Vad är ett år för dig..?!

Hmm..Under den uppskattade och efterlängtade vällingstunden varje kväll,så hinner Lilly förhoppningsvis somna in i sköna drömmar.Och under tiden så ligger jag å funderar på allt mellan himmel å jord..Även faktiskt vad som finns ovanför himlen,å vad som finns i jorden vet ju de flesta..Först en massa äckliga insekter å kryp..sen lite överallt kvarlevor av de döda.Sen många mil under de så finns de väl en jäkligt vaaarm jord-kärna ?? Som är typ orange..? =) Jord-kärna..vad heter det egentligen ??

Man tänker inte på hur mycket våra små kära barn får gå igenom.Lilly har varit med i vårat utanför-livmodern-liv i drygt ett år nu..ETT ÅR.Tiden har gått fort å allt de där.Men när man tänker efter,så är ett år hela hennes liv.Då kan man ju börja fundera..Vad har ni gjort under ett år,vad är ett år för dig?

Ännu en ny almenacka,ännu ett år på jobbet,ännu ett år i hemmets lugna vrå? Eller är det ett nytt år på ditt nya jobb,ett nytt år med nya spännande äventyr med en ny vän,eller pojk/flickvän? Eller ännu ett år i ditt liv som du trivs väldigt bra med.Hursomhelst.Lilly har ju förvandlats till en stor å duktig flicka,/har hon ju alltid varit fast på annan nivå) som lär sig nya saker varje dag.Försöker uttala ord,lära sig att gå,lära sig att uttrycka sina känslor.

Jag kom att tänka på detta när Fredde igår sa till Lilly,"att du är över ett år gammal,å de enda du har lärt dig är att säga DÄR"..GRRRR tänkte jag å tände till,det var orättvist sagt =) Hon har ju lärt sig mer än man kan förstå,varje dag är en kamp för henne,att uttrycka sig,försöka förstå vad vi säger,och att lära sig hantera sin kropp,och lära sig vad allting är.Anyway,då när Fredde sagt så till Lilly så sa Isbjörn till Fredde "Men vadå,du har väl inte lärt dig nå under detta året...!!" Haha.Helt rätt,tji fick du!

Dessa senaste dagarna har vart kämpiga för mig,Vet ej varför har inte alls varit i form och Lillys tjorv och brytande av sovrutiner har retat mitt humör.Men,när man bara längtar efter att dagen ska ta slut,så brukar jag tänka på Baloo:

" Var nöjd med allt som livet ger,och allting som du kring dej ser,glöm bort bekymmer sorger och besvääär!!! "

Han har så rätt,den dumma gamla björnen,att även när allting känns jobbigt å deppigt,så skit i de å var glad istället ! Man lever faktiskt bara en gång (eller?!),så se till att ta vara på din gråa trista vardag,och strunta i dina bekymmer ett tag,de löser sig som cyklisten sa när han sket på sadeln !

.............................................................................................................................................................



Kommentarer
Postat av: Emmelist

det låter ju jättebra :D

2010-01-16 @ 00:01:00
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Piinky - its about everything!

okejokej =)



kram

2010-01-16 @ 00:15:18
URL: http://piinkys.webblogg.se/
Postat av: Jannice

Du är fantastisk!



Annelie vilken underbar människa du är, jag förstår varje ord du skriver, man kan nog inte riktigt veta förrän man själv är i det.



Stor kram, en sån där som ger en massa ork, och som man blir svinglad av!

2010-01-22 @ 22:34:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0