Funderingar..

Vi har ju problem med Lilly sömn. Vissa nätter sover hon bra och vaknar bara en gång och ropar på mamma. Men de allra flesta får jag springa dit 5-6,7-8 gånger. För att hon gråter i sömnen, skriker på mamma, hostar och så vidare. Har funderat på om det kan vara något att ställa undan spjälsängen och ställa in hennes Stora-Flicka-Växa-Säng. Om hon skulle sova bättre då, kanske hennes spjälis börjar kännas trång ?

Jag vet inte.. Men samtidigt så blir hon ju inte ombäddad av sidorna i stora sängen som hon blir av spjälisen. Och tror ni hon skulle kliva upp varje gång hon vaknar i den stora sängen?

Säg till om det är någon som har erfarenheter av detta, det är inte lätt att veta när man aldrig har gjort detta förut =)


Jag och min mamma vill få sova ordentligt...

.....


Kommentarer
Postat av: Ann-louise

Det kan hända att hon sover bättre om spjälsängen tas bort hon kanske känner sig fången därinne prova att lägga henne på en madrass på golvet några nätter det kan ju gå bättre.

2010-12-13 @ 10:09:09
Postat av: Anette

Sömnen e ju supersvår att få till å jag vet ju inte om de hjälper för er men så här hade vi det med Lucas:

han sov i spjälsäng tills han var 2 år, vi bytte till "storkille säng" som han kallar de strax före jul i fjol.

När han hade spjälsäng så stod han ofta och skrek när han vaknade, vet inte om han kände sig instängd eller vad de berodde på så på provade ta fram en växasäng.

För att han skulle få va me i sängbytar processen så visade vi han den nya sängen å frågade om han ville ha de å de ville han ju så klart, jag hade målat tåg på sängen å de va hans favorit grej just då så den såg nog rätt lockande ut.

Sen fick han hjälpa rob att bära in sängen i sitt rum, bära bort spjälsängen som vi då började kalla bäbissängen å sen fick han flytta sin kudde, täcke, nappar å nallar till den nya storkillesängen.

Gick och hämtade en madrass och la nedanför sängen ifall han skulle rulla ur å sen pratade vi lite på aftonen om hans storkillesäng å hur kul de skulle bli å sova i den.

När kvällen kom gick han å la sig utan problem å sov hela natten som ett litet ljus (om dom nu sover) å inga problem alls med grin å gnäll på nätterna.



kan ju hända att vi haft en ofantlig tur men de kan va värt ett försök, man kan ju alltid pröva annat om de inte funkar.

Lycka till å sov gott :)



2010-12-13 @ 10:16:25
Postat av: sandra

Vad har hon för spjälsäng? Går det att bort ena sidan? Då är det ju fortfarande lite ombonat men ändå inte instängt. Våran M sover bra i sin spjälis, men vi tänkte prova en växasäng så småningom så vi slipper köpa en till spjälsäng till nästa bebis, men först ska vi testa ta bort ena sidan på spjälisen, så vi får se hur det går ikväll :)) men jag tycker absolut att ni ska testa, det skadar ju inte. Lycka till o hoppas er lilla sessa börjar sova bättre snart!!

2010-12-13 @ 11:07:17
URL: http://sandralaituri.blogg.se/
Postat av: cetty

Försöka duger!

2010-12-13 @ 11:30:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0