Vi förstörde nog deras dag =)

När vi hann köpa bilen innan de som hade kört ända från Övertorne för att köpa den inte hann dit =) Fattar ni ?? Det var iaf väldigt roligt,dom blev nog gooode sura när han sa att den redan var såld =) Så,Fredde har finally hittat sin efterlängtade pendlarbil.Nu hoppas vi bara att den håller ihop.

Igår var vi barnlediga.Vi for en sväng å fiskade i Nästräsk,typ en halvtimme satt vi i båten.Det blåste kallt å vi hade ingen ro i kroppen att slappna av å sitta där =) Men vi fick se den skjutna björnen istället,det var visst den näst största skjutna i Norrbotten,men jag tyckte inte att den såg såå stor ut !! Men det var kul att få se den !!

Sen så for vi hem en stund då vi hittade bilen på blocket,sen took körde vi för att hinna dit innan dom andra (Å de gjorde vi ju).Sen stannade vi till på byn,sen hem å hämta upp Lilly.Det var skönt att få va lediga,men vi funderade,vad faasen ska vi göra nu då ? Vi kom inte på nåt att göra,vi tänkte fara å bowla men de var stängt !! Dååligt dåålig stil där Älvsbyns bowlinghall !!

Idag har vi dammsugit,skurat,tvättat,städat + tvättat två bilar,haft besök (nu kommer det mera besök).Sen ska jag laga mat hela kvällen så att Freddan får med sig nå matlådor.Fredde är nu å spelar bandy på byn.Han har klagat på träningsvärk hela helgen,hur mkt kommer han inte gnälla nu då !!! Han får väl skylla sig själv,
                                                                man ska inte sporta !!

Har tyvärr inga mysiga bilder till er idag,meen på återseende !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0