Urkit Blurkit Purpinurpit

Ja..vad ska man säga..vilken jääkla dag/dygn vi har haft. Inga glada miner precis. Vet inte om jag berättat att vi för några veckor sedan upptäckte en vattenskada i sovrummet. Ett element har läkt lite då&då under några månader,och nu har parketten luckrats upp och de är fukt ner i trossbottnen samt mögel. I sovrummet..Paaaah! Förra veckan flyttade vi in i Lillys sovrum istället, för att inte ligga och andas in mögel partiklar.

Den droppande termostaten är bytt, men golvet har ännu inte påbörjat renoverats. Så igår,när jag dammsög i hallen upptäckte jag under skohyllan att golvmattan som fått en avlång bubbla i sig.. Fredde tryckte på golvet och de var alldeles mjukt..Sen tog han bort golvlisten, skar upp ett litet jack i mattan. Och vad hittade han ? Jo, FUKT, och MÖGEL. Helskickes fasikens jäkla bajs bananers.

De är förmodligen kanske något i samband med den stora vattenskadan i toaletterna som vi tydligen fick på köpet med huset. Försäkringsbolaget skulle komma nästa vecka och göra en utvärdering. Vi funderar nu vart vi ska bo under tiden allt renoveras, för inte ska vi vara här på en byggarbetsplats med mögel i luften. Fy vad trist allting känns. Motig och motvind jamen hela tiden är det något.

Jag brukar alltid tänka De Kunde Ha Varit Värre, men nu finns det inte mycket till som kan gå fel. Glad är jag iaf över att alla är friska, de var kritiskt förra helgen med Lilly, men tack och lov att hon fick bli frisk iaf. Nu vill vi bara få bort fukten och möglet så fort som möjligt och kunna slappna av utan oroliga påsar under ögonen.

Hade tyvärr ingen mysig bild att bjussa på idag, ni får hålla tillgodo med en googlad ledsen katt =)


Kommentarer
Postat av: Sarah, Johan å Vilja

Nää, men nu får de vara nog tycker ja, dumma vatten som spökar och dyker upp överallt...inte okej !



Ni vet ju att ni får bo hos oss medans det där ordnas, ni är så välkomna hem till oss =) Annars finns ju alltid härliga Brännvinsträsk..men som sagt, attans att de skulle bli så här nu..men snart är vi hemma hos er å då kommer vi med buller och bång ! Ska försöka hjälpa er så gott vi kan!

Puss på er kakor

2010-05-28 @ 22:05:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0