En falli ejn

Så här hittade jag Vilgot inne på Lilllys rum idag..! Sen stod han även upp på den övre kanten på stolen! Herrejösses, bängel ong!



Di små

=)
 
 
.....................................................

Dagens middag

Ugnsstekt fläskkarre med rostade rotfrukter och grönsaker. Enkelt och väldigt gott.


Längtar efter vänner

Man blir ju lite less av denna vinter som har innefattat så mycket sjukdomar. Vi har vart friska fram tills nu men många runt omkring har vart sjuka i omgångar.

Och man har fått isolera sig från dagis och inte kunnat hälsa på alla i vanlig ordning. Så nu längtar vi efter främmande, och att kunna hälsa på vännerna igen!

De är så trist! Vi vill umgås!


Vik hädan!

Eländiga eländiga sjukdomar, Vilgot är ju feberfri sen fredags med har mkt slem och är snorig. Men pigg och glad! Men nu har Lilly blivit dålig, ligger under täcket och huttrar med sin förkylda moster, rödögd, snorig och snurrig i huvudet är hon :(



Gråt gråt skrik

Jag säger bara det, vi har haft ett dåligt dygn! Natten som var, kom från helvetet, med Lilly som vaknade flera gånger i vredesutbrott, skriker, gråter, går ej att prata med och är helt ursinnig.

Vilket såklart väckte Vilgot flera gånger och han går knappt att söva om. Kl fyra imorse fick jag natt.

Gnälliga barn idag och en ännu mer gnällig och gråtig mamma. och jag vet inte om L hamnat i nån ny trotsålder. Kör med mig också jag hinner inte annat än att passa upp på henne.

Som på beställning på denna underbara dag så verkar tvättmaskinen ha pajat :)

Haha perfekt! Ni får ursäkta om jag kastar ur mig spyor här men jag hoppas på en bättre dag imorgon! Och hoppas nu vi alla får sova inatt..


Retro no more

Nu är jag bara less på mina retro grejer som jag mer å mer har plockat bort från vårt hem. Och nu har jag hittat en ny kaffeburk i svart och vitt som jag älskar :)


Välkommen!

Första mötet!


Tjejfest

Tjejdag stan :) fast Lilly är sur för hon ville att pappa och Vilgot skulle följa med :)


Sweet

Fredagsmys!


Vackerbarn

Sunshine!


Nu får det vara nog!

Lille killen har nu vart sjuk i fyra dagar, nu har han till och med feber trots Alvedon, samt en hemsk hosta och massor rinnsnor.

Idag har han sovit fem timmar under dan, annars brukar han sova två, och när han vart vaken har han bara legat i min famn.

Ojoj att jag inte åkte in med han idag för att kolla vad som händer, då han inte bara blivit sämre. Hoppas han får vara någorlunda frisk inatt så vi båda får sova.

Och om han inte är bättre imorgon far jag in med honom, hör av er om Lilly kan få komma till någon under tiden.


Nöjd & duktig!

Skrivträning pågår! Hon är så himla duktig :)


Passa på

Man blir trött av att ha en liten sjuk i huset, och stackars lilla sonen som idag bara blivit värre. Inatt har jag och hann knappt sovit, och Lilly kunde inte somna förrän halv tolv igår.

Inte konstigt att jag var på dåligt humör ikväll, var så trött helt enkelt!

Men idag sov båda barnen kl 20, vilket aldrig hänt i detta hus. Men dock har Båda har hunnit vakna, Lilly gråter i sömnen , mest troligt växt värk, vaknar varje natt och är ledsen.

Och Vilgot har vaknat och vart så varm, snorig och ledsen men nu har han fått Alvedon så jag hoppas han sover gott nån timme iaf.

Imorgon, upp kvart i sju för Lilly ska med badbussen 7:55, hoppas liten är bättre imorgon så jag inte behöver väcka honom när han är så febrig..

Med detta intressanta inlägg säger en sliten men glad mamma godnajt och hoppas på lite sömn inatt..

😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴


En liten buse

Vaad har hänt här! En liten spjuver unge som försöker se oskyldig ut :)!!


Sjukling

Idag känner vi lugnet och myser med en liten hängig lilleman. Feber, snorig och hostig & hängig är han :( hoppas på feberfri bebis imorgon!


Underbart!

Snacka om underbar dag, -1 och soligt! Vi är ute och åker madrass och leker, sen idag blir de grillat till middag i goda vänners lag :)


Rastlösa

Idag bestämde jag å barnen oss att fara på en mini tripp. Hon fick lite pengar i julklapp som hon fick handla för :) Nagellack, snoddar, pärlor, My little pony, halsband blev det!

