning,he jär myyyche för en otränad mamma =) Är helt död i benen.Idag kommer F hem,imorgon ska jag försöka få med han ut och skaka på flärret också !

Ha en bra dag för fan !

...


Försvinn din unkna gubbstrutt !

Av en konstig anledning som jag inte förstår,så har vi en konstig lukt i vårt hus.Man känner det inte när man är inne i huset,men när man vart ute ett tag och kliver in,så slås man av en vägg som luktar surt/unket/fränt/sunkigt.

Till och med våra kläder luktar,nästan som blöta smutsiga jeans,även fast allt är nytvättat.Har ingen aning om vad detta kan vara.Kan det vara nå vajsing med "ventilationen",så att det inte cirkulerar eller kommer in fräsch luft ? Här uppe har jag öppna fönster nästan jämt.Eller har vi något dött som ligger och ruttnar nånstans ? Eller har vi glömt nån äckligt luktande insamling nånstans som skulle till återvinningen för flera månader sen ?

Hur som helst är jag less på att lukta gammal unken gubbe.Och jag vill inte att alla ska känna vår konstiga lukt,vi som är så renliga av oss..Har ni något tips vad det kan vara ?

Imorgon när Lilly är på dagis ska jag påbörja min träning.Har inte tränat på lääänge,eller motionera.Så jag ska börja lugnt med en snabb powerwalk med lite inslag av löpning =) Får se hur det går! Imorgon motion,idag-chips !


                       Det är synd att min Fredde Von Smeagol inte var här och åt chipetas med mig =) Haha.

                                                                                ...


Små detaljer

Dessa väggord får en verkligen att tänka efter..Och fundera..vad fan ståår det ? Och får en att läsa det igen..och fundera =)



Jag står mest och funderar om de sitter snett,de ser nästan ut så ! Om så är fallet så skyller jag på Fredde och hans vattenpass,men lite snedd kryddar ju bara upp det hela lite till,eller hur =)

... 


I bloggens namn

Fick en BeautifulBloggerAward av Erica, Tack snälla Fru Lindh för utmärkelsen =)



Thank the person who nominated you for this award.
Copy the award and place it on your blog.
Link to the person who nominated you for this award.
Tell us seven interesting things about yourself.
Nominate seven bloggers.
Post links to the seven bloggers you nominate.

Här har ni de 7 intressanta(?) sakerna om mig:

1:Jag är väldigt väldigt mörkrädd.
2:Min favoritfilm är fortfarande Dirty Dancing (pinsamt,jag veet).
3:Förut under flera år var jag som besatt, och samlade på papperspåsar från affärer och företag,jag har säkert flera hundra st olika i källaren.
4:Jag har jobbat på Lisebergs julmarknad i två år och sålt souvas (oj så kul det var!).
5:Jag har inte druckit en enda klunk mjölk i hela mitt liv.
6:Jag sminkar mig typ aldrig, lite mascara i bästa fall.
7:När jag gick trean vann jag en paltätar tävling i skolan,jag åt sju stycken paltar.

Jag väljer att nominera : Jessica,Jenny,Anette,Ullis,Sandra,Drömkaka,Carro.

..


Plötsligt händer det !

Jag älskar skräpmat ! Men när jag bara får chansen att äta på Max en gång varannan månad,så smakar de så fööörbajjat gott när de väl blir =) Och idag så hände det,mm,de vattnas fortfarande i munnen !



Det ser gode sunkigt och onyttigt ut,jag vet,men veeem bryr sig =)

..


Pricken över i:et

Dagen skall alltid startas med en bra frukost.Idag var både bröd & pålägg slut,så jag fick he på Johnny Cash och steka mig nå plättar,samtidigt som jag diskade.Men de blev annorlunda och vackra,aldrig ha jag då lyckats göra så här prickiga plättar =)



Nu sitter jag och hoppas att Lilly inte gör illa sig idag,jag pratade med en av fröknarna idag,hon sa att hon hade stått brevid Lillys gungställning,och hörde hur det slog till ordentligt i huvudet när hon ramlade.

