Idag känns de nästan som sommar.

Vilken natt,vilken jäävla natt asså =) Lillan har vaknat å vaknat å vaknat å vaknat.Det betyder ju att jag också har vaknat å vaknat å vaknat.Jag har knappt hinnat somna innan hon vaknade igen,så man kan säga att jag knappt ens har behövt vakna.Fast de e klart,hela natten har vart som en dimma så jag har väl varit i halvvaket tillstånd,
vaken/sömn/sova/drömma hela natten.Det var ju ett jävla tjat om denna jobbiga natt.Nu är den förbi och jag hoppas att hon sover bättre i natten som kommer , annars kommer jag hoppa från vidselsbron =)

Så hur har eran natt varit? Idag är det riktigt fint väder har jag märkt,de blåste ju så förjävligt hemskt igår (men de var skönt ute endå).Så jag funderar vad man ska hitta på,jag lovade Lilly att jag skulle dammsuga och vika resten av tvätten idag.Så de är väl bäst att göra det.Men sen ska jag banne mig vara ute å ladda sol batterierns !! Å fredde jobbar över i veckan,så han kommer hem kanske 18:45 och äter,sen far han på gymmet kl 19:00.Sen kommer han hem 20:45,trött som en björn i ide.Går å lägger sig typ.Roooligt vaaa ?!! Nå fy pörskarns,hinner ju aldrig träffa karln.Kommer knappt ihåg hur han ser ut =) HoHA.

Det känns så ensamt när han är å jobbar.Åsså går jag å väntar å väntar tills han ska komma hem,heela dagen.Sen då när han väl kommer hem så far han igen =( Snacka om ensamma mamman =)  Jag har ju Lilly som sällskap.Hon är söt när hon sover och är snäll,men när hon är tjurig å sur så lånar jag gärna bort henne =) Fick ju iaf va ledig en stund igår,pappa kom å gick ut med henne,så jag hann färga håret.

Happ,annars då ? Tror nog att jag skriver här i brist på annan syssla.Visst,de finns tusen saker att göra men detta är ju ett schysst tidsfördriv =)

Fattar INTE att dom orkar tjata så mycket om Pirate Bay rättegången å allt de där.Lägg statens pengar och arbetskraft på viktiga saker,som pedofil jävlarna som borde hängas upp å ner med huden avskalad LEVANDE !! Usch,sånt måste vara det värsta som finns.

Dagens tips till världs regeringarna : Stoppa barnpornografin !!
Det borde vara prio ett (efter svälten å de).

Nej nu blev jag på dåligt morgonhumör.Hejbajs!

Kommentarer
Postat av: En av Freddes kusiner

Fredrik du borde vara hemma lite oftare fast du måste jobba!!.....

T.Ex Far it på gymmet varje dag eller ngt annat....

2009-07-06 @ 19:43:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0