Och en efterlängtad Max lunch såklart :)


Längtar bort

Det är farligt att sitta hemma i 28 graders kyla och titta i resekatalog... Jag viker igen den, drömmer mig bort , och lämnar katalogen på ett ställe jag hoppas glömma, med en stoooor suuuuuck..


Nytt i köket

Har så länge velat bli av med det ljusgröna i vårt kök, vi har ju en fondvägg med ljusgrönt mönster som jag velat bli av med länge, men sambon vägrar .. Har även haft gröna inredningsdetaljer men nu har jag hittat nytt :) blev nöjd! Vi har aldrig haft gardiner i köket och vi har snart bott här i 5 år! Har satt upp i ett fönster iaf idag :)
Vi har även nya lampor, nu fattas bara luckorna!


Lilla charmören

Idag har vi vart och myst med barnen Pettersson, Vilgot var sååå kramgo och pussades med Elise.. Kanske lilla Elise blir en Ek i framtiden ;)?!


Skriker efter fräshness

Min kropp skriker efter fräsch mat, så istället för flottiga pommes till älgsteken gjorde jag till mig själv qinoua och röda linser och sallad.

Fredde å Lilly fick ett potatismos med morötter och cremefraiche i :)


Att må gott

Idag är Lilly och Fredde och badar på badhuset. Lilly behöver träna sig i vattnet, och mår nog bra av att få fara iväg själv med pappa och göra nånting roligt :)

Hon fick vara hemma mestadels från dagis i veckan, då det går magsjuka där, men vi har klarat oss! Så hon behövde få komma sig iväg å göra nå kul!

Och jag behövde lite egentid, Vilgot somnade just så jag ska lyxa till det och äta lunch framför teven och sen göra exakt ingenting :)

Det är så vackert ute idag men kallt, hade velat börja promenera ute men de har inte graderna tillåtit på sistone, får väl nöja mig med att titta ut på de vackra vädret.


Lovely

Tänk sån tur vi har , som har fått dessa två små underbara! ❤


Mys och gotta

Idag tar vi det väldigt lugnt i detta hus. Just nu myser jag å Lilly framför teven medan lilleman sover, vi gottar med Pepparmints kladdkaka med vaniljgrädde :) och en stoor kaffekopp! Fredagsmys.


Scones

Blev akut supersugen på scones när jag klev upp! Äter nu nygräddade scones till frukost, smöret smälter på dem :) mmmm så gott!


Favorit i repris

Kasslersallad med quinoa och avokado! Samt crisp sallad, röd lök, paprika, gurka, tomater, fetaost, äpple, pasta. Servera med Rhode dressing, kokta ägg och baguetter. Fresch!


Rörigt

När renovering pågår i köket, då får man sitta och äta vid köksbänken :) men nu är då luckorna inlämnade och bordet ska målas ett varv till sen klarlackas, så det är på gång!


Ett nöje

Det blir faktiskt roligare att laga
mat med färgglada knivar :)


Skönt med vardag!

Fy faaasiken så skönt med vanlig vardag igen! Fredde har ju vart ledig i över två veckor, men vi har då inte stressat ner och tagit det lugnt en enda dag.

Det har målats i köket, målat Lillys säng samt börjat måla köksmöblerna, varit ute & lekt, haft sysslor vareviga dag, hälsat på släkt och goda vänner, haft mycket besök. Jag har jobbat tre helger i rad, fredde har städat upp i garaget och blablabla.

Men nu är Fredde på jobbet, och jag väckte Lilly kl åtta idag så hon ska somna tidigt ikväll och orka upp på dagis imorgon. Idag ska älskade lillasyster komma en sväng sen ska vi på vuxen-barn på kyrkan.

Men vi har det bra och har haft det bra, vi har bara glömt att stanna upp i ledigheten :)

Just nu ser jag på lyxfällan, om en barnfamilj som har 108 anmärkningar hos kronofogden! Jösses!!!


Nöjd tjej

Lillys växasäng började bli för liten åt henne och hon sov dåligt i den.. Så äntligen hittade jag en låg loftsäng som jag letat länge. Efter två varv med färg blev den väldigt fin =)
Före: Inte najs!
Efter: En mycket nöjd tjej =) När det var klart stod hon och hoppade jämnfota, klappade händerna och skrek: Äääääääntligen har jag en egen våningssäng! Och nu blir det fest i min koja!
 
..................................

Inte smart

Av mig att börja grundmåla 5 st pinnstolar kl kvart över tio på kvällen! Å jag som ska jobba imorgon, borde verkligen lägga mig istället :)


Ett projekt.. Igen!

Projekt pågår! Det är en sån jäkla härlig känsla, att se det fula ful furut bli övertäckt med vit färg :) Lilly hjälpte till tills hon "råkade" måla på sig själv lite för många gånger!


RSS 2.0