Orättvisa bakterier

Lilla Lilly..I över två veckor har hon varit sjuk nu.Sedan senaste besöket hos doktorn,med nya utskrivna medeciner,så fick hon vara frisk i två dagar.Och precis börja må bättre,sova skönt och äta med aptit.Men sen började hon hosta som faan på nätterna.Det låter så hemskt,som att en 80 årig tant ligger i lila sängen brevid mig,som rökt i 70 år.Hon är så grov & uppriven i halsen,och när hon hostat måste hon kippa efter andan och försöka andas med näsan.Och tutten som är så god & tröstande,blir bara till besvär då den täpper till andningen då hennes lilla näsa bara forsar snor.

Jag vet inte vad jag ska göra,speciellt på nätterna.Jag ligger brevid & hör hur hon snorar,kämpar med tutten och hostar och kämpar i sömnen.Hostmedecinen verkar inte ha gjort någon verkan ännu,får se om hon mår bättre inatt.Om hon inte gör det,så ringer jag Barn avdelningen på sjukan i Piteå imorgon,för detta måste få ett slut.

Jag vet att barn är sjuka ofta,men inte inom dessa omänskliga former.Jag litar inte riktigt på VC i Älvsbyn.När jag gång på gång hade halsfluss, (fleera ggr/år) så skrev dom bara ur nya pencilin,starkare och starkare.Tillslut hjälpte ju inget.Jag fick tipset att ringa en halsspecialist på Björnen i Piteå.Direkt de tittat mig i halsen & lyssnat på allt de stoppat i mig,så bokades en operationstid för borttagning av mandlarna.Se där !

Idag när jag skulle ut och söva Lilly i vagnen,så vägrade hon lägga sig ner.Jag satte upp ryggstödet på max,men hon blev bara sur när jag föreslog ett liggläge.Efter 30 min somnade hon rakt upp sittandes,halverst utanför vagnen med halva kroppen hängandes framåt.Flera ggr prova jag lägga henne igen,men då vaknade hon och blev sur.

Tillslut somnade hon i samma ställning,så kan hon ju inte sova tänkte jag.Lyfte in henne i sovrummet,men nej,då vaknade hon argare än någonsin.Då satt jag läänge med henne framför teven,vi läste sagor,jag vaggade henne i vagnen över tröskeln.Tillslut somnade hon,inne,i vagnen,med overallen,sittandes framför teven.Två timmar försent.Gahhh...

                                                                         Tidig trots ??

Det krävs tålamod för att vara mamma.Hon äter knappt heller,bara typ välling och broccoli.Nu ikväll när hon skulle sova så fick jag återigen böka med henne,i en timme.Tillslut somnade hon utmattad och svettig av feber och sin protesterande prestation..Nu är mamman så utmattad,orkar jag ens äta chips ??!!


                                                                                 .

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Så himla tråkigt att hon är sjuk, man blir verkligen slut i kropp och knopp. Barn i Sunderbyn är också väldigt bra! Vi var där med Alva när hon var kring 3 mån och hon var dunder förkyld och hade liknande astma och eftersom man själv är astmatiker så vet man hur det är att ha de och hur det känns att vara utan bricanyl. Prova att ringa dit också och hör. :)

Hoppas ni blir friska och pigga snart! :)

2010-04-08 @ 06:49:22
URL: http://lovisasandman.blogg.se/
Postat av: Sarah

Åh men lillan..tycker så synd om henne, och om dig gumman. Men att läsa de du just skrivit om hur du försökt söva henne och hon vägrade ligga ner osv..jag sitter bara å skrattar åt underbara Lilly Pomfrilly =) Måste vara riktigt jobbigt förstår jag, men bara att hon somnar sådär efter allt bök är lite roligt, söta tjej..men precis som du säger, de här måste få ett slut, skit i älvsbyn å dra åt pite så får du en ordentligt titt och utvärdering. För såhär ska det ju inte vara, har ju varit så länge, du blir ju helt slutkörd älskade vän. Önska jag kunde vara hemma och hjälpa dig på nått sätt..ta över barnaskaran så du fick vila och äta kakor hela dagarna =) ...Ringer sen idag, saknar dig hjärtat! Pussar å kramar från oss, hoppas nu sötnöten kryar på sig snart !

2010-04-08 @ 07:48:51
Postat av: Anna Stråmo

Stackars er!

Vi har också kämpat med skitjobbig hosta på vår lilla Maja i över en månad. Först nu det börjar bli lite bättre. Vi fick ventolin(tror det stavas så..) av vår läkare och det verkar hjälpa bra, vidgar ju luftrören så då kan hon faktiskt få sova. Men hon gjorde precis samma sak som Lilly, vägrade ligga ner. Tror det var för att hon hade lättare att andas när hon satt upp som hon vill sova så, samma sak kanske?



Hoppas att hon blir bättre snart och att ni får sova ut ordentligt!

2010-04-08 @ 10:10:47
URL: http://caridlawn.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0