Vi har drabbats av oturen.

Det är mycket nu.I fredags var Tommy med om en bil olycka.Trots att det var en kraftig krasch med sladdar,kapade träd och volt så klarade han sig bara med en bula,och kanske psykiska påfrestningar.Vi hann alla bli väldigt rädda och det har vart en jobbig helg.Man tänker på honom,vad han upplevde och hann tänka den tiden han satt i bilen och det gick överstyr.Sen ser man bilderna på bilen när den kraschad ligger upp å ner i skogen.Han lyckade krypa ut genom en av bakdörrarna.Vilken tur att det gick bra !!!





Långt in i skogen färdades han..

Och sen detta med ohyran.Tror att jag har hunnit bli lite små knäpp av allt som hänger på axlarna.Har ni iaf fått in all förhoppningsvis ohyre fri tvätt igen i de tomma garderoberna.Och imorrn kommer Anti cimex för att sanera.Det är ju bra,då dör dom ju ! Men de är även jobbigt att måsta packa ihop våra väskor,fara med Lillys spjälsäng och vara borta en eller två dagar innan giftet har lagt sig.Så då ska det packas ihop och faras med.Och sova borta..


Äckliga djur !!

Och sen,det som vi verkligen inte behövde just nu.Imorse när Joel å Fredde skulle åka iväg,så sa Fredde,ska vi ta din bil eller min bil ? Men..vars ÄR  bilen ?? Bilen var borta !! Den är stulen..Någon har alltså inatt när vi har sovit varit och smygit hos oss..och snott bilen ! Fi Fan vilka jävlar.Så hemskt det känns.Jobbigt alltså.Lämna tillbaka den nuu tack ! Usch,känns riktigt obehagligt..





Så..jaja..

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Inte kul! Hoppas det löser sig med bilen och allt runt omkring.

2009-07-06 @ 15:05:18
URL: http://lovisasandman.blogg.se/
Postat av: anna

å herregud! hoppas allt är bra med tommy åså! och hopppas verkligen att bilen kommer tbak!

2009-07-06 @ 18:43:10
URL: http://annzaek.blogg.se/
Postat av: Cicci

Men gud vilken otur ni har, Vem fasen snor en bil i ett bostadsområde?, idioter! Ja, hoppas verkligen att den kommer tillbaka...



Obehagligt med både olyckan och ohyra, men tur att det gick bra för honom, hade ju kunnat sluta illa de där.



Ta hand om er, Kram

2009-07-06 @ 21:14:23
Postat av: Jocke&Anna

Trots all olycka ni har haft så kom ihåg att om olyckan är framme kommer den oftast tre gånger och efter det kommer LYCKAN minst tre gånger! =) kram från oss

2009-07-08 @ 22:14:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0