Fröken hann tänka att de där gick nog riktigt illa...Grr tänkte jag bara.En 1,5 åring ska väl inte behöva ramla bakåt från en gunga på dagis och slå sig till en mindre hjärnskakning ?? Jag är så upprörd,när hon somnade sen så kanske hon svimmade av,vem vet ? De var då inge roligt att lämna henne idag,fy så ont i magen jag har.Men,vi hoppas på en bra dag idag !

..


Frusen,trött,ensam och uttråkad

Jepp,de är min kväll de =) Visst finns det stuff to do,men nu är det kväll,Lilly sover = Viloläge!

Idag när jag skulle hämta lillan på dagis kl 11,så satt hon ute och sov i frökens famn ! Whaat,tänkte jag,aldrig förut har hon somnat när hon varit ute & lekt,innan kl elva dessutom.Hon hade ramlat baklänges från en gunga,och slagit i rygg & huvud.Då hade ju hon naturligtvis blivit väääldigt rädd och ledsen.Sen skulle de byta vantar på henne,då blev hon ledsen igen,och sedan somnade hon..Väldigt konstigt.

Jag lade henne i sängen när vi kom hem,och tiden gick men hon bara soov å sov.När hon sovit i två timmar blev jag fundersam,hon har ALDRIG sovit två timmar på dagen förut,och aldrig bara somnat så där.Väldigt konstigt,eller hur ? Tillslut lyckades jag väcka henne kl ett,sen satt vi länge och tittade på teve,i halvsömn.

Får hoppas att de går bättre imorgon,och att dem inte låter henne gunga på de stora gungorna.Lilla Lilly..stackars liten vilken jobbigt dag hon haft..Och mamman med,att lämna henne för första gången..

                                                                           ..

Livet

Länge har jag nu varit hemma med lillan,men ändå ständigt ställts inför olika utmaningar,Lilly har växt,ändrat sina rackartyg,ändrat sömnvanor och matvanor.Vi har haft det helt underbart hemma i våran lilla familj.Men idag är brytpunkten för något nytt,känns det som.Lilly är nu själv på dagis för första gången,och jag sitter hemma med Lova.Huset är helt tyst förutom Lovas Jag-vill-ha-uppmärksamhet-gnäll.Därför lyxade jag till det oh slog till teven på morgonen.Annars ser vi bara teve på kvällarna i detta hus.

Ska snart ringa på ett jobb som jag sökt,och hoppas på bra besked.Sen tar jag nog på mig promenadskorna och går en riktig lång monday-morning-wakeup-powerwalk utan barnvagn,med Lovisa.



...


Kan du ta bara en ?




Det kunde då ingen i detta hushåll iallafall,minst två var =) Hemmagjorda chokladbiskvier är The Shit ! Muuums !

..


Långväga besök

Fredriks pappa med fru,barn,bonus barn och hund hälsade på efter många mil i bilen.


Fredde & Dennis med sin far och lillebror.


Freddes  lillelillelillebror Ricardo.


Lilly myser med sin farbror =)

...


Toy med broccoli smak

idag åkte vi iväg på dagis,det gick bra för lillan idag med fredde såkade köra omkull med hennes pulka så hon vurpade framåt och fick ansiktet fullt med snö =) Då blev hon lite sur.

Sen efter lunch och lunchvila åkte vi till bojn,Jag hade möte med jobbcoach och F skulle göra klartt et jobb.Sen var vi hos Carina Anna Dennis hela dagen.

Nu när vi kom hem packade jag upp matkassarna från ica och gjorde Lilly klar samtidigt,kokade välling och förberedde medicinen åt henne.Samtidigt satt F vid köksbordet och försökte ställa min klocka,jag frågade om han kunde skicka Lillys tandborste som låg breve honom..
-Jo,vänta,jag ska bara göra klart det här först.
Jaaja,tänkte jag samtidigt som jag kämpade på med tusen olika grejjer på en gång,
och en trött och tjurig flicka i famnen..

Konstigt,vad en kvinna kan göra många saker samtidigt =)

                                                                       ..


På fel ställe

Lilly har tyvärr börjar hosta igen,hela veckan och igår även på dagen.Inatt blev det inte bättre trots två dagar med mollipect.Och idag är hon så varm och spak,så vi sjukanmälde oss till inskolningen.Det är ju som synd,när det är inskolning är det ju jäätte bra att vara där,men inte när hon är sjuk.Det skulle nog bli för mkt för lillan,och jag vill ju inte att hon ska tycka det är jobbigt att vara där.Just nu ligger hon i soffan och äter äpple,imorgon tar vi nya tag !

