Drömmar om ett varmare land.

När det är 28 minus,och man fryser inomhus om hela kroppen,även om man bullat på sig som en Michelin Female,så drömmer man bort om ett varmare ställe.Där man inte behöver frysa näsan av sig av att gå ut med soporna,eller att glasögonen immar igen av en tur till postlådan.Hmm...mina frusna tår och nedkylda kropp får väl fortsätta drömma...Mitt låga blodtryck å ständigt frusna kropp är ej skapad för detta hemska klimat.Usch,vad gör det för nytta ens ? Varmare grader nu,tack !

Sitter i källaren hos mama,där vi nu varit i två hela dagar så brottas å svurit över hennes struktur tapeter.Som givetvis skulle bort inför ny tapetsering,men som klistrat sig fast som en bebis i livmodern.Nu är de mesta av gammel tapeterna borta,de är slipat å spacklet ligger å gror.Nu inväntas istället morgondagen som bjuder på gott nytt knytkalas med våra vänner,hemma hos oss på åsgatan.Vi hoppas på LITE fyverkerier i vår närhet,eftersom lilla Lovisa är VÄLDIGT smällrädd,å kurar ihop sig under onåeliga möbler å skakar som en 9:a på richterskalan.Sen har vi ju många hundar till grannar också.Tänk på detta gott folk,att fira in det nya året MED RESPEKT för alla HUNDAR,detta är deras värsta vecka på året.Stackarna.Vi får väl hoppas att de iaf får mkt goda matrester,å goda nyårs karameller i form av torkade grisöron å oxsvansar.

Nu,är det dags att åka hem för att förhoppningsvis få en lugn kväll i soffan (Hoppas Lilly tillåter),för att ladda upp inför imorgon då mkt skall göras,å många ska komma.Ha en trevlig Nyårsafton allehopa,Å GOTT NYTT ÅR !!


..................................................................................................................................................................

Kommentarer
Postat av: Jessica Hedman

aa tack detsamma, sötmosar! Hur e det med Lilly?

Jag kommer inte hem idag haj kommer i morn:(

2009-12-31 @ 13:46:26
URL: http://jessicagalaen.blogg.se/
Postat av: anja

jag har så tur att jag har en hund som inte ens höjer på ögonbrynen när det börjar smälla och blixtra.. hon roade sig med att jaga katter medans vi andra stod på balkongen och kolla fyrverkerier:)

2010-01-01 @ 15:23:41
URL: http://anjaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0