Tandfen på visit.

I söndags packade vi våra tusen väskor för att åka till skogen mellan Gällivare å Kiruna.På ditvägen halkade vi in i Gällivare för att fira Freddes lillkusin som fyllde 4.Sedan vidare till Moskojärvi där Lillys farmor väntade och Freddys morbor.Idag kom vi hem.Men medan vi åkte bort,så flyttade tandfen in.

I bilen på vägen dit fick Freddy tillslut flytta bak för att hålla en gnällig liten gulle gumma sällskap.Då såg han en ny tand som sällskapade de två tänderna sen förut på nedre hyllan.Ahaa,thats why hon vart ett riktigt monster de senare dagarna.

Sedan,ett dygn senare när Lilly polymasade på i köket med bröderna eks gamla söndrigade leksaker, så såg jag att ännu ett litet risgryn hittat hem.Två tänder på en dag,Lilly,du är förlåten för ditt Tand PMS.

Nu har vi äntligen landat i soffan hemma.Lilly somnade nyss som en liten baby stock,får hoppas att den där djupa sömnen håller i sig tills jag åxå fått mig några timmar djup sömn.Till imorgon alltså.Var som deppig att de bara var shait på teve, men till vår förvåning hittade Freddy Karate Kid 1 på TV fyra film.Halleljua,vår tid i soffan är räddad !

.....................................................................................................................................................................


Kommentarer
Postat av: Cetty

Visst är det roligt att hitta en ny tand på ett nytt barn!

2010-01-06 @ 10:45:05
Postat av: Ulrica & LillLilly

Ajsing bajsing, hoppas att dom växer upp fort så det går över :)Kan man muta tandfén tror du?

2010-01-06 @ 11:07:28
Postat av: Jessica Hedman

Åå vad kul! Då får man komma å se på dom nya tänderna!!!! Och jag ska inte köpa ett nin......., du vet!

2010-01-06 @ 17:16:28
URL: http://jessicagalaen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0