Nu fattas bara första advent !

Känns det som när jag ser snön slingra ner från himlen ! Skönt med lite mera snö äntligen,hur kul är det med regn ?? Och denna äckliga halka som man hållt på dratta ihjäl sig på ? Nää,nu hoppas vi på bättre före och grannare utsikt = snön !! Jag längtar tills man får plocka fram julstjärnor å ljusstakar,det blir såå jävla fint å mysigt,det är ju det bästa med julen,alla fina lysen !!




Igår fick vi en jour tid på BVC för Lillys ohyggligt röda stjärt.Hon har haft såna hemska utslag i tre veckor,hade provat allt möjligt men inge bättre blev det.Så,Gerd konstaterade att det  var svamp !! Så hon skrev ut en massa krämer åt Lilly,som nu finns i Apotekets register.En av krämerna verkade nästan vara farlig,man fick inte slänga den i soporna,och en av biverkningarna kunde vara Blåmärken (????!!) Hur bra känns de ens ? Aja hoppas det blir bättre,tre olika krämer ska smörjas under en månad,så vi hoppas snart på klar förbättring.Hon verkar ha haft så ont lillan,och igår några timmar efter jag smörjt på första gången så började hon skrika å fick panik,jag har aldrig sett henne så.Det sved väl säkert massor,huvva.Men idag verkar hon må bättre,även om hon är lite gnällig.

Idag tänkte vi bara va hemma,har vart borts å rantat hela veckan.Dags att dammsuga igen dessutom.Just nu på spisen står Lillys första försök till vanlig mat å kokar.Kyckling file,morötter å potatis.Hon har ju smakat pasta å potatis å kött då å då,men ingen komplett måltid så här.Får väl se om hon gillart,hoppas på de !

Igår var en vänlig själ så vänlig och gav mig en ny frisyr,det var såå skönt att få bli av med lurvet !! Ibland blir man bara så less varje gång man tittar sig i spegeln,å suckar,åt sin utvuxna,lurviga,långa frisyr.Men nu är de nästan kort igen,det var lääängesen !

 

 

 

 



Så här ser jag ut i min nya frisyr,tänk vilken skillnad en ny frisyr kan göra =)


..................................................................................................................................................................


Kommentarer
Postat av: Cetty

Kan man få adressen till den där frisören? Kanske man får fixat mer än håret?

2009-11-06 @ 10:40:34
Postat av: jessica hedman

anneli, jag kom in på min blogg igen du hade ändrat mitt lösen och så chansade jag på det pch det var det jippie!!!

2009-11-07 @ 08:15:25
Postat av: jessica hedaman

jo anneli, jaag kom pådet också det var nog ingen bra ide....... ha ha

2009-11-08 @ 08:20:13
URL: http://jessicagalaen.blogg.se/
Postat av: jessica hedaman

jo, jag funderar på den där mössan. men i rosa. men jag ska fråga pappa. men jag kan ju betala.men han måste hjälpa mej med fakturan och det. gör det nått??

2009-11-08 @ 08:58:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0