En golden månad?

Detta verkar vara en ganska bra månad:

-Tommy har sålt huset! Vilket kommer att förbättra ekonomin avsevärt både för Tommy och mama eftersom han hyr in sig hos henne. Yaay!

-Lilly fyller två år!

-Snart kan nog Fredde prova sin nya skoter som fryser där ute all alone.

-Plus, att det verkar som att jag typ kommer få det jobbet jag sökte i måndags, var på intervju i tisdags, och blev uppringd ikväll. Han sade att de har ju varit gryyymt många som sökt, men 8 styckna fick komma på intervju, bland annat jag.

I slutet av valen stod det mellan jag och en människa till, och de valde mig! Ganska otroligt egentligen. Men det bästa nästan med allt detta är att: Det är i Vidsel! Och det är 75 %, jag hinner vara med Lilly och behöver inte pendla nånstans, och jag får jobba med mänskliga människor.

Men jag har inte ropat hej ännu, på tisdag och onsdag ska jag fara och provjobba hos dem, så får vi se hur de går!. Håll tummarna!

Nu ska jag vara snäll och gå ut och skotta gården igen (jag skottade igår också,det är jag som är mannen i vårt hem =) ) Och skotta fram Freddes bil och ställa den på uppfarten istället för på gatan eftersom det är hans tur att köra imorgon. han himself är på bandyn, kommer nog inte hem förrän 22,30. Lilly sover sött i sin säng, men hon brukar sova så bra de första timmarna så jag kan nog vara ute på gården ett tag.

Vi ler med hela hjärtat idag!



Kommentarer
Postat av: Jessica

jag ska va hos pappa till på söndag

2010-11-17 @ 15:39:55
URL: http://jessicagalaen.blogg.se/
Postat av: rebecca

Var gärna med i dagens blogg! :)

2010-11-17 @ 15:58:50
URL: http://rebeccaste.blogg.se/
Postat av: [SJUKA TANKE]

Låter som en rätt bra månad! ;)

2010-11-17 @ 16:17:12
URL: http://sjukatanke.blogg.se/
Postat av: Ida

superfin header :)

2010-11-17 @ 16:33:39
URL: http://ipeterson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0