Har äntligen fått en tid hos Lillys läkare för att påbörja en "allergi utredning".Det är ju misstänkt att hon har någon allergi..när sjukdomarna aldrig går över.Hoppas hoppas inte att hon inte tål Lova..Får se om don kan göra proverna på VC eller om vi får remiss till Barn i Piteå.Bara vi får veta vad hon tål och inte.



Lilla hjärtat gillar att sitta på farmors gamla skrin =) Och kramas med Lova det älskar hon !

..


Spara när du slösar !

Har spanat in dessa coola boots (men i svart),som man kan ha på både vår&sommar&höst.Hittade dem först på H&M,men sen på Nelly.Det lönar sig att surfa runt lite innan man beställer (om man nu ska handla,vilket inte jag ska,tyvärr)...

H&M kostar de nämligen 599,medan de bara kostar 199 kr på Nelly.De är ju inte riktigt likadana,och de från hm är i läder..vilka tycker du är snyggast ??

....


Att hitta lugnet


Idag efter dagis drog vi direkt till Brännträsk.Eldade,promenerade,åt,fikade och lekte.Lugnet finns på detta ställe !


Lilly läser sagor.


Lova hjälper till =)


Den Härliga spisen/kamin/värmekälla/husets hjärta !


Detta kan man kalla vintage =)

...


Klockrent !

Hittade dessa ful-snygga-retro-coola klockorna på internet ! De fanns i många olika färger och kostar bara 99 kr,och gratis frakt ! Hur bra är inte det ? De är digitala,och dessutom visas dag och datum också.


Du hittar dem på Tradera men de ingår inte i auktion,utan man köper dem direkt.Jag valde den mörklila,vilken väljer DU ?

..


En ful fisk

Så vare sunday igen..Fredde åker tiidigt åt morgonen till Gvare.Borta till torsdag,tråkigt.I torsdags när F kom hem så renoverade han upp tvättstugan,lade en ny golvmatta som var jättefin.Vääligt mörkgrå,med nå utstickande bluppisar och glittrig var den.Sen när Lilly somnat hjälptes vi åt att måla en slags bänk som finns i tvättstugan.Den var förut sunkigt omålad och fläckig,men är nu halvfint-shabby chic-igt vit.

Fredag följde F med på dagis,det var ju kul att han fick följa och se på hennes förskola,och vad hon gör där och så.I slutet upptäckte de större barnen att han är en rolig lekfarbror,så han fick det örrtt =)

Sedan åkte vi till byn för att fixa lite ärenden,och fira Kajsa som fyllde 25 igår.Tur för dig att jag inte har någon gammal rolig bild av dig på den här datorn =) Grattis Kajsa !

I Lördags fixade vi massa här hemma,packade Lillys väskor,gick en promenad.Sen for jag med Lilly till Erika & Vegard.Hon har nu sovit där för första gången och det gick så bra,hon är ju så snäll och lugn av sig =)

Sen fick vi besök av en massa ungkarlar här hemma,vi skulle grilla men det snöade ju så förfärligt så vi fick steka maten inne istället.Det var inte så kul att vara med 5 pojkar alldeles själv,men de är bara göra det bästa av situationen =) Spela twister t.ex.Sen åkte vi upp til Hotellet på Rockaftonen.Men jag var inte alls med på noterna,hade som aldrig kommit igång,var trött och ville bara hem.Så jag gick mest runt och försökte fördriva tiden tills bussen skulle komma kl 2.

Idag klev vi inte upp förrän 12:30,vi var såå trötta då vi inte kommit oss isäng förrän halv fyra.Sen kom lillan hem till oss igen =) Vi slängde i oss lite pizza och åkte till Byn med Vegge Erika å Jessy för att käka mjukglass.Sen for vi till Joel som låg halvdöd.

Sen tvär lagade jag massa mat,började kl kvart i sju och på 1 och en halv timme hade jag lagat Fisk i Folie med grönsaker & hemmagjort kryddsmör,En pastasås med fläskfile,och en kättfärslimpa.

