Jävla arbets !

Jaa..så var det gjort.Lillys inskolning påbörjas måndag den 12:e april kl 9.Ska höra om F på något sätt kanske kan vara hemma på förmiddagen å  följa med ! Skulle kännas lättare att gå dit å vara där,om jag har någon vid min sida.De flesta tycker nog att jag överdriver och är fjantig? Då får ni tycka de,men de känns faktiskt sjukt jobbigt hejna !

Idag tar mina mammadagar slut,så jag hade länge planerat att måsta dra min stolthet åt sidan och fara till arbetsförmedlingen.För att anmäla mig arbetslös,för att få stämpla,tills jag får hittar ett arbete..

Usch å fy å blä tänkte jag,när jag återigen vandrade upp för de två hemska trapporna till nederlag.När jag bestigit dessa erövringar och kommer fram till Arbets-dörren..Så..är..den LÅÅST ! Brevid på en lapp står öppet-tiderna.Och med tjock röd text - Torsdagar stängt. Jäävla helvete alltså.

Just i samma veva kom det ut nån kärring därifrån å Sade "Det är stängt idag" Joo sa jag jag märker det..ÅÅ jag som kört enkomt från Vidsel för att komma hit !! Tyvärr sade hon,du får komma tillbaka imorgon.Såå sjukt,varför VARFÖR har Arbets stängt en hel dag ??!! Och imorgon har de bara öppet mellan 10-12.

Detta skulle väl inte vara så störande,om de inte vore för att jag packat med Lilly i bilen,lämnat hennes hos Carina,och kört flera mil bara för att få anmäla min stolthet arbetslös.Fan också.Jag vandrade bittert och svärande därifrån,i hopp om en bättre fortsättning på dagen.

Idag har jag inhandlat det mesta av grejorna som behövs inför Fredriks kommande födelsedag.Jag är så less på att göra vanliga gräddtårtor på köpta bottnar,dekorerade med grädde och godis.Abslout inget fel med de,(ni som gör dem =) ) Men jag kände bara inte för de denna gång.Så tårtorna jag ska göra kräver ganska mkt mer tid,ingredienser och arbete.Men jag hoppas att de kommer smaka utsökt,både för gommen och ögat.

Igår var det så fint vårväder.Men idag,17 minus å snöstorm dessutom.Huvva.Hoppas att våren kommer snart.Ett litet tips kanske kan muntra upp,jag hittade en rolig Inrednings sida.Med lite lantliga grejor,och Shabby Chic grejor,och mycket saker från danska RICE.Kolla in den och välkomna våren till ditt hem,de har de mest färgglada och vackra grejorna =) Du hittar dem på Broarne =)



Vem vill inte ha dessa vackra prylar i sitt vintertråkiga kök? Jag älskar färgglada grejor i melamin,och det retro trycket på tallriken,och den plastigt glada termosen =)

............................................................................................................................


Kommentarer
Postat av: ...

af har öppet från kl 10-12 o då har dom lunch o sen kl 13 öppnar dom igen.. nån som hade lite bråttom när dom skulle läsa lappen? hehe!!

2010-03-19 @ 06:01:02
Postat av: Evelina - Gravid i v29 <3

Näe ska försöka att inte handla så mycket i 50-56. De får bli stan sen efter att bebisen har kommit och sikta in sig på dom större storlekarna :)



Jag tycker att kläderna blir bara finare och roligare ju större barnet blir. Finns lite mer utbud i större storlekar :)

2010-03-19 @ 13:28:53
URL: http://loon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0