Schyssta tjottahejtas

Lilly har blivit förkyld. I tisdags var hon varm & snorig så jag frågade Fredde i förberedande syfte om han skulle kunna vabba med henne dagen efter "Vabba, vad är det?" Svarade han. Haha, nu var det minsann dags för pappan att vabba, första gången efter dryga två år!

Jag hade en heldag på jobbet 7-16 och det skulle nog inte finnas någon ersättare, så han var tvungen även fast han egentligen inte heller hade tid att vabba. Men så blev det.

Lova väckte mig kl 04:45 sen vaknade Lilly till och jag kunde inte somna om. Jag var heelt slut på eftermiddagen när jag kom hem, efter en tjorvig natt med en sjuk Lilly, och ett tiiidigt uppvaknande, och ett evigt spring på jobbet i 9 timmar. När jag kom hem hade jag så ont i fötterna att jag knappt fick av mig strumporna och jag strök haltandes omrking i hemmet. 

Å Lilly hade varit snäll halva dagen, men skrikit å gråtit från kl 14 till kl 17. Å Fredde hade också blivit sjuk. Men sen så somnade hon för kvällen kl 19, och jag å Fredde kl 20:30!! Vi var alla såååå slutkörda. Imorse när Fredde vaknade var han sjuk, ont i hela kroppen, ont i halsen och varm som en kamin. Jag sa åt han att du måste ju stanna hemma, men de gick inte sa han. Så vi får se hur det går för honom idag. Och jag far ju å jobbar när han kommer hem, hoppas att han orkar vara med lillan sen ikväll.

Idag mår Lilly bättre, men hon ville så gärna vara hemma och läsa en bok så hon fick va hemma å vila idag också. Det är ju dessutom 27 grader kallt, så vi går inte ut i onödan!


Snyggingen när hon var liten och sprattlig =)

......................................



Kommentarer
Postat av: Ann-Louise

Ni verka förföljas utav sjukdomar inte kul krya på er!!!!!!!!!

2011-02-10 @ 13:13:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0