Just nu ser vi en gammal film som heter Adjö till gänget,Rocky Balboa är med och spelar en highschool knutte som har schabblat och ska bli pappa i tidiga år.Haha,den är som rolig på något sätt.Blir en tidig kväll,tror inte jag orkar se till slutet och hur det går för Rocky som cooling med brylcreme och charmör=)


Less på köttfärssås?




Rulla dig ett lass köttbullar av köttfärsen istället ! Jag hade ett skrikande barn hängandes på benen,så jag stress rullade mina som istället blev fyrkantiga =)

...


Liten men tuff





Söta Lillyn i sin egna lilla skinnpaj =) Och glittriga sneakers & pilotes såklart !


Att äta kaka

Allting handlar väl egentligen om prioriteringar.Vill jag hellre ställa mig för att laga lunch på min lediga stund,eller vill jag öppna kakburken och skruva upp kaffe termosen ? Hmm,inte svårt val =)

Men det som är svårt,är att sedan äta lunch när Lilly vaknat.För då är hon nyvaken och vill sitta i knät för att vakna till & mojja sig.Om jag samtidigt ska försöka äta min mat,framåtlutad,med henne i knät,så spiller jag antingen på mig eller henne.Eller på bordet eller golvet,eller så får jag inte i mig nånting alls.Eller så ska hon också äta & börja sorma & kleta med min mat,på hennes redan nyligt tvättade små fingrar,och rena kläder.

Hmm,allt detta extra jobb,bara för att man vill äta en kaka till lunch istället för lunch till lunch =)

En mammas vardag.



...


Majblomman

Lillys andra dagisdag gick också ganska bra.Men hon såg lika förskräckt ut idag när vi kom in på dagis,som första gången igår.Man hinner ju knappt vara där nånting,lite synd,men vi har ju några dagar till på oss.Men idag var hon inte lika nöjd,vi var ute längre idag och "lekte", men då&då stod hon och gnällde och slog på dörrarna in.Hon ville hellre in & leka där,och jag förstår henne.Lill gumman.

Kl halv tre idag gick vi tillbaka till skolan,för att hämta Jessica.Det var några flickor ute på skolgården,som Lilly lekte med och följde efter =) Sen gick vi runt lite i Vidsel med Jess som sålde majblommor.Sedan hem för att laga middag,delikat stekt falukorv med spagetti och gröna bönor (haricots).Sedan byte av bajsblöja,sanering av kök (spagetti öööverallt),sedan åkte vi ner till pappa en sväng.

När Lilly sen somnat kl 20:10,hedde jag på en tvätt,strök en massa gardiner och duschade innan Desperate kl 21.De nya & nystrukna gardinerna är nu upphängda,men inte tvätten..Bluuurg! Dryygt =)

Nu ska mina stackars tänder få sig en omgång med tandtråd,borstning och flurskölj.Sen hänga tvätten,smörja ansikte,släppa ut Lova,fylla på hennes skålar och leta tuttar inför natten.Intressant va =)

Dags att börja resan mot batteri-laddning inatt inför Lillys tredje Dagis-Dag !

                                                                   ...


Dagis dag nummer ett

Är avklarad..Det gick bra.Lilly tittade sig fundersamt omkring,och började fort gå runt själv för att utforska leksaker och olika rum.Innan vi skulle åka hem gick hon ut ett tag till de andra barnen,men då blev det tårar när vi åkte hem ! Hon tycker det är  så roligt att traska runt ute,speciellt när det finns madrasser och pulkor att åka på.

Nu har jag äntligen hittat fina galonbyxor,tänkte först köpa ett regnställ från didrikssons som var väldigt fint.Men jag vet inte om jackan skulle användas.Så jag köpte bara byxor och vantar.



Byxorna från Troll såg mycket sköna ut med deras breda axelband,och de gick högt upp.Under dessa kan hon ju ha både overallen nu ett tag till,sedan bara fleecebyxa och softshelljacka.Ett par fodrade galonvantar att ha nu,och ett par ofodrade måste ju vara bra att ha.

Nu har lillan äntligen somnat,efter 45 min framför teven.Mina ögon är vääldigt trötta idag,hon har gråtit inatt och tjorvat på.Tror att jag också måste slå igen ögonlocken en stund..

...


Att fånga promenaden


Våren har varit här någon dag då & då.Det gäller att fånga dagen & promenaden då det sköna solskenet förgyller våran tillvaro !









Ibland har man tur..

Precis när man ska gå & lägga sig så börjar internet fungera..Har försökt få igång det hela dagen utan resultat men nu när man är trött och läggdaxig så duger det ! Beroende eller vad?

Bilder på vackra lillan i vackert vårväder kommer upp imorgon !


                                                                              ..

Våran vackra vardag

Lilly börjar sakta men säkert bli bättre.Hostade bara lite inatt,men det forsar seegt slemmigt snor och hon är jätte tjock i halsen och är gnällig & äter knappt.Vi hoppas på fortsatt bättring,kanske vi måste skjussa på inskolningen om hon inte är bättre efter helgen..

Igår kom F hem kring 13.Vi började nästan direkt att rensa upp ute på gården,de var ju såå soligt & varmt ute ! Vi lossade all slask som frusit till stora isflak på uppfarten,rensade upp resterna från soptunnan som fåglarna tjofsat ur,F tvättade bilen,jag röjde lite på altanen & sopade ingången på gamla ruttna äpplen & löv.Samtidigt var en av oss ute på gatan med Lilly,hon sprang så roligt omkring med sina stövlar & pilotes,utforskade omgivningen & skvittrade försiktigt i de kalla vattenpölarna.Sen städade F garaget ( på t i d e n,det b e h ö v d e s).

Sedan satt vi ute på bron,Jessica & Lilly smaskade på vindruvor & jag slurpade kaffe & sög på mjölkchoklad.

Idag började vi på morgonen med massa nyttiga göromål.Jag har skrivit en lista på allt som borde göras här i huset.F diskade,jag rensade upp mina scrapbooking grejjer och sorterade papper in i min portfolio.Sedan bar F äntligen ner min gamla blommiga soffa i källaren,som bara stått i vägen i datarummet.Sen flyttade jag in mitt scrappar bord i hörnet istället.Vilken skillnad ! Det ser så städat ut därinne nu.Det bars även ner en gammal onödig byrå från Lillys rum,och en stor spegel som stått och dammat.

Sen skurade F toaletterna,och golvena riktigt ordentligt.Sen efter lunch for vi tíll byn,och när vi kom hem så kom äntligen Niklas & Jenny hit och vi fick se bebis magen.Nu sover Lilly gott förhoppningsvis,men jag ligger under filten och har ont i halsen och ont i hjärnan (Jaa,jag har en också).

Detta skulle ju inte bli ngt långt inlägg,meeen  har man mycket på hjärtat så har man =)

Trevlig helg !

                                                                            ...
 

Orättvisa bakterier

Lilla Lilly..I över två veckor har hon varit sjuk nu.Sedan senaste besöket hos doktorn,med nya utskrivna medeciner,så fick hon vara frisk i två dagar.Och precis börja må bättre,sova skönt och äta med aptit.Men sen började hon hosta som faan på nätterna.Det låter så hemskt,som att en 80 årig tant ligger i lila sängen brevid mig,som rökt i 70 år.Hon är så grov & uppriven i halsen,och när hon hostat måste hon kippa efter andan och försöka andas med näsan.Och tutten som är så god & tröstande,blir bara till besvär då den täpper till andningen då hennes lilla näsa bara forsar snor.

Jag vet inte vad jag ska göra,speciellt på nätterna.Jag ligger brevid & hör hur hon snorar,kämpar med tutten och hostar och kämpar i sömnen.Hostmedecinen verkar inte ha gjort någon verkan ännu,får se om hon mår bättre inatt.Om hon inte gör det,så ringer jag Barn avdelningen på sjukan i Piteå imorgon,för detta måste få ett slut.

Jag vet att barn är sjuka ofta,men inte inom dessa omänskliga former.Jag litar inte riktigt på VC i Älvsbyn.När jag gång på gång hade halsfluss, (fleera ggr/år) så skrev dom bara ur nya pencilin,starkare och starkare.Tillslut hjälpte ju inget.Jag fick tipset att ringa en halsspecialist på Björnen i Piteå.Direkt de tittat mig i halsen & lyssnat på allt de stoppat i mig,så bokades en operationstid för borttagning av mandlarna.Se där !

Idag när jag skulle ut och söva Lilly i vagnen,så vägrade hon lägga sig ner.Jag satte upp ryggstödet på max,men hon blev bara sur när jag föreslog ett liggläge.Efter 30 min somnade hon rakt upp sittandes,halverst utanför vagnen med halva kroppen hängandes framåt.Flera ggr prova jag lägga henne igen,men då vaknade hon och blev sur.

Tillslut somnade hon i samma ställning,så kan hon ju inte sova tänkte jag.Lyfte in henne i sovrummet,men nej,då vaknade hon argare än någonsin.Då satt jag läänge med henne framför teven,vi läste sagor,jag vaggade henne i vagnen över tröskeln.Tillslut somnade hon,inne,i vagnen,med overallen,sittandes framför teven.Två timmar försent.Gahhh...

                                                                         Tidig trots ??

Det krävs tålamod för att vara mamma.Hon äter knappt heller,bara typ välling och broccoli.Nu ikväll när hon skulle sova så fick jag återigen böka med henne,i en timme.Tillslut somnade hon utmattad och svettig av feber och sin protesterande prestation..Nu är mamman så utmattad,orkar jag ens äta chips ??!!


                                                                                 .

Twentyfive Cupcakes !


Idag säger vi helt enkelt GRATTIS till den bästaste Sarah kakan som fyller 25 räkor !



puss !

...


Sol i sinnet

Är påsken redan över..verkligen ? Jättetrist ! Vi har verkligen hunnit med mycket i helgen,men även myst på och gjort det mesta! Haft sovfrämmande,varit borta,varit ute.Våran helg beskrivs väl bäst i fina bilder...











Lovely !!

.


En mamas ångest

...


En vecka kvar...
Till inskolningen..
Jag vill inte !


...


Härliga uteliv !!
















.


Helgens nya ansikte.

Imorse kring nio,tio tiden fick påskens planer sig en ordentlig skjuts åt fel håll.

Lilly skrek & skrek & grät & grät & kröjmade sig som en galen med enorma plågor.Detta höll i sig i över en timme.Jag har ju sen tidigare vart orolig över att något skall komma i öronen av denna lång-dragna förkylning.Vi fick tid på VC,det visade inget på trumhinnorna.Men hon fick meduciner (inte fick,de blev 360 spänn).

Mollipect,för slmmet & hostan & för att vidga luftrören.Ipren,som tydligen är bättre än alvedon eftersom det är anti-inflammatoriskt.Renässans spray,för att öppna upp & rensa i näsan.Och nå örondroppar som jag inte ens kan uttala.Hals,öron och näsa hör tydligen ihop och påverkar varandra.Om Lilly har hosta så ökar trycket i skallen,vilket täpper igen näsa & öron.Så nu hoppas vi få bukt med detta jobbiga,vill inte att lillan ska ha ont mer & plågas på sin underbara barndomstid =)

Men påskens planer har fått sig en ordentlig törn,vill inte påfresta Lillys öron så vi ska väl inte tjorva runt med henne för mycket.Det är ju inte heller så kul att vara ute i detta regnväder,och köra bil ska man helst inte ägna sig åt idag.Blixthalka deluxe (Tur att vi tog oss till Bojn iaf).

Imorgon kväll hade jag och F försökt få komma oss iväg till Johnny & Amanda uppe i skogen,och sen vidare till Kåbban krog.Men det verkar skita sig,med barnvakt och det..Vill inte tjorva till det redan tjorviga,så jag vet inte hur vi ska göra.Det är så synd att vi "aldrig" kan göra något,speciellt tillsammans.Jag har inte varit ut på något sen Januari på kusinernas 50-års fest.De börjar kännas vääldigt instängt,och jag vill bara göra de alla andra gör för någon gång,då&då.(Tycker synd om mig själv).

Men,får väl se vad som blir av denna påsk.Om någon vill hitta på något med oss,hör gärna av er,jag vill göra något roligt,det ska märkas att det är påsk ! Jag har förresten heeelt glömt bort att göra påskkort detta år.Ni får nöja er med förra årets söta påsk-kärring =) Glad Påsk !!




                                                        ....

RSS 2.0